Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

şimdi yaptım hamur soğuyunca dolaba koyacağım inşallah şekli burdakiler gibi olur şuanki kıvamı güzel olduyerimseniben

ben bunun kakaolusunu yapyırum cnm benzio yanii benimkinin içinde petibör bisküvi elma rendesi kakao şeker ve portakal yada mandalin suyu oluo hamur yapıp küçük bezelerr yapıp hindistan cevbizine buluyorum üzerine kürdan takıyorum ama bunuda deniycem saol cnmmm...

önceden verilen tarifler yeniden veriliyor sanırım buraya ama..önceden üye olmadan bakıp bu tarifi almıştım.misafirlere yaptım hatta içine kivi ve muz koydum.çokta güzel oldu beğendiler gerçekten önceden teşekkür edememiştim çok sağol..paylaştığın için...

ayyy atipuf gibiiiiiiii bunca güzel yoruma yapmam lasım benimde:)ellerine sglk cnm:)

tabakta çok şık duruyo....
bende fırına sürülüyo sandım...emeğine sağlık...

eline sağlık bu tatlı sultan lokumu orjinal ismi ama kartopu da çok sevimli bi isim çok çok severek yapar ve yerim ben hem kakaolu hemde böyle sade ve sade yaptığımın içine damla sakızı koyuyorum ben çok güzel oluyor

ay cnm yaa buzdolabından çıkardım hamur deil bildiğimiz tavuk göğsü oldu eimde yoğurıyım dedim yapış yapıştı elime bende borcama aldım hepsini ziyan olmasın diyee of niye olmadı yaa:

bende buzdolabında bekletmeden yapıyorum hep sabırsızlıktan :))
elini sürekli ıslak tutarak yuvarlarsan tatlıyı eline yapışmaz
ellerini ıslat yuvarla nem gidene kadar sonra tekrar yapışmaya başlayınca tekrar ıslat öyle öyle yap a.s.

sanırım bi pastanede yedim cok hoş bi tadı vardı ama vanilya aroması fazla kaçmıştı

Ayyy gökte arayıpta yerde bulduğumm tarifffffff süper ya çok sevindim bu tarifi bulduğumaa....
Misafirlikte yemiştim çok çok beğenmiştimm...Ev sahibi inş.vericek hala tarifiii....Çok şükür ki buldumm deniyeceğim en kısa zamandaa.....Paylaşım için saol cnmm..Emeğine sağlıkk

bugün denedim canım tarifini
iftara misafirim vardı.
çok güzel oldu ya ben pek tatlı sevmem
ama ben bile yemeye doyamadım
misafirlerde çok beğendi

çok sevindim afiyet olsun
denedikten sonra güzel yorumunu buraya yazman da çok ince
saoll
opuyorumnanaktan

bu tarifi bir sene önce yazdirdim dosyama koydum.. ilknurun iki renkli rulusondan sonra sira kar topunu demeye geldi diye düsünüyorum hazir muzda almisken önümüzdeki hafta bunu yapmayi düsünüyorum

ve bugün arefe günü muhalebiyi hazirladim ve buzdolabina koydum... yarin icin lezzetli ve burdaki resimlerde göründügü gibi güzel bir ramazan bayrami tatlisi olur.. oruclu oldugum icin tadamadim tarifi harifi harfiyen uyguladim insallah sekeri az veya cok degildir..

cok güzel görünüyocokacimcoook
ellerine saglik canim paylasimin icin tesekkürleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…