canımm bi özel kutuna bakar mıısn?Yok kahve bakmıyorum artık canım ben . Bıraktım onu başıma bişey geldikten sonra üzgünüm
katina destesi..ama bakımı zordur..biraz karışıkArkadaşlar ben bu fal destelerinden almak istiyorum .
Karar veremedim tarot mu melek destesi mi yoksa katina kartları mı ?
Hangisi daha iyi sonuçlar veriyor ve bakması daha kolay ?
Katina... Lise yıllarımda birkaç kez kendime fal açmıştım. Tuhaf, karamsar şeyler çıkmıştı. Sonra da hepsi bir bir oldu, ödüm koptu :0
Oyüzden ben kartlarımı sıkıca bağlayıp kaldırdım, açmaya cesaretim yok:)
Kendi kendime fobi ürettim
Acsaniza
Hem fobiler yenmek icin vardir. Misal onceleri kendinize bakmazsiniz bana efendime soyleyeyimMissCherryBlossom 'a Atart a filan bakarsiniz. Bana da olur
Bir bakmissiniz fobi mobi kalmamis
Hahahaha yok ben açmayayım kendine ayrılık, kavga, fesat yapıyor
Öyle hislerim falan da iyi değil aslında, empati yeteneği bile yüzeysel, değil fal bakmak, yüz şeklinden tahminde bile bulunamam aslında.
Ama işte o zaman (ki 10 sene öncesi) 3 fal da ardı ardına olunca aha dedim kartlar lanetli, zilli katina peşindeymiş katlarının.
O sebeple size de kiyamam,MissCherryBlossom a da Atart a da.. Neme lazım şom ağızım tutuverir, evlerden ırak
Evet katina'nın öyle bir yanı var :) yani kartlarda çıkanlar gerçekleşiyor :)Bu iyi birşey mi kötü birşey mi karar veremiyorum ama ürkütücü olduğu kesin.Bir de zırt pırt aynı soruyu sorarsanız kartlar kızıyor resmen saçma sapan,kötü kötü açılımlar çıkmaya başlıyor :)
Hahahaha yok ben açmayayım kendine ayrılık, kavga, fesat yapıyor
Öyle hislerim falan da iyi değil aslında, empati yeteneği bile yüzeysel, değil fal bakmak, yüz şeklinden tahminde bile bulunamam aslında.
Ama işte o zaman (ki 10 sene öncesi) 3 fal da ardı ardına olunca aha dedim kartlar lanetli, zilli katina peşindeymiş katlarının.
O sebeple size de kiyamam,MissCherryBlossom a da Atart a da.. Neme lazım şom ağızım tutuverir, evlerden ırak
Acsaniza
Hem fobiler yenmek icin vardir. Misal onceleri kendinize bakmazsiniz bana efendime soyleyeyimMissCherryBlossom 'a Atart a filan bakarsiniz. Bana da olur
Bir bakmissiniz fobi mobi kalmamis
Katina yı çok severim ya, içimden geçenleri fallarda hep çıkartıyo çoğu zaman deste , bakıyor musunuz
Yani mesela benim de internetten seçip doğru çıktığı da oldu ama belki de tesadüftü o yüzden ben yine de pek güvenemiyorum,gerçek kartlara temas etmek her zaman daha iyidir çünkü zaman içinde kullanan kişinin enerjisiyle bütünleşiyor ama denemekten zarar gelmez tabi soruna iyice odaklanıp çekebilirsin ama çok da umut bağlama yani çıkarsa ne alaMisty simdi ben internetten katina secsem anlamlarina baksam bana da dogruyu soyler mi yoksa illa elle enerji akisiyla mi cekmek lazim?
Baldan biz nerdeyiz annem şimdi ? ben takribi 2 haftadır çok sık giremiyorum siteye :) koptum da fal olayından aslında her şeyden :/ noldu
Bana gıcığı var kartların tüm olumsuzluklar çıkıyor katina da ve bir de gerçek oluyor, ürktüm tövbe ettim
Ama tuhaftır, İştar(astarte) ismini ilk orada görmüştüm, o günden beri çeşitli kaynaklardan araştırırım. Hayran kaldığım bir mit çıktı altından.
O yüzden kızım olursa adını İştar koyabilirim, isim annesi de katina olmuş olacak böylece de
Bana gıcığı var kartların tüm olumsuzluklar çıkıyor katina da ve bir de gerçek oluyor, ürktüm tövbe ettim
Ama tuhaftır, İştar(astarte) ismini ilk orada görmüştüm, o günden beri çeşitli kaynaklardan araştırırım. Hayran kaldığım bir mit çıktı altından.
O yüzden kızım olursa adını İştar koyabilirim, isim annesi de katina olmuş olacak böylece de
Yani mesela benim de internetten seçip doğru çıktığı da oldu ama belki de tesadüftü o yüzden ben yine de pek güvenemiyorum,gerçek kartlara temas etmek her zaman daha iyidir çünkü zaman içinde kullanan kişinin enerjisiyle bütünleşiyor ama denemekten zarar gelmez tabi soruna iyice odaklanıp çekebilirsin ama çok da umut bağlama yani çıkarsa ne ala
Ana tanrıçaları ben de severim bak ne çok ortak noktamız çıktı artık bana fal bakabilirsin
Senin ortak noktalarını yirimm, ben de yunan tanrıçalarını sevdim çok güzel isimleri var. 3 gündür 300 spartalı, yüzüklerin efendisi hobbitleri izliyorum ki onuncu kez falan ,Allahım ya keşke Galadriel olsaydım :))))))) bu arada hanzedeye baktırdım ben de film bitsin yazcam fikirlerimi özelden
:) Kesinlikle öyle canım fal=enerjiHaklisin Mistycim bence de enerji isin onemli bir parcasi galiba.
Amaaan cikmaz bana, zaten uykum da var hic girmeyeyim o topa. Sanki hangi fal cikti baldana,buradan tum binnaz abla sakinlerine yillarim gitti sarkisini armagan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?