- Konu Sahibi selinyildirim
çok geçmiş olsun cnm.burun amlyt nedeniylemi döküldü. diğer doktorlarla görüşmeden sonra serdar öztürke nasıl karar kıldın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atilla bey bana gerek olmadğiını söyledi ve yapmadı keşke onu dinleyip yaptrmasaydım 1200 fiyatıda
trasmede yaptrdım 2000 ama hiç memnun diilim
merhaba;
bende 2 gün önce dr atilla beye kaş ekimi yaptırdım.şuan pıhtılarla iyileşmeyi bekliyorum.yoğun bir ödemim var.bugün gözkapaklarım kapanacak kadar şişti diyebilirim.elimde ayna bende sürekli incekiyorum.nasıl bir süreç devam ediyor.önce sonra fotolarınızı mail atabilirmisiniz.
yada tel.verirseniz sizi ararım
atilla bey bana gerek olmadğiını söyledi ve yapmadı keşke onu dinleyip yaptrmasaydım 1200 fiyatıda
trasmede yaptrdım 2000 ama hiç memnun diilim
bugun ektirdim ben de. puff. bir an önce şu acayıp görüntüden kurtulmak istiyorum. kabuk kabuk
minimum 300 kök ektirdim. atilla kayaya medicalartta. uygulama dayanılmayacak agrılı değildi. korkulacak bi şey yok. kıl kökleri saç dıbımden alındı acıkcası saç diplerim daha bı acıdı agrıdı hala saçımı tarayamıyorum bastırarark o bölgeyı. saç dıplerımde bır parmak kadarlık yer kazındı ama arada görünmüyo rahatça toplaya da bılıyorum. 1500 lira verdım. ilk gun ektırır ektırmez bı sey surulmesıne gerek yok dese de doktor hemen bı morarma onleyıcı kremı ya da buz vs. göz kapaklarına kaş eltından ıtıbaren surmelı kaşa değdırmeden. ılk gun kımseye gorunmemek lazım. ben ıkıncı gun yolculuk yaptım hafıf kasları nemlı bezle temızleyıp. bı sey olmadı. ıkı gun hafıf şişlik vardı kı buz koymadım ben. goz kapaklarıma kadar morarmalar vardı. çok anormal değildi ama kapatıcıyla bıraz hallettım. dış gorunusunuze onem verıyosanız ve kımse anlamasın dıyosanız bı hafta işe gıtmeyın derım: ) şimdi memnunum. bıraz daha gur olabılırmiş ama sorun yok. nasıl ıstersenız öyle ekıyorlar. iyi ki ektirmişim. bıkmıştım kaş sorunsalından. artık yüzümü yıkarken elıme kaş gelıyo ve acayıp bı hıs: ) bakalım nasıl olucak. neymiş bunlar dökülecekmiş de yenı çıkacakmış. hadı bakalım. kaşlar uzayacakmiş arada kısaltılmalıymış. e onu da öğrenırız. gozu kapalı kaş çizmeyı öğrenmiştik eskıden: )cnm geçmiş olsun. kime kaça yaptırdın? uygulama nasıldı? şimdi durumun nasıl? önce sonra foto eklermisin? ara ara yazarmısın lütfen kaşlarının durumunu?
kendini çapraz sorguda gibi hissetmedin dimi? birsürü soru sordumda.![]()
minimum 300 kök ektirdim. atilla kayaya medicalartta. uygulama dayanılmayacak agrılı değildi. korkulacak bi şey yok. kıl kökleri saç dıbımden alındı acıkcası saç diplerim daha bı acıdı agrıdı hala saçımı tarayamıyorum bastırarark o bölgeyı. saç dıplerımde bır parmak kadarlık yer kazındı ama arada görünmüyo rahatça toplaya da bılıyorum. 1500 lira verdım. ilk gun ektırır ektırmez bı sey surulmesıne gerek yok dese de doktor hemen bı morarma onleyıcı kremı ya da buz vs. göz kapaklarına kaş eltından ıtıbaren surmelı kaşa değdırmeden. ılk gun kımseye gorunmemek lazım. ben ıkıncı gun yolculuk yaptım hafıf kasları nemlı bezle temızleyıp. bı sey olmadı. ıkı gun hafıf şişlik vardı kı buz koymadım ben. goz kapaklarıma kadar morarmalar vardı. çok anormal değildi ama kapatıcıyla bıraz hallettım. dış gorunusunuze onem verıyosanız ve kımse anlamasın dıyosanız bı hafta işe gıtmeyın derım: ) şimdi memnunum. bıraz daha gur olabılırmiş ama sorun yok. nasıl ıstersenız öyle ekıyorlar. iyi ki ektirmişim. bıkmıştım kaş sorunsalından. artık yüzümü yıkarken elıme kaş gelıyo ve acayıp bı hıs: ) bakalım nasıl olucak. neymiş bunlar dökülecekmiş de yenı çıkacakmış. hadı bakalım. kaşlar uzayacakmiş arada kısaltılmalıymış. e onu da öğrenırız. gozu kapalı kaş çizmeyı öğrenmiştik eskıden: )
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. inşallah kaşların istediğin gibi olur yani dökülüp uzadıktan sonra ve umarım bir daha dökülmez.
haklısın yüzünü yıka ve çık hiç kaş çizmeyle felan uğraşma ohh ne güzel . darısı isteyenlerin başına.
clock cum yine bir süre sonra durumunu yazarsan sevinirim.bb