- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
Bu zamanda kayınvalide ile oturmak yurtdışına gidiyor çalışacak kart annesinde ne alaka evlenmeseydi o zaman yurtdışına gidince orda bulur bitane valla elle tutulur bir yanı yok keşke barışmasaydınız bulmuşlar sizin gibi sesiniz çıkmıyor ezdirmeyin kendiniziİlk önce özetletim. 4 yıllık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz eşim şuan çalışmıyor. Ailesiyle de çok anlaşamıyordum beni istemiyorlardı ayrı eve çıkma sözü verdi eşim o sebeple barıştım ayrılmıştk daha önce her neyse şuan ailesiyle aram iyi eşim şuan çalışmıyor kursa gidiyor yurt dışına 6 ay çalışmaya gidecek. Bize şuan ailesi bakıyor çocuğumuzun benim ihtiyaçlarını onlar karşılıyor. Aramızdaki herşey annesinin ağzında evliliği 3müz yaşıyoruz gibi bu konu beni rahatsız ediyor. Eşim yurt dışına gidecek hep beraber otururken maaş kartı aileye de bırakılıyor bir tane. ( o para ile ayrı eve çıkıcaz güya). Bi konu konuşurken maaş kartını anneme bırakıcam ya dedi. Biz evliyiz ben karısıyım anneme bırakacak ne demek aşırı sinirlendim belli etmemeye çalıştım etsem kayınvalidem kavga çıkarırdı zaten. Ama moralim bozuldu. Sizce ne yapmalıyım elime sen ne diyorsun ne saçmalıyosun gibi kızmalımıyım susup zamana mı bırakmalıyım