Kaş arası botoks sonrasi göz kapaginda dusme ve gozde kayma olur mu?

normal değil kayma. direk aynı doktora işlem yaptırmadan önce farklı bi uzmandan da görüş alın derim. çok geçmiş olsun şimdiden :))

Gözkapağı düşmesi ve alında ağırlık hissi bendede olmustu.baska bir dr a gitmistim biraz fazla dozda veya yanlis kasa botox yapilmis olabilecegini söylemişti. Merkeze tekrar gidip sikayetci oldugumu soyledim,para iademi aldim ve oraya bir daha uğramadım. 3 ay kadar düşük kaşlarla gezdikten sonra normale döndü nihayet.gecmis olsun cnm

Bu tür uygulamaları konunun uzmanı (Dermatolog veya plastik cerrah) ve deneyimli kişilere yaptırmak gerekir elbette
kuaförler bile botoks yapıyormuş, onların yapması mı daha tuhaf, bu kişilere yaptıranlar mı, karar veremiyorum
kırışıklıları ve güzel yaşlanmayı kabullenmek en güzeli elbette ki ama aynada gördüğünü de beğenmek istiyor insan

ayy size de geçmiş olsun en azından para iadenizi almışşsınız bu bile güzel bir şey hatalarını kabul etmısler

plastı kcerrah yaptı zaten ama malesef yine sorun yasandı.neyse kı gectı sımdı duzeldı :)

Göz kapağı düzgün biri yapmazsa düşer. Allerji damlaları iyi geliyor
plastık cerrah yapmıstı . kendılıgınden duzeldı bır kaç gun sonra .)

Ne kadar zaman sonra geçti acaba bende plastik cerraha yaptırdım bilgilendirirseniz sevinirim

Ne kadar zaman sonra geçti acaba bende aynı durumdayım da tek gözüm baya kapandı ben yaptıralı bir hafta oldu dört beş gündür böyle

Bana hiçbişey vermediler doktorla tartıştık ztn biraz açıldı ama hala var kapanmıyo tam size verilen damlanin adı ne acaba lütfen yazarmisiniz belki banada faydası olur

Bana hiçbişey vermediler doktorla tartıştık ztn biraz açıldı ama hala var kapanmıyo tam size verilen damlanin adı ne acaba lütfen yazarmisiniz belki banada faydası olur
Alphagan ismi damlanın benim bugün 16 gün oldu yavaş yavaş açılıyor bende de kapanmama sorunu var. Bir gözüm daha açık bir gözüm yarım insallah damla iyi gelir size biraz açılmış damla ile daha iyi açılır inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim geçmiş olsun tekrar hepimize
Sizin bir ay olmuş ne güzel bende zaman hemen geçsin bir an önce iyi olayım istiyorum. Açılma çok belirgin oldu mu bir ay sonra. Benim damladan mi bilmiyorum ama iki hafta öncekine göre baya fark var ama daha açılmasi lazım tabi

Evet Biray öncesine göre baya açılma var ama daha tam açılma degil ve kapanmıyor hala ben hiç damla flnda kullanmadım nöroloji prof. yaptı sözde ama sonuç bu oldu

Ya gunlerdir sizden mesaj bekledim kusuruma bakmayın rahatsız etmekte istemiyorum ama care arıyorum yine biraz açılsa sukredicem. Bende de çok çok az açılma var fotograf cekiyorum her gün on gun onceye bıraz farketti. Bir aya açılırsa kapanmama sorununa da razı olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…