Saç Rengi ve Saç Boyama kaş boyama acilll

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
kızlarrr saçım koyu kahve hep rengını acmak ıstiyorum ama kaşlarıma takılıyor gözüm kaşım kalın ve siyah acaba 1 2 ton açsam alttan cıkınca nasıl olır cok sık boyamam gerekırmı yada kaşım dokulurmu acilll yardım edersenız sevınırım

bugun bir bayanla tanıştım saçı koyuymuş kendisi evde loreal 7 ye boyamış kaşınıda boyamış harika bir renkti ama ben cesaret edemiyorum kaş boyamaya ne dersiniz

canım benimde kaşlarım siyah sacım bakır kuaförüm ilk boyattığımda kaşımı sacımdan aldığı boyayla boyadı max 10 dk bekletti bayağı farketti rengi artık ben de evde öyle yapıyorum hç bir sorun olmuyor.sürekli boyamana da gerek yok çıkan yeni kaşlar kayboluyor diğerlerinin arasında zaten.

yaaa canım yaa sanki yeni cıkanalr keko gıbı sırıtır gıbıme gelıyor offf bı yapsam guzel olcak sankıde bugunku kadının rengı superdı hemde kendı yapmıs ben o kadar kkuafore gıdıyorum ıstedıgım gıbı olmuyorrr

ben kaş ve sac rengi konusuna cok takık bi insanım canım inan kötü olsa ben kesinlikle yapmam.bence gönül rahatlığıyla yapabilirsin

canım benimde kaşlarım siyah sacım bakır kuaförüm ilk boyattığımda kaşımı sacımdan aldığı boyayla boyadı max 10 dk bekletti bayağı farketti rengi artık ben de evde öyle yapıyorum hç bir sorun olmuyor.sürekli boyamana da gerek yok çıkan yeni kaşlar kayboluyor diğerlerinin arasında zaten.

peki hangi markayla boyuyosun canım ? ben de denemek istiyorum da.

ben saçımı boyadığım boyadan kaşıma da sürüyorum senelerdir.hiç de birşey olmadı :)

bir de açık renk kaş kalemi kullanmayı dene. o da baya fark ediyor

walla banada yapma etme dediler bi cesaret saçımı boyadığım boyayla kibrit çöpüyle boyadım 3-4 dk beklettim süper oldu herkes çok doğal olduğunu söledi saçla kaşta birbirine uyunca herkes bayıldı.

ya böyle silik görünümü vermek iin nasıl yapıcaz ?? benim saçlar siyah kaşlarımda siyah.. rengini açmayı düşünüyorum daha yumuşak bi ifade vermesi açısından ne tavsiye edersiniz ??

ya böyle silik görünümü vermek iin nasıl yapıcaz ?? benim saçlar siyah kaşlarımda siyah.. rengini açmayı düşünüyorum daha yumuşak bi ifade vermesi açısından ne tavsiye edersiniz ??

canım ben şimdi boyadım. en fazla 5-6 dk bekledim ve pamukla sildim. benimki de simsiyahtı ve şu an hafif koyu kahve duruyo kaydirigubbakcemile2 bi dahaki sefere 10 dk bekleticem. ilk olduğu için ancak bu kadar cesaret edebildim.

thumb_100_8155.JPG
resim koydum melekkk tıklayınca daha büyük görünüyo sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben şimdi boyadım. en fazla 5-6 dk bekledim ve pamukla sildim. benimki de simsiyahtı ve şu an hafif koyu kahve duruyo kaydirigubbakcemile2 bi dahaki sefere 10 dk bekleticem. ilk olduğu için ancak bu kadar cesaret edebildim.

saçların ten rengin falan ne renk canım peki?? bir de nasıl bir boya kullandın? saç boyası ise marka ve numara söyleyebilirsen çok iyi olur.. gamyoncuiremsu

saçların ten rengin falan ne renk canım peki?? bir de nasıl bir boya kullandın? saç boyası ise marka ve numara söyleyebilirsen çok iyi olur.. gamyoncuiremsu

palette fındık kabuğu ile altın karameli karıştırdım. beyaz tenliyim bu arada. saçımı boyarken kaşıma da sürdüm. kaşlarım simsiyahken şimdi saçımla uyumlu bi tonu oldu. korkulacak bişey yok bence. zaten renginin açıldığını farkediyosun. istediğin gibi olduğunda pamukla silersin. kaydirigubbakcemile5

ama ben açık buğday tenliyim ve saçlarım da siyah... nasıl olur ki?? açayım mı ?? yoksa böyle iyi midir?? hani hepsi grubu var ay cemre var orda onunki gibi istiyorum saçlaırmda öyle zaten ten rengim ondan daha açık.. kaşlarının rengi çok güzel onun..

ama ben açık buğday tenliyim ve saçlarım da siyah... nasıl olur ki?? açayım mı ?? yoksa böyle iyi midir?? hani hepsi grubu var ay cemre var orda onunki gibi istiyorum saçlaırmda öyle zaten ten rengim ondan daha açık.. kaşlarının rengi çok güzel onun..

canım saçların da siyahsa eğer çok farklı durmuyordur ki. ama yine de sen bilirsin. saçlarım siyah olsa ben boyamazdım. bi de saçtan sonra kaşla mı uğraşıcaz boshayallersmile

Back
X