kaş yapalım derken gözümüz çıkmasın..

NLdım pekı eger o sattıkları herneyse almazsak vaat ettıklerı tatılı vermıyorlar mı?

yok önce tatildi bizimkinde.hani güzel ağırlıyoruz herşey mükemmel hesabı en son tanıtım çalışması oluyor.tatil bitmiş oluyor zaten.ama haftalık da ya da birkaç günlükte nasıl oluyor bilmiyorum.hergün falan yaparlarsa çok sıkıcı olur.

bızımkınde soyle anlattılar c.tesı gunu gunubırlık mangal hamm havuz v.s gıbı aktıvıteler olucakmıs hemde tatıl davetıyemızı alıcakmısız yanı esas tatıl senenın hangı gunu ıstersek 4 gun 4 gece ıstedıgımız otellerınde agırlanıcakmısız aynen bunu dedı

benimde başıma geldi. bir alışveriş merkezinde anket yapıldı.size çıktı denildi. ve bir otele çağrıldık.o otelde baya ünlü bir yer. gittik.içerisi çok kalabalık masalar filan var.her masada bir aile başlarında da görevli birer kişi.etrafta gezen açık saçık giyimli kızlar.kendilerini sergileyip su filan servis yapıyorlar.neyse...bize tanıtım yapacaklarını söylediler biz de kazandık diye geldik dedik. sonra bu devremülk sistemini alsanızda almasanızda gideceksiniz tatile dinleyin dediler.kesintisiz 2 saat baş ağrıttılar. biraz aptallar galiba ki bu kadar basit meseleyi 2 saatte anlatabildiler. bir de müdür dedikleri garip tipler uğruyor masaya onlarda ısrarla anlatıyorlar. bir ara bunalım bastı beni.hala bitirmediler. güvence olarakta uluslararası bir firmayı ve gittiğimiz otelin sahibini gösterdiler.neyse biz borçluyuz alamayız dedik.peki dediler elimize bir kağıt verdiler.gitmeden 1 ay önce arayın dediler. her aramamızda boş yer yok dediler. ısrarla aradık. bu sefer kış aylarında gelelim bari deyince otel kapalı bir dahaki açılışa arayın dediler.o zaman arayınca da süresi doldu.niye önceden fakslamadınız filan dediler. bende müdür bozuntusunu bağlattım. adam h...yv..n gibi bağırıyor.yırtıyor kendini. önceden göndermediğin için vermiyoruz tatil diyor.bende istemediniz ki diyorum anlamıyor.anlayacağınız bunlar dolandırıcı.

hatta buraya konu açıp uyarmak istemiştim herkesi ama unutmuştum.iyi oldu

cookk tesekkur ederım canım ben 8 de tekrar arayın demıstım ya yenıden aradılar, butun cekındıgım noktaları soyledım ve bız bunu kabul edemıcez kusura bakmayın dedım, sonrasında bıraz uzulmustum, ama sımdı ıcım dahada rahat ettı eee ucuz etın yahnıısı pahalı olur demısler, aman bosverdım bende havalar ısınsın gunluk bıyerlere gıderız

rica ederim canım... boşver dediğin gibi yapmak daha güzel

Müzik açıp insanların zihnini iyice yorduktan sonra farkındalıktan uzak bir şekilde bir şeyler satın almalarını sağlamak..!bi arkadaş demiş ya 'aptallar herhalde basit bir mevzuyu 2 saatte anlattılar'diye...bu tamamen beyin bulandırma taktiği ....

bu gibi durumlarda,karsinizdaki kisi " acil karar vermeniz lazim " diyorsa kesinlikle kazik yemek uzeresinizdir,gonul rahatligiyla kufredip telefonu yuzune kapatabilirsiniz, cok sinir oluyorum kapidan ve telefonla satis yapan tum firmalara ,sakiz gibi yapisiyorlar

bu gibi durumlarda,karsinizdaki kisi " acil karar vermeniz lazim " diyorsa kesinlikle kazik yemek uzeresinizdir,gonul rahatligiyla kufredip telefonu yuzune kapatabilirsiniz, cok sinir oluyorum kapidan ve telefonla satis yapan tum firmalara ,sakiz gibi yapisiyorlar

benim ev arkadaşımın da başına ayynısı geldi.Bilmemnere otelinde tatil kazandınız,şu adreste kazananlara yemek davetimiz var falan diye..Bi de hiç resmi konuşmamışlar telefonda,senli benli konuşmuşlar..Biz de vaadettikleri oteli minübüsçülere sorduk böyle otel yok dediler...İnternetten baktık yıllar öncenin 'bilmemne oteline temel atma töreni yapıldı' dan başka haber çıkmadı...
Biz de gitmedik haliyle organ mafyası mıdır dolandırıcı mıdır biz öğrencileri hedef alan ,korktuk birazcık
sizde hiiiiç bulaşmayın bence

sakın bulaşmayın....bir tanıdığımızı dolandırdılar birşeyler imzalatmışlar hemde büyük bir otelin adını kullanarak:18:...aman arkadaşım bu devirde kim kime bedava birşey veriyor??????

Bende hiç bulaşmayın derim.Yıllar önce bizim de başımıza gelmişti buna benzer bi olay.Bedava tatil kazandınız diye arandık önce,sonrasında toplantıya davet edildik.
Son derece lüks bir otele çağırmışlardı üstelik:)Gidince anladık nasıl bir organizasyonun içinde olduğumuzu..

Aşırı derecede yüksek sesli bir müzik yayını,öylesine yüksek ki müziğin sesi karşılıklı konuşabilmek imkansız.Her masada bir görevli,saatler süren ikna konuşmaları..Ara ara ortada dolaşan, görevlilerin "müdür bey"diye hitap ettikleri karanlık tipli adamlar..
Bir ara içimi müthiş bir korku basmıştı orada bulunmaktan ötürü..Hiç bir penceresi olmayan kocaman bi salonda ne idüğü belirsiz insanların arasında kalakalmıştık.
Bize hiç bir şey satamadılar tabi ki..2 saate yakın orada oturup koşar adımlarla kaçmıştık o lüks otelden..Hala,aradan onca yıl geçmesine rağmen hatırladıkça rahatsız olurum..
Bir daha asla katılmadık o tarz toplantı/bedava tatil/gezi vs gibi şeylere..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…