• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş rengi hakkında bilginize ihtiyacım var

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

carmenelit

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
2
0
6
Bursa
Hayatımda hiç kaş boyamadım. Renginide açmadım. Ama saçlarımı kızıl yaptım kınayla.

Şimdi mesela karşınızı saç boyası Kaş boyası vb boyuyorsunuz ya.. O boya daha sonra ne oluyor. Dimi mi geliyor ? Dibi geliyorsa ne zaman sonra geliyor ? Komple akıp eski renge kavuşma şansımız var mı ?

Ne ile boyandığını değil boyandıktan sonra rengin nasıl aktığını merak ediyorum. lütfen beni bilgilendirin hanımlar :44: :54:

Hayatımda hiç kaş boyamadım. Renginide açmadım. Ama saçlarımı kızıl yaptım kınayla.

Şimdi mesela karşınızı saç boyası Kaş boyası vb boyuyorsunuz ya.. O boya daha sonra ne oluyor. Dimi mi geliyor ? Dibi geliyorsa ne zaman sonra geliyor ? Komple akıp eski renge kavuşma şansımız var mı ?

Ne ile boyandığını değil boyandıktan sonra rengin nasıl aktığını merak ediyorum. lütfen beni bilgilendirin hanımlar :44: :54:

bende merak edıyordum dun bunu.. ıyı bi soran olmuş..takıpteyım..

Saçımı kızıl yaptım kaşlarımı boyamam lazım ama boyamadan önce rengin nasıl aktığını öğrenmem lazım :) açınca yada boyayınca nasıl akıyor hanımlar ?

Boya akmaz ki.. Nasıl saçlarımızı boyadığımız da uzadıkça dipleri çıkıyorsa kaşta aynı şekilde.. kaşlarınız uzadıkça şekil verirken makasla biraz keseceksiniz.. öyle öyle kaşınız özün'e kavuşur.. ben boyuyorum kaşlarımı 1-2 ay falan kalıyor.. daha sonra isterseniz boyamazsınız da.

Back
X