Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

Az önce hamurunu hazırlayıp dolaba attım,akşam da son halini vereceğim..
Yalnız benim tavsiyem blendırlama işini henüz muhallebi koyulaşmadan önce yapmanız.Sonradan yapınca o topakların açılması bayağı zahmetli oluyor..
Muhallebisinin tadı çok güzel...İçine muz girip hindistan cevizi ve çikolata sosuyla buluştuğunda da muhteşem bir tat olacağına eminim .Akşam inşaallah resim de koyacağım..cokacimcoook

Son düzenleme:
canim harikasin ya görüntü süperrrrrrrrrr gözüm gönlüm acildi valla
ellerine emegine saglik
kessinmi kessin denicem
paylasimin icin tsklera.s.

Yedikten sonra artık eminim,bu tatlının aynısını arkadaşım yapıyor va adına LOKUM diyor.
Arkadaşım hamuru hazırladıktan sonra bir tepsiye yağlı kayıt koyup bol miktarda hindistan cevizi döküyor ve üstüne muhallebiyi boşaltıyor.İçine muzları yerleştirdikten sonra ya yağlı kağıt yardımıyla sarıp rulo pasta haline getirip dilimleyerek servis yapıyor,ya da döktüğü muhallebiyi küçük dikdörtgenlere kesip sararak birer porsiyon halinde servis ediyor.
Ne şekilde yapılırsa yapılsın hayatımda sevdiğim en güzel tatlılardan biridir.
Arkadaşım, paylaştığın ve hatırlattığın için teşekkür ederim..yerimseniben

[URL=http://g.imageshack.us/img26/kr

ay senmi yaptin tatlim bunlari???
harikasin ellerine emegine saglik
süper görünüyo
cesaret aldim sendende valla
yapicam insallahhhhhh

cok lezzetli görünüyor gercekten...
bu aralar yine tatli krizim basladi...
ellerine saglik canim...

snake..
wowowwwwww

hakikaten süper görünüyor..
sanırım benimkine 10 basar olmuş :)))

sayende tatlım hakkındaki soru işaretleri azalmıştır inşallah ..

bu arada gecen gün bende hamuru kare kare kesip muzu yarıya kesip sardım
büyük büyük dilimler yaptım
şekil vermek çok kolay..
ama tadı bence de eşsiz..

Hiddi estağfirullah,sen hatırlattın ,sayende ben de yaptım senin tarifinle,çok teşekürler..
Ayrıca şunu belirteyim hamuru kare kestin ya, eğer istersen önce bir kat krem şanti sür sonra muz dilimi koy ve sar,öyle de enfes oluyor..yerimseniben

pamuk oğlanın annesi:ecrin_bebek:selam..ellerine sağlıkcokacimcoookkullandığın bardak kaç mg.lık acaba.200 mü 250 mi:1rolleyes:a.s.a.s.

ayy resimleri açınca bayıldım oneydi öle çok şık çok gusel yaa aşık oldum deneyecem ama rejimden sonraa .

ya kızlar ben bugün bu tatlıyı yapıyım dedim unla margarini kavurdum sütüde ekledim muhallebi kıvamna geldi şekerle vanilyayıda kttım ocaktan aldım mikserle çırptım ama hamur falan olmadı buzdolabına koydum sonrada yarın yapıcam sabaha kadar nekdr katılaşır blmiyorum bana yardım edinnn

denedim cnm..resim koyamadan hüplettiler..
sarması zor oldu krem santi acucuk eridi ama dolaba koydun sarınca toparladı kendini

pamuk oğlanın annesi:ecrin_bebek:selam..ellerine sağlıkcokacimcoookkullandığın bardak kaç mg.lık acaba.200 mü 250 mi:1rolleyes:a.s.a.s.

ayyy bilmiyorum..ama sanırım 200 :1no2:

tam kavurmadın mı acaba arkadaşım
yada az mı koydun unu acaba..
çünkü blendırladıgında koyu bi kıvam oluyor..

merak ettim nasıl oldu yazar mısın

ay cnm yaa buzdolabından çıkardım hamur deil bildiğimiz tavuk göğsü oldu eimde yoğurıyım dedim yapış yapıştı elime bende borcama aldım hepsini ziyan olmasın diyee of niye olmadı yaa:

değişik olabilir..denemek lazım
paylaşım için sağol

canım ya bişey sorucam hamuru dolapta dinlendirdikten sonra şekil verip hindistan cevizine batırıyorsun fırına atıp pişiriyormusun harika görünüyorlar deniyen arkadaşlarda tadından bahsetmişler kısaca hem göze hem mideye hitap ediyor mutlaka denemem lazım ellerine sağlıka.s

ben nasıl kaçırmışım bu tarifi yaa
çok leziz ve şık görünüyor
ilk fırsatta deneyeceğim

yok bu tatlı pişmiyo hiç cnm

ben nasıl kaçırmışım bu tarifi yaa
çok leziz ve şık görünüyor
ilk fırsatta deneyeceğim

yap cnm
ben senin ıslak kekinden yapıp duruyorum
ve kilolar gitmiyor bu yüzden

canım ellerine sağlık çok güzel bi tarif yaptım beceremeyeceğim diye korktum ama çok güzel oldu sağolasın ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…