Tatlı Tarifi Kartopu Tatlısı Resimli

bende yaptım ama daha tadına bakmadım görüntü ii oldu galiba:) resmini ekliyorum..teşekkürler paylaşım için

Eklentiler

• $Fotoğraf-0013.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 60
tatlıyı bende denedim tadı enfes fakat birtürlü şekil veremedim azda olsa elime yapısıyordu baktım biraz dağınık kartopu oldu kaselere koymak zorunda kaldım yapan yapmıs valla ellerinize sağlık ama ben beceremedim (

denedim bu gün nefis olduuu kızlar
tavsiye ederim bende...
yalnız unu 1 bardak koydum 2 yemek kaşığı da nişasta koydum
şekeride1 buçuk bardak koydum
fazla tatlıo olmasın diye
nefis oldu...

unu ne kadar kavurmak gerekiyor yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi??
yani pempeleşmesi mi gerekiyor yoksa hafif kavurmak yeterli mi ?

hamur kabı minimum 7-8 saat beklemelimi dolapta? ağzı kapalı bir kap olması gerekiyor mu yoksa kabın üzerini tabak yada poşet , folyoylada kapatsam olurmu ?

çok güzel görünüyodu bende dnedim tarif için saol:90: buzdolabına koydum,blenderldan 2 kere geçirdim topaklanma olmadı bakalım nasıl olacak........

harika görünüyo canım istedi

Son düzenleme:
tarif için teşekkürler.bu gün yaptım şimdi şekillendiriyorum,yarında tadına bakarız artık.
ben elimde yuvarlamadım,2 yemek kaşığıyla hallettim.birine muhallabisini koydum üstüne muzu
koydum diğer kaşıklada toparlayarak,hindistan cevizinin üstüne koyup her tarafını hindistan
cevizine buladım.

bu gün tekrar yaptım.gelen misafirlerime kahvenin yanında ikram ettim.tatlıyı yiyen tarifini istedi.
çok beğenildi çokkk.

cokk sik gorunuyo carsamba gunu kahvaltida misafirlerim var kahvalti sonrasina hafif bi tatli ariyodumm sanirim dogru yerdeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…