Kaş arası çizgim için botox mı yüz yogası mı

aaa bunu söylediğiniz iyi oldu bende randevu alıp gideyim diyordum. Siz ne kadara yaptırdınız. Ben dermotolog olan polikliniğe giedyim dedim
Merhaba,çeşitli nedenlerle botoks ömrü kısalır.Alkol tüketimi,sık kas gevşetici kullanmak,aşırı sıcak ve güneşe maruziyet gibi.Bir de botoks yapılan kişide bağışıklık oluşmuş olabilir,o zaman hiç etki görmeyiz.Ama hiçbir zaman bir ayda etki geçmez.Genel olarak en az 3 ay etki bekleriz.Eğer kırışıklıklar başladıysa yaz mevsimi de olsa botoksunuzu yaptırın ki,kırışıklıklar derinleşmesin,güneş izi kalıp kırışıklık görüntünüzü belirginleştirmesin.Saydığım kriterlere de her zaman dikkat etmekte fayda var.Zaten güneşe direk maruziyet her mevsim önermediğimiz birşey.Sevgiler.. …

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüz yogası son derece yararlı ancak oluşmuş ,özellikle kaş arası çizgilerde önce botoks yaptırıp ,yapabiliyorsanız yüz yogasına devam edebilirsiniz.Ancak yüz yogasına zaman ayıramazsanız botoks ile devam edersiniz.Çizgiler kalıcı hale gelmeden yaptırmanızda fayda var.Ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz.
Botox varken yüz yogası yapılmıyor diye biliyorum, botoxun ömrünü kısaltıyormuş

Merhaba,çeşitli nedenlerle botoks ömrü kısalır.Alkol tüketimi,sık kas gevşetici kullanmak,aşırı sıcak ve güneşe maruziyet gibi.Bir de botoks yapılan kişide bağışıklık oluşmuş olabilir,o zaman hiç etki görmeyiz.Ama hiçbir zaman bir ayda etki geçmez.Genel olarak en az 3 ay etki bekleriz.Eğer kırışıklıklar başladıysa yaz mevsimi de olsa botoksunuzu yaptırın ki,kırışıklıklar derinleşmesin,güneş izi kalıp kırışıklık görüntünüzü belirginleştirmesin.Saydığım kriterlere de her zaman dikkat etmekte fayda var.Zaten güneşe direk maruziyet her mevsim önermediğimiz birşey.Sevgiler…..
Ben sadece kaş arama yaptırmak istiyorum ama alın, kaş arası, kaz ayakları olarak komplike yapmak istiyorlar. Kaslar birbirine bağlıymış ne derece doğru

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece kaş arama yaptırmak istiyorum ama alın, kaş arası, kaz ayakları olarak komplike yapmak istiyorlar. Kaslar birbirine bağlıymış ne derece doğru
Genel olarak kaş arası ve alın birbiriyle bağlantılı olduğu için birlikte yapılır ama kaz ayakları yapılmayabilir.Benim bugüne kadar üç hastam oldu sadece kaş arası yaptığım,buna ancak muayene ile karar verebilirim,çünkü aslında alınla beraber yapmak daha doğrudur.

Kalıcılığı maximum ne kadar oluyor
Süre sizin yaşamsal alışkanlıklarınız,kırışıklık derinliğiniz ve cilt kaliteniz ile alakalı olmakla birlikte 4-6 ay ortalama süredir ama doğru zamanlamalarda yaptırıp,geciktirmezseniz süre uzayabiliyor.

Botox varken yüz yogası yapılmıyor diye biliyorum, botoxun ömrünü kısaltıyormuş
Buna yüz yogası hocaları cevap verse daha iyi olur.Artık ben dahil pekçok hekim arkadaşım baby botoks,naturel botoks denilen uygulamayı yapıyoruz.Böylece mimikler korunuyor,şaşkın ya da yapay ifade olmuyor.Bence iki uygulama birleştirilebilir,sakıncası yok.Botoksun ömrünü kısaltabilir tabii,çünkü yoga sırasında kaslarınızı sürekli aktif çalıştırıyorsunuz.Zaten eğer yüz yogasını sürekli yapabilecek sabra sahipseniz artık botoksa ihtiyacınız kalmayacaktır diye düşünüyorum ve bir hekim olarak yüz yogasını önemsiyorum.Fakat ben yapamıyorum.Bence siz de kendi durumunuza göre karar vermelisiniz.Önce botoksu yaptırıp sonra yoga ile devam etseniz ne güzel olur aslında.Yapamazsanız da botoks seçeneği her zaman var.

Benim de cildim cok yagli. Botoks yaptirmak istiyorum.. hatta suan bi ilactan dolayi sivilcelerim cogaldi ve bunun icin tedavi goruyorum. Botoks isini tedavi sonrasins mi biraksam. Yuzumde kirisik olan yerler kas arasi ve goz cevresi gerci komple yapilir artik. Yasim 37 siz ne dusunuuorsunuz byanlar. Tedavi bitsin oyle mi gideyim

Kaş aramda hafif dikey çizgi oluşmuş yüz yogası hocaları geçer diyor sizce botox mu yüz yogası mı. Yüz yogası hocaları kendilerinde botox olmadığını söylüyor. İşe yarıyorsa insanlar neden botox yaptırsın yaşım 30
Yaani yoga egetmenlerine dikkat et hepsinde botoks ve dolgu var. Yoga diyerek yalan söylüyorlar. İşleri ticaret olmus inanma bence

Back
X