- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
İşlemin teki adamın dediğine göre iptalse gün sonunda firma bankaya provizyon veremez bu durumda çekimlerden biri iptal olur muhasebelesmeden kart bakiyenize iadesi yapılır. Bankadan provizyon (onay) kodunu isteyip alışveriş yaptığınız yere bu işlemin iptalini direkt talep de edebilirsiniz.
O paraya çocuğumun 1 yıllık bezini alırım ya. Tüketici hakları çok yardımcı oluyormuş böyle şeylerde.Bencede az değil, uykularım kaçtı resmen
Gözüm seğiriyor
Parayı hiç alamıcakmış gibi hissediyorum
O paraya çocuğumun 1 yıllık bezini alırım ya. Tüketici hakları çok yardımcı oluyormuş böyle şeylerde.
Banka ikisinin de ayrı ayrı çekildiğini söyledi. İptal olan işlem yok yani
Ben yapamam derse tüketici haklarına sorarım hangi taraf yapmalı, sonra tekrar konuşuruz çünkü banka da ben yapamam karşı taraf yapacak dedi dersin.Ay yükseklisansta öğrenciyim bir de ben bir yandan da çalışıyorum
O para bir aylık masrafım yani
Tüketici hakları ve BİMER halleder inşallah
Benim korkum adamın çamura yatması
Çünkü orada şöyle bir şey söyledi: iki kez işlem olmuşsa dilekçe yazarsınız bankaya onlar yatırır
Yani ben yapamam yapmam git bankaya demesinden korkuyorum çünkü banka da ben yapamam dedi.
Evet alıcının iptal etmesi gerekiyor. İş sadece bankayla olsaydı herkes yaptığı harcamayı iptal ettirirdi.
Geçen hafta teknoloji marketten aldığımız ürünün kart çekiminin iptali için oraya tekrar gitmek zorunda kalmıştık.
Olur tabii. işyerinin, pos cihazının provizyon reddi verdiğini ve hata kodu için herhangi bir slibi size teslim etmediklerini açıklarsınız.Fatura yok, çünkü 2.elciden aldım, başka mağazadaki posttan da çektirdiler karttan. İki değil tek slip var. O slipi koysam dilekçeme olmaz mı ?
Siz kurumsal bir firmaya gitmişsiniz
Ben mafya kılıklı bir esnafa gittim işte
kusura bakmayın ama tam anlayamadım yazdıklarınızıGun sonu alındıktan sonrada karta ıade ıslemı olarak yapılır od urunlerı barkotan okutmk gerekır mazadnmı aldınız ben maza mudurum evet bazen cekmıo ama bankayı qrayıp ıslemı tekrrlrız exterde cıkmaz drwk bankaahı arasyfçdını prd solerlwrdı bugun gun sonu alnmadan gıdın yetısemezsenız externozı alın gıdın olöaadı ynlaarınd bankayı aarayın duysunlar karta ıade ıslemı yaptrın bu yapılıo fıs gotrun sılıplerı de tabı kaarta ıase yparlar ama zaten gun sonunda kasada faLa 400 tl cıkar kasave post bır olmaz artı eksı olur kasayı net kapatamazlar hata bı tandım mazada mudur o dedı karta ıade yapılsın dedı derdınız kartıda gotrun kart tekrar gecılecek ıade ıcın
peki ben yapmıyorum banane derseKutumsal olsun olmasın elınızde tek fıs tek urun var onun postunda tek fıs 2 cekım var her turlu karta ıade yapacak
Yorumlardan anladığım çağrı merkezindeki arkadaşın size yanlış bilgi verdiği yönünde. Provizyon bekleyeni de çekilmiş sanmış olabilir. Bir benzerini eşim yaşadı çağrı merkezi çekilmiş demişti. Tekrar aradik cagri merkezini ve bir onceki arkadasin yanlis bilgi verdiğini öğrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?