Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

Gerçekten Bal kabağı ile çok hoş oluyor değişik tatlar denemek Gerek.

Tekrar Eline Sağlık Canım..

çok güzel görünüyor...yalancı tavuk gögsü malzemelerinin aynısı kullanılmış bence güzel bir tatlıdır...paylaşım için teşekkürler..

Goruntu guzel ama tadi degil anlasilan...süprizzzzz:bbo::bbo:

arkadaşım tadı güzel olmasa niye koyayım buraya.. kafamçokkarıştı

bunun aynısını bir internet sitesinden almştım adı saray lokumuydu ve iğrenç oldu attım benden söylemesi

bunun adı kartopu..iğrenç de değil ayrıca..belki sen tarifte hata yapmışsındır a.s

buzdolabında 7-8 saat bekledıkten snra nası sekıl verılebılıo cok katı olmuomu

çok sert olmuyor kıvamı gayet iyi
elini hafif ıslatınca çabuk şekil alıyor..
ilkinde zorlanabilirsin ama sonrakkilerde ustalaşıyor insan a.s.

çok güzel görünüyor...yalancı tavuk gögsü malzemelerinin aynısı kullanılmış bence güzel bir tatlıdır...paylaşım için teşekkürler..
rica ederim
evet arkadaşım bazen yalancı tavuk göğsü gibi servis ediyorum bende ama unu daha az oluyor o zaman biraz daha yumusak olması için

Evet bugun denedim arkadasimin dogum gunu icin ikramda bulundum...
Yalniz sekil veremedim o yuzden iki kucuk cay kasigiyla ortasina muz koyup cevrelemeye calistim,
hindistan cevizine buladim, ustune cilotala sosu gezdirdim yiyenler begendiler, ama ben bitanecik yedim fena degildi tadi ama goruntu guzel...

super miam miam gorunusu cokkk guzel
tarifinizi aldim:)ellernize saglik
deniyecegim:)

eminim o şekilde de güzel olmuştue..
belki ikincisinde daha kolay olur şekil vermen
ellerine sağlık seninde..

Ben bu tarifi 3 kez yaptım ve bu tatlının her yapıldığında (yani ustalaştıkca) daha güzel ve leziz olduğu kanısına vardım...
İlkinde olmadı bi yerde yanlışmı yaptım diye tekrar yaptım, 2. sinde güzeldi eşim özellikle çok sevdi ve 3.cüde süperdi...
ben birde kavrulan una süt koyar koymaz blenderdan geçirdim, ve sonra pişirdim daha kolay oldu hiç topaklanmadı...

harika gözüküyor.en kısa zamanda deneyeceğim bende.
çok teşekkürler tarif içincokacimcoookcokacimcoook

bende yapak istiyorum ama korkuyorum sonra cok civik bir sey olmasin arkadaslar. Güzel top sekli verilliyor mu?

cigdemin dedigi gibi ilk basta acemilik
olamyabiliyor
ama ben ilk yaptigimdan beri harika oldu
zaten baya sert oluyor hamuru
eline su ile alınca tam yuvarlanmalık oluyor
ama benim tavsiyem sütü koduktan sonrada pişirmeniz
iyice koyulasınca çırpın
cok cırpın
hiç pütür kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…