Kaş Alan Erkek

ya orta fln neysede su şekilli kas alanlara deli oluyorum

Ortasi alinabilir.ido gibiyse hele aldirmasi daha iyi.ama kavisli kas nedir ya.cok itici.

lisede bi arkadaş vardı tek kaş
iddiaya girmiş kaybedersen kaşlarını alacaksın demişler ve sonuç
ertesi gün kaşlarını traş makinesiyle almış olarak geldi ve alttan üstten yamuk yumuk çok komik görünüyordu
konuyu okuyunca aklıma o geldi
.....
erkeğe en yakışmayacak sey belkide kaşları alıp şekil vermek

ya sen nasıl hoşlandın o zaman bu tipten
ben hoşlanamazdım yok zorlasan olmaz
öyle zincirli mincirli
saçları da jöleliyor mu
dik dik böyle

jöleliyor vallaha bayram öncesi bu kadar kavisli değildi bayramdan sonra aldırmış birde abimize abla diyesim geldi hakkımda kötü brşey diyecek ble olsa kendi değil başkasına söyletiyor

benimkinden kavisliymiş vay beee

aynen benmki o kdr kavisli değil

O değil de benim kaşlarım kocamınkilerden gür.
Neyse şimdilerde güzel, şekil vermesi rahat oluyor da, annemler aldırmama izin vermezlerken Ferhat Güzel gibiydimO sebeple kaş alan erkeklerle empati yapabiliyorum. Gün gelir de sevgili olursanız konu hakkında fikrini belirtebilirsin, nasıl ki erkekler sevgililerinin saçları başları hakkında yorum yapıyorlar, siz de onun kaşlarıyla ilgili fikrinizi belirtirsiniz.:)

Hangi kuaföre gidiyormuş Bende böyle istiyorum kaşlarımı yahu.

bende soracağım hangi kuaföre gidiyorsun ablacım

ya şimdi kaş var kaş var. çalılık gibiyse alsın mümkünse. ama öyle şekil vermeler falan...

https://www.google.com.tr/search?q=...z-tipine-gore-kas-sekilleri-h156.html;442;288

1 parmak daha kalını düşünün kavisi aynı
Hadi ortası neyse de hepsini alanları ben de sevmiyorum.
bencede

Erkek dediğin kaş mı aldırır ya çok soğurum tek kaş mek kaş dinlemem

soğudum buz gbi oldm

diyeceğim benide götür kuaförüne

Ilk tanistiginizda anlamadinizmi begenmeseydiniz yaklasmazdiniz zorlami cikiyorsunuz bukafar rahatsizsaniz ayrilin

1 parmak daha kalını mı? bunun 1 parmak daha kalını demek, adamın alnı yok, full saç kıl dolu demek. o adam alsın tabi kaşını, hatta şekil vermişken az daha inceltsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…