- 23 Ağustos 2012
- 51.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.953
- 898
- Konu Sahibi pambukmelek8788
Soyle ki, benim genetik olarak bolca kasim var zaten. Bir kere kednim kas yapmaya calisip rezil etmistim, felaketten sonra 1 hafta surdum ve duzeldiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman yatarken sür. Ama sarımsak en etkili yöntem ihmal etme düğünün de yakınmış :)
AY NEGÜSEEL BENMDE ÖYLE OLSA KEŞKE:)))
AY VAZELİNDE İYİYMİŞ VAZELİNİ SABAH İŞYERİMDE SÜRSEM EVDEDE BADEMLE SARIMSAĞIMI SÜRSEM ACABA SARIMSAĞADA HİÇ BULAŞMAK İSTEMİYORUM:))
hahah bende hoşlanmıyorum sarımsaktan ama çok faydalı antibiyotik olarak bile kullanıyorlar :)) vazelini aklına geldikçe sür zaten rengi de yok,zararı da.. Badem yağını da gece sür..Gece biz uyurken daha çabuk uzuyormuş saçımız,tüyceğizlerimiz![]()
soyle ki, benim genetik olarak bolca kasim var zaten. Bir kere kednim kas yapmaya calisip rezil etmistim, felaketten sonra 1 hafta surdum ve duzeldiler.
Badem yagi aci ve tatli olarak var. Peki sen hangisini kullandin ?
hahah bende hoşlanmıyorum sarımsaktan ama çok faydalı antibiyotik olarak bile kullanıyorlar :)) vazelini aklına geldikçe sür zaten rengi de yok,zararı da.. Badem yağını da gece sür..Gece biz uyurken daha çabuk uzuyormuş saçımız,tüyceğizlerimiz![]()
OLMAMASI GEREKEN YERLERDE KIL ÇOK OLMASI GEREKEN YERLERDE YOK HAHAHAA:))))
VZELİNİ GÜNDÜZ İŞYERMDE SÜRÜYÜM:) BADEM YAĞINIDA EVDE SÜRÜYÜM 1 2 SAAT GECE UYURKENDE SARIMSAĞI SÜRÜYÜM OZAMAN :d AH AHH AMA BADEM YAĞI KAŞ KÖKLERİNDE AĞRI FELAN YAPORMUŞ GALİBA
tmm cnm teşekkr ederim:)))
OLMAMASI GEREKEN YERLERDE KIL ÇOK OLMASI GEREKEN YERLERDE YOK HAHAHAA:))))
VZELİNİ GÜNDÜZ İŞYERMDE SÜRÜYÜM:) BADEM YAĞINIDA EVDE SÜRÜYÜM 1 2 SAAT GECE UYURKENDE SARIMSAĞI SÜRÜYÜM OZAMAN :d AH AHH AMA BADEM YAĞI KAŞ KÖKLERİNDE AĞRI FELAN YAPORMUŞ GALİBA
Hahaahah çok güldüm :))))))))))))))) Çok mu seyrek kifotoğraf var mı canım ?
Hahaahah çok güldüm :))))))))))))))) Çok mu seyrek kifotoğraf var mı canım ?
böle canım biride kalemle boşlukları doldurduğum hali :)
böle canım biride kalemle boşlukları doldurduğum hali :)
Hmmm Peki daha önce kalınlaşması için bir şey denedin mi canım ? sonuç ne oldu ? Çünkü bazı insanlarda da genetiktir ne yapsan da kalınlaşmaz,tüy çıkmaz.. :/
Hmmm Peki daha önce kalınlaşması için bir şey denedin mi canım ? sonuç ne oldu ? Çünkü bazı insanlarda da genetiktir ne yapsan da kalınlaşmaz,tüy çıkmaz.. :/
yok canım hiç denemedimm![]()
yok canım hiç denemedimm![]()
O zaman dene canım,gelişmeleri de ilet![]()
O zaman dene canım,gelişmeleri de ilet![]()
tammamiş çkışı gidiyim bi vazelin badem yağı felan alııym:)))
Ben vazelinden cok.memnunum
Kaslari mukemmel yapiyor
Kaslarin rengini bile aciyor
Ve vazelini surdukten sonra kaslariniza ne sekil verirseniz tuyler o yonde cikiyor...
ay okadar kısa süredemi :) iyiymiş valla RENDELYİPMİ SÜRDÜN
Hayir sekerim, bir dis sarimsagi ikiye kestim sonra da kestigim yeri alip guzelce kaslarima surttum :)
Kızlar bu konu çok fazla açılmış ama hep 2010dan felan baslıo oku oku bitmiyor:) kim memnun kim değil herkez farklı şeyler yazmış felan filan :))
kaşlarım seyrek benim :) kalınlaşmasını uzamasını istiyorum... Saçlarımında öyle....
Kaşlar için genelde badem yağı , zeytin yağı , sarımsak vs duydum
saçlar içinse hint yağı mı ne birde çamderebentin otumu ne öle bişeydi:)
sarımsak hariç :) duyduğunuz değil uygulayıp memnun kaldığınız şeyleri paylaşırmısınız ? Nekadar sürede etki etti ve kullanım şekli nedir:)
ve pratik bişiler olsun:) lütfen![]()