Karttan iki çekim. Kızlar lütfen bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Banka ikisinin de ayrı ayrı çekildiğini söyledi. İptal olan işlem yok yani

Bencede az değil, uykularım kaçtı resmen
Gözüm seğiriyor
Parayı hiç alamıcakmış gibi hissediyorum
O paraya çocuğumun 1 yıllık bezini alırım ya. Tüketici hakları çok yardımcı oluyormuş böyle şeylerde.

O paraya çocuğumun 1 yıllık bezini alırım ya. Tüketici hakları çok yardımcı oluyormuş böyle şeylerde.

Ay yükseklisansta öğrenciyim bir de ben bir yandan da çalışıyorum
O para bir aylık masrafım yani
Tüketici hakları ve BİMER halleder inşallah

Benim korkum adamın çamura yatması
Çünkü orada şöyle bir şey söyledi: iki kez işlem olmuşsa dilekçe yazarsınız bankaya onlar yatırır

Yani ben yapamam yapmam git bankaya demesinden korkuyorum çünkü banka da ben yapamam dedi.

Banka ikisinin de ayrı ayrı çekildiğini söyledi. İptal olan işlem yok yani

Tamam sonuçta iki çekim de bugün yapılmış dimi ikisi de ayrı ayrı görünür ama gün sonunda muhasebesmeden iptal olup olmayacağını belli olmaz Şu an muhtemelen provizyon da bekliyordur gün sonu işlemlerinden sonra netlesicektir. Yarın tekrar kontrol edin ve dediğim gibi çağrı merkezini arayın iki çekimin de provizyon kodunu isterseniz firma size biz bir tane çektik diyemez

Ben yapamam derse tüketici haklarına sorarım hangi taraf yapmalı, sonra tekrar konuşuruz çünkü banka da ben yapamam karşı taraf yapacak dedi dersin.

Evet alıcının iptal etmesi gerekiyor. İş sadece bankayla olsaydı herkes yaptığı harcamayı iptal ettirirdi.
Geçen hafta teknoloji marketten aldığımız ürünün kart çekiminin iptali için oraya tekrar gitmek zorunda kalmıştık.

Siz kurumsal bir firmaya gitmişsiniz
Ben mafya kılıklı bir esnafa gittim işte

Gun sonu alındıktan sonrada karta ıade ıslemı olarak yapılır od urunlerı barkotan okutmk gerekır mazadnmı aldınız ben maza mudurum evet bazen cekmıo ama bankayı qrayıp ıslemı tekrrlrız exterde cıkmaz drwk bankaahı arasyfçdını prd solerlwrdı bugun gun sonu alnmadan gıdın yetısemezsenız externozı alın gıdın olöaadı ynlaarınd bankayı aarayın duysunlar karta ıade ıslemı yaptrın bu yapılıo fıs gotrun sılıplerı de tabı kaarta ıase yparlar ama zaten gun sonunda kasada faLa 400 tl cıkar kasave post bır olmaz artı eksı olur kasayı net kapatamazlar hata bı tandım mazada mudur o dedı karta ıade yapılsın dedı derdınız kartıda gotrun kart tekrar gecılecek ıade ıcın

Fatura yok, çünkü 2.elciden aldım, başka mağazadaki posttan da çektirdiler karttan. İki değil tek slip var. O slipi koysam dilekçeme olmaz mı ?
Olur tabii. işyerinin, pos cihazının provizyon reddi verdiğini ve hata kodu için herhangi bir slibi size teslim etmediklerini açıklarsınız.
Ama fatura yoksa, bu durumda diğer 400.- TL yi de alırsınız kötü niyetli olsanız.
Provizyonun ana amacı "Bankanın anlaşmalı olduğu üye işyerinden bir mal veya hizmet karşılığı" kredi kartınızdan ödenmesidir.
Bu mal veya hizmetin karşılığında "fatura" temeldir.
Fatura yoksa o adamların vergi dairesine bir şikayetle iş hayatını bitirirsiniz.
Bu durumda ilgili firmanın zorluk çıkarmadan parayı iade edeceğini düşünüyorum.

Siz kurumsal bir firmaya gitmişsiniz
Ben mafya kılıklı bir esnafa gittim işte

Evet bizim elimizde iptal slipi de vardı zaten. Başka bir iptal evrakı verdiler.

İşlemin slipi ve kredi kartı dökümüyle gitmen lazım. Bence biraz dişli görünmen lazım.

Kusura
kusura bakmayın ama tam anlayamadım yazdıklarınızı

Banka zaten iptal etmez bankayla bi işiniz yok.
Mağazaya git mecbur halledicekler bu kadar panik yapmaya gerek yok iptal ederler.

Yorumlardan anladığım çağrı merkezindeki arkadaşın size yanlış bilgi verdiği yönünde. Provizyon bekleyeni de çekilmiş sanmış olabilir. Bir benzerini eşim yaşadı çağrı merkezi çekilmiş demişti. Tekrar aradik cagri merkezini ve bir onceki arkadasin yanlis bilgi verdiğini öğrendik.

Kadın doğru bilgi verdi ama
Çünkü dedi onu da

Sole dwyım ben colıns te maza muduruyum dıyorımkı post hata verıo dogru olur bunlar sıze dedım sudur yarın gıdın sılıp gotrun adamım kadın yanında bankayı arayın ıslemın 2 kez tekrrlandını duysun sılıpte verın ha yok defı sıze cekmeyen sılıp vermefı ıcın o suclu tek fıs yadafatura 2 cekım var yanı bu posta faxla 400 kasada eksık 400 bu demekı kasa eksık post fazla yanı artı eksı zaten kasayı karken gun sonu alrken bu durumu onlardafark eder yarın kartınızı gotrun karta ıade yaptrın yaparlar mecbutlar sıkyet edersınız yoksa banka postıptl eduo bu tur durumlarda post cekım varsa fıs mecbur yano 400 400 ıkıfıs yada fatura gerk ama tek fatura 2 cekım var bu suc

Yarıngıtmazaya kartınaıade yaptr yarlar kasayı kaptıklatçrında onlarda farkeder benımde basıma geldı mazada baktım post faxla faturalara baktım ısmlere sılıpte tek ısım 2 kez gecmıs eleman fatura adından musterı bulduk bankadan nosuna ulastık ertesı gun geldı karta ıadesını yaptm

Ole sacmalıkyok bılıp bılmeden konusmayın ben bu ısın ıcındeyım ıade ederler tek fstura ıkı cekım var konu sahobını korktmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…