kaş yapalım derken gözümüz çıkmasın..

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
slm arkadaslar, sızden bı konuda acil fikir almam gerek 3 gun önce eşimle buyuk bır super markete alışverişe gıttık,ve kapıda bır bey anket yapmak ıstedı tatıl konulu neyse anketı yaptık.cekılış yapılıcak 25 aıleye 4 gun 4 gece tatıl kusadasında falan fılan dıye anlattı. neyse bugun aradılar ve bu cumartesı yalova termale tatıl davetıyenızı almak uzere sızı davet edıyoruz falan dedıler,ve ıste tatıl davtıyenızı aldıktan sonra senenın ıstedıgı zamanı tatılınızı yapabılırsınız dedıler.neyse bende esım 8de uyanıcak dedım o saate kadar hem arastırırım nedır ne degıldır dıye krd dıye bı sırket cesıtlı yerlerde otellerı varmıs ve bazı:18: kımseler pek ıyı yorumlar yazmamış bırde sıze danısmak ıstedım arkadaslar bu sırketı ve tatıl olayını tanıyan var mı altından bır dolandırıcılık çıkar mı?

aman haaa...bulaşmayın, bu tatil size pahalıya patlar..
kimse kimsenin kara kaşı kara gözü için parmağını kımıldatmaz..

Son düzenleme:
Ankete katıldınız diye mi tatil veriyorlar size bedava.
İyice arşatır.
Altından bişey çıkabilir...

böyle şeylere girişmeyin...altından ne cıkar bellı olmaz

aman haaa...bulaşmayın, bu tatil size pahalıya patlar..
kimse kimsenin kara kaşı kara gözü için parmağını kımıldatmaz..

bende aynen oyle dusundum zaten arabamızın borcunu oduyoruz bıde oyle bı ekstra cıkarsa ne yaparız bılmem tatıl olayınıda ozellıkle busene sınava hazırlanıyorum evde ve dısarı pek cıkamadım ve kendımı bogulmus ggıbı hıssettım ıyı olur dıye dusunmustum arastırmadan once ıyıkı bu ınternet var vallaha halımız ne olurdu?

internetten bu yazıyı buldum:

yolda yürüyorsunuz yanınıza bir anketör yaklaşıyor kısa bir anket ve sonucunda kuşadasın da .... termal otelde 1 hafta tatil çekilişimiz var diyor. anket bitti. 2 yada 3 gün sonra bir telefon tebrikler 1 hafta tatil kazandınız. bu akşam şuradan kalkacak olan servisimizde yeriniz ayrıldı. tanıtım toplantımız var. yemek içecek servis bedava. gidiyorsun yemek yedikten sonra kısa bir tur icecekler beleş. yanından hiç ayrılmayan bir host yada hostes. gelelim sona devre tatil. 3 saat ikna çalışmasından sonra seni öyle bir etkiliyorlar ki kabul edip senetlere imzaya basıyorsun hemen peşinat ne kadar verirsen artık. zorluk yok aklınıza gelen her türlü ödeme kolaylığı mevcut taki imzayı atana kadar. o ortamda kandırılmamak mümkün değil. müzik son ses ortam mükemmel. sonra eve geliyorsun ve büyük bir hata yaptığının farkına varıyorsun. aslında karlı gibi gözüken ama çok büyük zarar ettiğin bir devre tatil olayı. arıyorsun ben senetimi iptal etmek ve sözleşmeyi fesh etmek istiyorsun o cıtı pıtı müşteri temsilcileri bir pis ağızlı ayı oluyor. neyse ne peşinatı geri alıyorsun nede senetleri. noterden ihtar çekiyorsun avukatla görüşüyorsun yaklaşık 200 tl artı masraf belki senetleri kurtarırsın. bunları neden mi anlatıyorum. siz sağlıkcı arkadaşlarım ve ben üç kuruş maaşa çalışıyoruz ve yatırım olsun diye bir şeyler yapmak istiyoruz. ben yatırım olsun diye girmiştim ve yandım siz siz olun HLC TERMAL TURİZM ADA TERMAL X TERMAL buna benzer bir olayınız varsa kesinlikle kanmayın benden tavsiyre. okuduysanız bunu kopyalıp BÜTÜN YAKINLARINIZA GÖNDERİN ONLARDA YANMASIN OKUDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER

