- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Gün sonu almadan sadece işlem iptali yapılabilir şuan. Arayın ve gidin eğer mümkünse. Yarına kalırsa daha farklı ve uzun bir işlemi var.
Uzun dediğime bakmayın bugüne göre uzun. Form dolduracaksiniz ya da dilekce banka için. gerisini işyeri banka ile halledecek. Slip ve fatura yanınızda olsun hallolur endişe etmeyin.Aradım ama kapanmış
O farklı ve uzun işlemi öğrenebilir miyim ?
Uzun dediğime bakmayın bugüne göre uzun. Form dolduracaksiniz ya da dilekce banka için. gerisini işyeri banka ile halledecek. Slip ve fatura yanınızda olsun hallolur endişe etmeyin.
Kart dökümünü alın ileriye dönük iptal işlemi olabilir diye hatırlıyorum. yarın gidin dökümü gösterin adam haksız eşşek gibi iptal edecek yok günsonu işlemi olduğundan dolayı kabul etmezse pos cihazı, o zaman size nakit versin o parayi başka yapacak bir şey yok.
Hesap döküm özetini ve alışverişinizin fişini götürün birinin iadesini isteyin, vermezse mahkemeye verin.
Tamam o slipi ve banka hesap dökümünü götür, iade etmezse BİMER miydi, tüketici hakları, oraya başvur bırakma paranı 400 tl az para mı?Alışveriş fişi yok, çünkü başka mağazadan aldım ama postları olmadığı için ikinci bi mağazadan çektirdiler.
Bir tane slip var çünkü ilkinde yok olmadı dedi bana
Ykb de call center bu işlem için yardımcı olmaz.
Muhtemelen provizyonda bekleyen işlemlerde olduğundan ekstrenize baksanızda fark edemediniz.
İşyeri size bu konuda yardımcı olmazsa, şubeye gidin.
"Charge Back" işlemi için itiraz dilekçesi yazacaksınız.
Olayı kısaca açıklarsınız yazınızda faturanızın bir fotokopisini ekler ve Bankanın üye işyerinin yaptığı davranıştan söz etmeyi unutmayın.
Sonra bir bekleme süresi var bir günde sürebilir iade süresi 15 günde.
Bankaya bağlı.
Tamam o slipi ve banka hesap dökümünü götür, iade etmezse BİMER miydi, tüketici hakları, oraya başvur bırakma paranı 400 tl az para mı?
Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.
Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.
Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
Birde eşinizle gidin. satici adam zaten kabul etmemiş eşinize giderseniz sanki dah iyi olur tabi esin kavga eden bir tıpse olmaz.kavga çıkan mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?