Kartlar hakkında yardımcı olur musunuz :)

Arkadaşlar ben bu fal destelerinden almak istiyorum .
Karar veremedim tarot mu melek destesi mi yoksa katina kartları mı ?
Hangisi daha iyi sonuçlar veriyor ve bakması daha kolay ?
katina destesi..ama bakımı zordur..biraz karışık

Tarota bakmak daha kolay,kartlar daha esnektir.Yani bir kartı açılımda düştüğü yere göre veya açılımın size verdiği hissiyata göre farklı şekillerde yorumlama şansınız vardır ama katina öyle değil,kartın anlamında ne diyorsa odur,esnetemezsiniz ve yorumlamak daha çok tecrübe istiyor benim düşünceme göre.Melek kartları da hem faldan çok olumlama gibi,hem de biraz uydurmasyon geliyor bana.O yüzden sıfırdan başlanacaksa tarot daha iyidir.

Katina... Lise yıllarımda birkaç kez kendime fal açmıştım. Tuhaf, karamsar şeyler çıkmıştı. Sonra da hepsi bir bir oldu, ödüm koptu :0

Oyüzden ben kartlarımı sıkıca bağlayıp kaldırdım, açmaya cesaretim yok:)

Kendi kendime fobi ürettim

Acsaniza

Hem fobiler yenmek icin vardir. Misal onceleri kendinize bakmazsiniz bana efendime soyleyeyim MissCherryBlossom 'a Atart a filan bakarsiniz. Bana da olur

Bir bakmissiniz fobi mobi kalmamis

Acsaniza

Hem fobiler yenmek icin vardir. Misal onceleri kendinize bakmazsiniz bana efendime soyleyeyim MissCherryBlossom 'a Atart a filan bakarsiniz. Bana da olur

Hahahaha yok ben açmayayım kendine ayrılık, kavga, fesat yapıyor

Öyle hislerim falan da iyi değil aslında, empati yeteneği bile yüzeysel, değil fal bakmak, yüz şeklinden tahminde bile bulunamam aslında.

Ama işte o zaman (ki 10 sene öncesi) 3 fal da ardı ardına olunca aha dedim kartlar lanetli, zilli katina peşindeymiş katlarının.

O sebeple size de kiyamam, MissCherryBlossom a da Atart a da.. Neme lazım şom ağızım tutuverir, evlerden ırak

Evet katina'nın öyle bir yanı var :) yani kartlarda çıkanlar gerçekleşiyor :)Bu iyi birşey mi kötü birşey mi karar veremiyorum ama ürkütücü olduğu kesin.Bir de zırt pırt aynı soruyu sorarsanız kartlar kızıyor resmen saçma sapan,kötü kötü açılımlar çıkmaya başlıyor :)

Ahahaha baaya etkilenmissinizz ama haklisiniz ben cok fal baktirdim ama hic almayi dusunmedim, acikcasi bana urkunc geliyor korkuyorum

Misty simdi ben internetten katina secsem anlamlarina baksam bana da dogruyu soyler mi yoksa illa elle enerji akisiyla mi cekmek lazim?

Katina yı çok severim ya, içimden geçenleri fallarda hep çıkartıyo çoğu zaman deste , bakıyor musunuz

Acsaniza

Baldan biz nerdeyiz annem şimdi ? ben takribi 2 haftadır çok sık giremiyorum siteye :) koptum da fal olayından aslında her şeyden :/ noldu

Katina yı çok severim ya, içimden geçenleri fallarda hep çıkartıyo çoğu zaman deste , bakıyor musunuz

Bana gıcığı var kartların tüm olumsuzluklar çıkıyor katina da ve bir de gerçek oluyor, ürktüm tövbe ettim

Ama tuhaftır, İştar(astarte) ismini ilk orada görmüştüm, o günden beri çeşitli kaynaklardan araştırırım. Hayran kaldığım bir mit çıktı altından.

O yüzden kızım olursa adını İştar koyabilirim, isim annesi de katina olmuş olacak böylece de

Misty simdi ben internetten katina secsem anlamlarina baksam bana da dogruyu soyler mi yoksa illa elle enerji akisiyla mi cekmek lazim?
Yani mesela benim de internetten seçip doğru çıktığı da oldu ama belki de tesadüftü o yüzden ben yine de pek güvenemiyorum,gerçek kartlara temas etmek her zaman daha iyidir çünkü zaman içinde kullanan kişinin enerjisiyle bütünleşiyor ama denemekten zarar gelmez tabi soruna iyice odaklanıp çekebilirsin ama çok da umut bağlama yani çıkarsa ne ala

Ana tanrıçaları ben de severim bak ne çok ortak noktamız çıktı artık bana fal bakabilirsin

evet katina tarottan bayağı sonra çıkmış olmasına rağmen ben de araştırmıştım , mite göre karttaki kişilerin yaşamış oldukları söyleniyor:/

İştar Astarte yani Attart mı oluyor ? Ama bence koymamalısın, yani bence ne bileyim eğer doğruysa yani inanıyorsan isminin ağırlığını taşır ve sürekli kötülerle mücadeleyle geçer ömrü :)

Haklisin Mistycim bence de enerji isin onemli bir parcasi galiba.

Amaaan cikmaz bana, zaten uykum da var hic girmeyeyim o topa. Sanki hangi fal cikti baldana,buradan tum binnaz abla sakinlerine yillarim gitti sarkisini armagan ediyorum

Ana tanrıçaları ben de severim bak ne çok ortak noktamız çıktı artık bana fal bakabilirsin

Senin ortak noktalarını yirimm , ben de yunan tanrıçalarını sevdim çok güzel isimleri var. 3 gündür 300 spartalı, yüzüklerin efendisi hobbitleri izliyorum ki onuncu kez falan ,Allahım ya keşke Galadriel olsaydım :))))))) bu arada hanzedeye baktırdım ben de film bitsin yazcam fikirlerimi özelden

Yaz yaz cherrye yaz zaten baldan kim ki

Bana da yaz ben baktirdim ona merak ederim

Haklisin Mistycim bence de enerji isin onemli bir parcasi galiba.

Amaaan cikmaz bana, zaten uykum da var hic girmeyeyim o topa. Sanki hangi fal cikti baldana,buradan tum binnaz abla sakinlerine yillarim gitti sarkisini armagan ediyorum
:) Kesinlikle öyle canım fal=enerji
Yani enerjinin çok düşük olduğu veya çok karamsar olduğun durumlarda hiç deneme bile zaten,ruh halini direk emiyor sanki ona göre çıkıyor kartlar.Biraz kafayı boşaltmak lazım yani fal açmadan önce.
Online fal konusunda düşüncelerimi yazdım zaten,hiç görmediğin veya sesini hiç duymadığın birine bakmak çok çok zor,hele ki sanal kartlarla...çıkmaması çok doğal yani.Zaten o sitelerdeki falcıların çoğu da doğru düzgün bakmadan sırtını sıvazlar ki insanlar umutlansın,tekrar tekrar baktırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…