Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

aYY tam bana gore bır tatlı benımde yarın mısafırım gelecek bugun aksam denıcem ınsallah guzel olur becerebılırım

Dün akşam yapımına başladım,bugün sabah şekillendirdim öğleden sonra afiyetle yedim:)
Tek kelimeyle çok güzel bir tatlı!Yapımı zor gibi gelse de yediğiniz zaman ağzınızda yayılan o muhteşem tatla birlikte "iyi ki yapmışım" dedirten nefis lezzet:)
Bu güzel tarifi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler...

enfes görünüyo eşim sütlü tatlıları çok seviyor en kısa zamanda deneyeceğim

Bugun misafirlerim vardı denedimm herkes çok beğendi ama evde muz yoktu ben içlerine ceviz koydumm tşlkler tarif için

tarifi harfiyen yapmama rağmen olmadı
hatta 10 saat kadar beklettim yok genede yuvarlancak kıvama gelmedi.
bende içine bisküvi ufaladım o şekilde koyulattım kıvamını ve yuvarladım.
yapan yapmış ama nası yapmış çözemedim:26:

bu tatlının olmamasının te sebebi unu az kullanmak bence,
sen de az koymuş olabilir misin?
birde ellerini ıslatarak şekil vermeyi denedin değil mi??
umarım bir daha ki denemen de olur tabi denersen :)))

bu tatlının olmamasının te sebebi unu az kullanmak bence,
sen de az koymuş olabilir misin?
birde ellerini ıslatarak şekil vermeyi denedin değil mi??
umarım bir daha ki denemen de olur tabi denersen :)))

unu tarifte yazıdğı kadar koydum..
ellerimide ıslattım..
yapanların ellerine sağlık,ama ben bidaha yapmıcam bunu

doğadan gelen kar a bayılıyorum zaten adı çekti beni:))) nasıl canım çekti varya..elerine sağlık..çikolatalıdan bir tane yada yanında hediye olarak bi kaç tane alabilirmiyim lütfen:))ekrana yapışasım geldi:)

c.tesi günü kayınvalidemler iftarda bizdeydi
henüz özellikle çalıştığı için kendini yemekte kanıtlayacak bişi yapmamış nişanlı bir gelin adayı olan ben
tutturamadıklarını söyleyen hanımları gördükçe çekimserde olsam bu tarifi denedim
sonuç: mükemmel benle anneme bile tadacak kadar kalmadı herkes çok beğendi ve sildi süpürdü
tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…