Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

Cnm burdaki hamur çiğ olmuyor mu ? Ben o kısmı anlayamadım . Sonuçta fırına girmiyor . Pişmiyor ? Bana yardımcı olurmusun ?

Cnm burdaki hamur çiğ olmuyor mu ? Ben o kısmı anlayamadım . Sonuçta fırına girmiyor . Pişmiyor ? Bana yardımcı olurmusun ?

o hamur değil ki cnm. muhallebi oluyo. arkadaş hamur demiş ama aslı bildiğin muhallebi dolapta
bekleyince hamur kıvamında oluyo.

denedim bu tarifi çok hafif ve güzel bi tat tavsiye ederimm..

Tatlıyı denedik.Ben çok beğendim.Ama sütlü tatlı falan değil kendinizi kandırmayın.Baya kalorili bir tatlı.Ablam ve kardeşim yuvarlarken baya uğraşmışlar.Ama süper.Teşekkür ederiz.Akşam sabah işe gelirken yanımda getiririm diye dolaba bir kaba koydum.Sabah da unuttum.:84:Şimdi de böyle bakıyorum.Bu da resmi.

Son düzenleme:
kızlar unu kaç dakika kavuruyosunuz acaba ben dün yaptım 25 30 dk kadarda kavurdum ama bnm ki çok un kokuyo bildiğiniz helva kokusu oldu kartoplarımda daha önce de yapmıştım çok güzel olmuştu herkes çok beğenmişti ama bu sefer olmadı acaba çok mu kavurdum ayrıca şekil verirkende çok zorlandım bu kez

Kızlarrr slm
ben bu muhallebiyi yapıp fırın tepsisinin önce altına h.cevizi yayıp döküyorum karışımı.
Buzdolabında bekliyor şerit şerit kesiyorum arasına muz koyup rulu yapıyorum kara kare böle sanki daha pratik oluyor.ve isteğe göre muhallebiye damla sakızda eklenebilir.

evt bnde böle yapıorum.

yok canım çiğ değil koyu muhallebi kıvamında pişiriyorsun tencerede bekleyip soğuyunca ve elin ıslak olunca yapışmıyo zaten elimize...

bikere denemiştim bunu hamur gibi oluyo kimse begenmemişti... çok güzel görünüyo ama yapmaya korkuyorum

Konuyu hortlatim de tarif arayanlar yapsın mutlaka arkadaşım tekrar bundan istedi tarifi kaybetmiştim aldım yine burdan teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…