Tanıtım için yapıyorlarmış benim başıma gelmedi ama gidenleri tanıyorum.
Ama böyle herkese yapmıyorlarmış yani hani 1000 kişi başvuruyor 5 kişiyi seçiyorlar gibi bir oran.

Ankete katıldınız diye mi tatil veriyorlar size bedava.
İyice arşatır.
Altından bişey çıkabilir...

hergun 200 kısıye anket yapıyoruz 25 kısı secıcez dedı ve arayan bayan tebrık edrım sız kazandınız 24 kısı rezervasyon yaptırdı sızzde acıl kararınızı verın 10 aıle yedekte beklıyor dedı bende esımle danısmalıyım saat 8 de yenıden arayın dedım ve bıraz arastırınca vazgectım..

hiç bulaşmayın derim altından kim bilir neler çıkacak

bi anketle filan olacak iş değil insanlar ne miktarlar ödüyor tatile gidebilmek için

tesekkurler canım..

tatil diye götürüp devremülk falan satıyorlar benım teyzemle enişteme satmışlardı sonra vazgeçtiler ama uğraştılar bayaa oldu geçmiş zaman

bu da bir benzeri bence...

Paylaştığın için teşekkürler.. bizim de kulağımıza küpe olsun...
Kesinlikle kanmamak lazım...

Bizim komsumuzada benzer birsey oldu. Kusadasi, bodrum, yalova birkac yerdede termal otelleri olan bir firma adini bilmiyorum. Aadilar, esine sordu ve gittiler. Sonra yeni otel insaati varmis devremulk aldilar. Dolandiricilik falan olmadi. Karisik oldu biraz

ben gittim bu tatile
ama bodruma falan değil.günübirlik şehiriçi bir tatil yerine.yemek yedirdiler,hamama sokup biraz gezdirdiler sonra lüks bir otelde ikna çalışması yaptılar,ikna olmadık tabi sağolun deyip güle oynaya geldik.bizim için keyifli oldu almak zorunda değilsin ya ama alanlar da oldu baya şaşırdım doğrusu..

bızıde bu cumartesı yalova termale cagırdılar pekı mesela bız oraya gıtsek neler yapıyorlar orda gunu bırlık olan gıdıste..

bızıde bu cumartesı yalova termale cagırdılar pekı mesela bız oraya gıtsek neler yapıyorlar orda gunu bırlık olan gıdıste..

canım güleryüzlü bi şekilde hizmet ediyorlar.yemek oluyor,hamam,havuz keyfi yapılıyor.bu aşamalarda satıştan bile haberimiz yoktu.en son bir otele götürdüler orada konferans salonunda her aileye bir satış elemanı geliyor böyle böyle diye reklam yapıyor yalnız baya uzun sürüyor(2-3 saat).ben babam annem ve oğumu alıp gittim.bebekle ilgilenme ayağına satış elemanın yanında kalmadım oteli gezdim.babam da zaten çakaldır,onu kimse ikna edemez :) o dinledi.babam için sıkıntı olmadı ama eşim olsa sinirlidir o sıkılırdı ,sinirlenirdi belki.yalnız 2 yaşındaki oğlum hamamda çok eğlendi.sen kendini ve eşini tembihle kesinlikle hiçbir şeye imza atmayacağız diye.sonra güvenle git.satış elemanına mesela şey diyebilirsin "biz ekonomik konularda k.pedere bağlıyız ona danışalım de geç.ilgili gibi gözük ama ikna olma sonuçta 2-3 saatte alınacak bir karar değil.

NLdım pekı eger o sattıkları herneyse almazsak vaat ettıklerı tatılı vermıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…