- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
karta para iadeyi satın aldığın yer yapabilir. ister elden verir ister karta direkt iade eder.Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.
Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.
Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
O bankayla alaklaı deıl post ıade edılecek bende maza mudurum gıdın halederler
Tamamdır halloldu komple iptal ettiler çekimi :)
Bankayla konuştum bizimle alakası yok onun iade etmesi gerek dedi
Adamın suçu şurada, hata verdi diyince ben o zaman bir günsonu alınsın bakalım olmuş mu olmamış mı dedik. Adam sinirlendi. Olur mu biz buradayız sıkıntı varsa gelirsiniz vs diye kızdı ikinci çekimi yaptı.
Gözün aydın
Akşam 400 tllik alışveriş yaptım taksitli.
Posttan geçirdik. Adam olmadı hata oluştu dedi
Bende ekstreme ve hesap özetime baktım. Yoktu işlem. tekrar girdim.
Sonra eve geldim baktım tekrar. İki kez 400 tl çekilmiş. Hemen bankayı aradım. Düzeltemeyiz karşı tarafın yapması lazım dedi. Karşı tarafta hiç güvenilir değildi. Yarın gidip konuşulacak ama adam bence yapamam edemem si uğraşın yada vermiyorum diyecek. Mecburiyetten oradan ürün aldım.
Yapıkredi bankasıydı. Ya banka nasıl düzeltemez aklım almıyor.
Napabilirim bu durumda ? Başına daha önce gelen oldu mu ?
Konunu dünden beri takip ediyordum, hadi yine iyisin, gözün aydın agapi
4 senelik konuyu niye hortlatıyorsun kiBekleyen provizyon hatası yüzünden işyerimizde 6 gündür ödemeleri tahsil edemiyoruz ve bir sürü sorun yaşıyoruz şükür bugün çözdüm Kabusunuz Bekleyen Provizyon Nedir, Ne Kadar Sürer? bunu okuyunca derdime derman oldu :)
Reklam yapmak için?4 senelik konuyu niye hortlatıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?