- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
- Konu Sahibi bahargunesi
-
canım bence sürüş tarzında bi hata yapıyosundur.örn bacaklarnda aşağıdan yukarı sürüp,bezinide aynı yönde çekiceksin.bende kullanıyorum çok memnunum.tek sorun genital bölgede sivilce yapıyo...:uhm: ona nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum:1no2:
aşağıdan yukarıya mı kafamçokkarıştı tam tersi olmasın??canım bence sürüş tarzında bi hata yapıyosundur.örn bacaklarnda aşağıdan yukarı sürüp,bezinide aynı yönde çekiceksin.bende kullanıyorum çok memnunum.tek sorun genital bölgede sivilce yapıyo...:uhm: ona nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum:1no2:
canım ben 5 senedir bacak ve koltuk altı için kullanıyorum kartuşlu sir ağda çok memnunum tüylerin çıkış yönüne doğru sür ben cezvede ısıtıyorum
koltuk altında terleme vardı terli bölgeyi almaz talk pudrası sür sonra ağdayı kıllrın çıkış yönünün tersine sürüp aynı yönde çek birde ağdan kaliteli değilsede iyi almaz ağdada depilissima marka kullan.
iyi çekemiyorsundur koltuk altını yaparken başkasından yardım al o çeksin bezi birde depilissima ağda kullan en iyi marka o bende seçile katılıyorum. ben bakimliolmak.com sitesinde sir ağda seti aldım onu kullanıyorum çook iiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?