- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 123
- 32
- Konu Sahibi nanemolla3593
-
cok tesekkur ederımetiketledim sizi konuya
ayy size de geçmiş olsun en azından para iadenizi almışşsınız bu bile güzel bir şey hatalarını kabul etmıslerGözkapağı düşmesi ve alında ağırlık hissi bendede olmustu.baska bir dr a gitmistim biraz fazla dozda veya yanlis kasa botox yapilmis olabilecegini söylemişti. Merkeze tekrar gidip sikayetci oldugumu soyledim,para iademi aldim ve oraya bir daha uğramadım. 3 ay kadar düşük kaşlarla gezdikten sonra normale döndü nihayet.gecmis olsun cnm
plastı kcerrah yaptı zaten ama malesef yine sorun yasandı.neyse kı gectı sımdı duzeldı :)Bu tür uygulamaları konunun uzmanı (Dermatolog veya plastik cerrah) ve deneyimli kişilere yaptırmak gerekir elbette
kuaförler bile botoks yapıyormuş, onların yapması mı daha tuhaf, bu kişilere yaptıranlar mı, karar veremiyorum
kırışıklıları ve güzel yaşlanmayı kabullenmek en güzeli elbette ki ama aynada gördüğünü de beğenmek istiyor insan
plastık cerrah yapmıstı . kendılıgınden duzeldı bır kaç gun sonra .)Göz kapağı düzgün biri yapmazsa düşer. Allerji damlaları iyi geliyor
plastık cerrah yaptı zaten ama malesef yine sorun yasandı.neyse kı gectı sımdı duzeldı :)
Ne kadar zaman sonra geçti acaba bende plastik cerraha yaptırdım bilgilendirirseniz sevinirimayy size de geçmiş olsun en azından para iadenizi almışşsınız bu bile güzel bir şey hatalarını kabul etmısler
plastı kcerrah yaptı zaten ama malesef yine sorun yasandı.neyse kı gectı sımdı duzeldı :)
plastık cerrah yapmıstı . kendılıgınden duzeldı bır kaç gun sonra .)
Ne kadar zaman sonra geçti acaba bende aynı durumdayım da tek gözüm baya kapandı ben yaptıralı bir hafta oldu dört beş gündür böyleKizlar merhabaa.arkadasim kaş arasına 1 seans botoks yaptırdı suan 15 gun oldu. Kaşlar esit gorunuyor ama bir gozun goz kapağı düştü ve gozde hafif kayma oldu.bunlar yeni ortaya cikti botoks sonrasinda. Bunu yasayan var mi?
Merhaba sizde mi aynı sorunu yaşadınız acaba bende de var aynı sorun bir hafta oldu hala düzelme yok çok endişeliyimMrb arkadaşınızın nezmn gözü duzeldi veya kacgun sonra lutfen cvp verin
Peki hiç bir gelişme yok muEvet 1 ay oldu hala gecmedi benim
Benım 12 gün oldu doktor bir göz damlası verdi çok hafif hafif açılma var gibi çok korkuyorum geçmeyecek diye siz ilaç falan kullanıyor musunuz hiç bir düzelme yok mu yoksa bir aydır aynı mıEvet 1 ay oldu hala gecmedi benim
Alphagan ismi damlanın benim bugün 16 gün oldu yavaş yavaş açılıyor bende de kapanmama sorunu var. Bir gözüm daha açık bir gözüm yarım insallah damla iyi gelir size biraz açılmış damla ile daha iyi açılır inşallahBana hiçbişey vermediler doktorla tartıştık ztn biraz açıldı ama hala var kapanmıyo tam size verilen damlanin adı ne acaba lütfen yazarmisiniz belki banada faydası olur
Sizin bir ay olmuş ne güzel bende zaman hemen geçsin bir an önce iyi olayım istiyorum. Açılma çok belirgin oldu mu bir ay sonra. Benim damladan mi bilmiyorum ama iki hafta öncekine göre baya fark var ama daha açılmasi lazım tabiİnşallah çok teşekkür ederim geçmiş olsun tekrar hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?