- 30 Ocak 2013
- 29.576
- 44.125
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bence tek kaş erkeklerin kaşlarını aldırması gerekiyor. Ama şekil verilmesinden ben de hoşlanmıyorum. Ama bu bir erkeğin gay olduğunu göstermez, ben çok tanıdım kaş aldıran hetero erkek. :) Çok mu aldırıyor? Kötü mü duruyor?Kaş alan erkek mi olur yaHoşlandığım kişi kaşlarını aldırıyormuş hemde bariz bir şekilde. Şekilli şekilli üstüne üstelik bir şey söyleyeceği zaman kendi değilde arkadaşlarına söylettiriyor. Aklıma hakkında kötü kötü şeyler geliyor nasıl birine denk geldim be acaba diye . Erkek ırkından soğuyasım geldi ya gel diyeceğim birlikte ağdaya da gidelim
Bence tek kaş erkeklerin kaşlarını aldırması gerekiyor. Ama şekil verilmesinden ben de hoşlanmıyorum. Ama bu bir erkeğin gay olduğunu göstermez, ben çok tanıdım kaş aldıran hetero erkek. :) Çok mu aldırıyor? Kötü mü duruyor?
Ayy hic sevmem kas aldiran adami ayyy
ortasını aldırsa yeter kalın değil kaşları ama kavisli aldırmak başka ortasını aldırıp tek kaşlıktan çıkmk başkaBelki cok kalindir. Tek kaştır adamcagiz.
ya bu bariz şekil verdiriyor kavisli hemde
bende sevmem
erkeklik anlayisiniz kıldan tüyden mi ibaret
Almamasından yine iyidir.
Bakımlı olduğunu gösterir.
Ya benim ki benden çok gidiyor saçlarını kestirmeye , kaşlarını aldırmaya ,sakalına saçına başına şekil vermeye..
Her hafta gidiyor yahu !
Sınırlar dahilinde belki ama şekil verdirmek biraz abartı sanki.
Bakımlı erkek kaşlarını alır, ne var bunda?
aldırabilir elbet ama şekil verdirmesi enteresanmış doğrusu.Ben de hoşlanmazdım
kötüyse kaşları düzeltmeli ama asla şekil vermemeli
Ayy bende sevmem..birde boyle kavis yapiyorlar..
Ayyy valla ne yalan söyleyeyim onu ben de hiç sevmem valla.Gözüm yanındayken sürekli oraya gider.:)
Kaşlarını alsın o güzel de şekil verilmesi olayını ben de beğenmiyorum
tek kaş olmasından iyidir bence.etrafımızda okadar bakımsız erkek varki kaşını aldıran erkeğe gay etiketi yapıştırılıyo
eğer fazla ince veya şekilliyse uyar sende.
ayrı dünya o adamVj Bulent geliyo aklima kaş diyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?