- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ilk tanistiginizda anlamadinizmi begenmeseydiniz yaklasmazdiniz zorlami cikiyorsunuz bukafar rahatsizsaniz ayrilin
kaş alan bir erkek, tek kaş bir erkekten daha itici duruyor gözümde.
https://www.google.com.tr/search?q=...z-tipine-gore-kas-sekilleri-h156.html;442;288
bu kaşın kalını ama kavisi aynı şekilde
genş alınlı biri kaşlarının sadece ortasını aldırsa bile düzgün durur yani duruyordu ama kavislenmiş bayram dönüşü1 parmak daha kalını mı? bunun 1 parmak daha kalını demek, adamın alnı yok, full saç kıl dolu demek. o adam alsın tabi kaşını, hatta şekil vermişken az daha inceltsin.
solda saat sağda bileklik boyunda kolyeBu kasin ustune bi de zincir kolye bileklik dusununce bende ipler koptu.erkekler saatten baska aksesuar kullanmamali bence ya.ben tesbihte severim tabi o ayri.icimde bi kiro yatiyo benim.:)))
Hoslandigim demişsiniz ya ondan1 sevgilim değil
2 kaşları düzgündü bayram sonrası kavislenmiş
bencede
solda saat sağda bileklik boyunda kolye
Alip biraz düzeltmek iyide cok belli sekilde sekil vermek iyyyyyy...
senin bu adam benim düşündüğüm gibi hafif düzeltme falan yapmamış bariz modele girmiş
Hoslandigim demişsiniz ya ondan
ablanin tarzi iyiymis
Erkekler kaş aldırabilir.Ama kadınlar aldıramaz diye biliyorum canım.
Güzel olmak çirkinliği gidermek için erkeklere kaş aldırmak caiz dert etme.
Bu tür erkekler epilasyonu da bilir, silikonu da, cilde yapılan işlemi de. Erkek dediğin bu konularda cahil olmalı.
Çok mu kavisli yapmış
Sebebi nedir diye bir sorsaydın bazı erkekler bakımlı olmayı seviyor bende erkek kaş alsın istemem ama yapıyorsa da diyecek bir şey yok
Tek kaş gezmektense aldırması daha iyi ama sırf şekil olsun diye aldırıyorsa hoş bi şey değil bana göre
kavislice canımArkadaşların da dediği gibi eğer ortasında çok fazla kaş varsa onu alması iyi olur ama onun dışında kaşlarını alan erkek hoş değildir. Gördüğümde aşırı itici gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?