kaş ekimi

canım bende 20 gün önce aynı doktora yaptırdım zemuszemusnetten senin resmine baktım gerçekten çok doğal olmuş çok güzel görünüyor gül güle kullanopuyorumnanaktanbenim sana bir sorum olacaktı tatlım ben kaşımın başlangıç noktasına ve uç kısımlarına ekim yaptırdım arası çok açıktı çünkü henüz çok yeni olduğundan mı bilmiyorum ama biraz dik duruyorlar sanki yatmadılar tam olarak bugün doktorada resimlerimi çekip gönderdim ve aynı soruyu sordum.senin ekimden sonraki sürecin nasıl geçti ne zaman böyle doğal görünmeye başlayıp yattı kaşların?

slm hayall
bende kas ektirmeyi düsünüyorum, kaslarin acaba suan ne durumda? Kas ekiminden sonraki süreci biraz anlatirmisin?

bende yaptirmayi dusunuyorum cok uzuyor dyolar cokmu rahatsiz edici sekilde uzuyor memnun kalmayan varmi acaba? ya bide uzamis hallerinin resimlerini gosterseler ne ii olur..boshayallersmile

slm kas ektirip memnun kaldigini okudumda bende dusunuyorum yaptirmayi acaba uzadimi cok siritiyomu? kesemediin zamanlar nasil duruyor cok kotu duruyormu cok merak ediyorum.

biraktiin zaman sac gibi upuzun mu uzuyor? Baya zaman gecmis siz yazali hala memnun diilmisiniz?bilgi alamyom bu konuda yardmci olun lutfen :(

biraktiin zaman sac gibi upuzun mu uzuyor? Baya zaman gecmis siz yazali hala memnun diilmisiniz?bilgi alamyom bu konuda yardmci olun lutfen :(

ben de bir yakınım iiçin araştırmıştım,hatta doktorla konuştuk
bikaç günde bir kesmen gerekiormuş yoksa saç gbi uzayıp gdiomuş

bende düsüniyorum kas ekimi benim kaslarim cok ince ve cok az cikiyor form bile yaptiramiyorum güzel durmiyor gözlerim büyük ve ela herkes begeniyor bende ama iste kas isi bozuyor cok boyadim baya biseyler denedim ama dogal durmadi

bende cok istiyorum kas ekimini
surekli boyamaya calisiyorum ama nereye kadar
cok seyrek benim kaslarim
ama kesin olarak karar vermis degilim nasil olur acaba kaygiliyim
kimseyide goremedikki burada yaptirip memnun kalan???:1hug:

bende cok istiyorum kas ekimini
surekli boyamaya calisiyorum ama nereye kadar
cok seyrek benim kaslarim
ama kesin olarak karar vermis degilim nasil olur acaba kaygiliyim
kimseyide goremedikki burada yaptirip memnun kalan???:1hug:

ebru şallı var onun kaşları ekilmiş. bence güzel duruyor ama hergün kesmek sorun bence

cvp icin sagol.. sac gibi uzamasi cok kotu oyle olmasini istemiyorum.. dr atilla kaya diye biri var onu arastiriyorum fakat yaptiranlarla iletisime giremedim.. resimlere bakilirsa guzel tabi ama birebir gorusmek en dogrusu onuda beceremedim:S ya sac diilde vucut kili kullanilsa ayni olmaz heralde? ben oyle dusunuyorum.

ebru salli yaptirdi diyoda bi roportajda inkar ediyodu yanlis hatirlamiyorsam.. yaptirdiysada kime yaptirmiski.. nedense pek bilgi yok yaptiranlardanda bi bilgi alamadim dogru durust:S

slm arkadasim, bende cok arastirdim bu konuda ama birebir yaptiranlarla irtibata girememistim maalesef. sonunda yaptirdim. henuz memnunmu kalicam pismanmi olicam emin diilim:) ikinci gunum bugun yaptirdiktan sonra kan pihtilasmasi belirdi ve hala duruyor. henuz gecmedi nezaman gecer emin diilim:(3uncu gunden sonra yikayabiliyormusuz ovalamadan ama pihtilasmalar nezaman gecer tam gorucez. goruntusu rahatsiz edici. sac koku kullanildi kas ekiminde. sekil olarak memnun kalacaimi dusunuyorum ama henuz birsey belli olmadigi icin kesin birsey soyleyemem. 300 kok icin 750 aliyorlar zaten 300 kokun asagisinda kok bile kullanilsa yine ayni ucretmis. uyusturmak icin kullanilan igne disinda agrim olmadi su ana kadar. sonra tekrar unutmazsam bilgilendiririm bu konuda. ben bilgilenemedim yeterince bari baskalarini bilgilendirelim:)

slm arkadasim, bende cok arastirdim bu konuda ama birebir yaptiranlarla irtibata girememistim maalesef. sonunda yaptirdim. henuz memnunmu kalicam pismanmi olicam emin diilim:) ikinci gunum bugun yaptirdiktan sonra kan pihtilasmasi belirdi ve hala duruyor. henuz gecmedi nezaman gecer emin diilim:(3uncu gunden sonra yikayabiliyormusuz ovalamadan ama pihtilasmalar nezaman gecer tam gorucez. goruntusu rahatsiz edici. sac koku kullanildi kas ekiminde. sekil olarak memnun kalacaimi dusunuyorum ama henuz birsey belli olmadigi icin kesin birsey soyleyemem. 300 kok icin 750 aliyorlar zaten 300 kokun asagisinda kok bile kullanilsa yine ayni ucretmis. uyusturmak icin kullanilan igne disinda agrim olmadi su ana kadar. sonra tekrar unutmazsam bilgilendiririm bu konuda. ben bilgilenemedim yeterince bari baskalarini bilgilendirelim:)

Gecmis olsun umarım memnun kalırsın
Kime yaptırdın
Acaba kasın oncesi ve sonrasını resimlerini gorebilir miyiz
Ozelden gonderirsende cok memnun olurum .

Gecmis olsun umarım memnun kalırsın
Kime yaptırdın
Acaba kasın oncesi ve sonrasını resimlerini gorebilir miyiz
Ozelden gonderirsende cok memnun olurum .

tskler. dr atilla kayaya yaptirdim. sonraki resmimi cektirmedim o halimi gormek istemedigimden:) kan pihtilasmasi fln varken kotu gorunyodu. Herneyse 8 gun gecti yara fln yok azcik kuruluk var arada bi krem suruyorum. henuz uzamadii icin son hali belli olmadi daha.killar kisa cunku. siklasma ekimi yaptirdiim icin kendi kaslarimida tras ettiler. bi rahatsizliimda yok ama bikacgundur boynum agryo artik usutmemden dolayimi onlami bi baglantisi var bilemiyorum.

merhaba kızlar. ben kaş ekimini geçen yılın şubat ayında yaptırdım. merak ettikleriinz varsa cevaplayabilirm

aslında merak ettiğim o kadar çok şey var ki öcelikle eski ve yeni halinin fotoğraflarını görmek isterim açıkçası ne kadar zamanda normale dönüyo kaşlar. ekim yapıldıktan sonra ne kadar süre insan içine çıkamıycam onu merak ediyorum. nerede ve kime yaptırmak gerekir

Back
X