kasadan acik cikmasi...

Jesminee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
11
3
Merhaba arkaslarim ablalarim ben 3 gündür yeni bi iste calisiyorum gittiğim ilk gün kasadan bi miktar acil cikti paranin nerde olduğu nereye gittiği kesinlesmedi nede olsa ilk günüm umursamadim ve bugün 3.günumdu yine bi miktar acil cikti ve para nerde nasil gitti belli değil bende korktum daha önce çok nadir yani ayda bir falan kasadan acil cikiyomus ne hikmetse benim 3. günümde 2 defa yasandi bu olay üstüme kalir diye cok korktum oradaki arkaslarla paylastim bunu kimsenin bana onyargiyla yaklasmasini istemem acin kameraları izleyin dedim nede olsa oradan belli olur dedim onlarda yapacak bisey yok gitmiş iste falan dediler yarin mudur gelsin soyleriz bakarsa bakar dediler bu çikan paralarda bizim maasimizdan kesilecekmis ve içim içimi yiyiyo ya hakkındakotu dusundulerse iste bu kiz geldi kasadan aacilcikmaya basladi diye yarin müdüre kendim diicem Acin izleyin diye benim hakkında kotu dusunmenizi istemem diye yanlis mi yapmis olurum acaba bu kadar takmakla sonucta kendimden eminim iste de ne bileyim ya kotu oldum zaten bir suru derdim var okuyanlar bilir bide bununla uğraşmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim kendi kendimi suçlu konumuna düşürmüş olur muyum insanin bi on liraya o kadar muhtacim ki maasimdan kesilsinde istemem yani

para üstlerinde hata yapıyor olabilir misin acaba yoksa açık çıkması mümkün değil

Ben kasaya en fazla iki defa falan baktim onda da zaten arkaslar yanimdaydi yani kasayi yeni ogrendigimden ogretiyorlardi basimdalardi zaten öylebi durum olsa uyarirlardi ki zaten eminim ya fazla para falan da vermedim

Zamanında kasa da oturacağım bir işte çalıştım. Her gün kasamdan açık çıktı o kadar da dikkatliydim maaşımın yarısını verdim içeri uç kuruşa çalıştım.Sonra bir baktım karşıdaki kasiyer bi anda zengjnledi her akşam yığınla alışverişler çanta çanta yiyecek içecekler.Allah biliyor şüphelendim doğru da çıktı müdürler bunu görmediler mi gorduler ama kimse umursamadi. Baktım olmuyor çıktım işten

Korkma kameraya bakarlar ederler mutlaka çıkar ortaya. İnşallah hata ile fazla para üstü falan vermemiş falan olmazsın.

Mağaza sorumlusu öyle diyorsa,müdüre direkt siz söyleyin.Mağaza günlük açık tutarları vardır.a101 de çalıştım bi dönem öğrenciyken günlük 5 tlye kadar açık çıkabilirdi kesmezlerdi.Aranızda alan vardır bizim mağazada da çakallar vardı izlenince kovuldular

Patronun salak değilse kamera kayıtlarına bakar ve burnunun dibinde ona ihanet edenin kim olduğunu bulur zaten.Hırsızlık büyük bir suç. Ve kim yaptıysa bedelini o ödemeli. Ne diye sizin maaslardan kesecekmis bu salak patron??

Yapmadigin bişeyinin bedelini niye ödeyesin. Söyle izlesinler. Hem dedigin gibi calismaya baslayalı acık üstüne acık cıkmıs suphelenmesinler de

Ne satılıyor kaç lira açık

Yani ürünler 1-2 tl açık 4-6 tl ise makul de açık 60-70 tl ise garip olur böylesine açık değil hırsızlık denir

35 40 TL arasi acik cikti ama isler o kadar az ki günlük 200 300 TL kazniyo zaten ramazan dolayisiyla bu kadar acil nasil olur ki ben napayim bu durumda tam olarak bilmiyorum

Kimse oturup kamera izlemez maaşından keser para üstünü fazla veriyorsundur muhtemelen hesap makinası kullan, kasa başından ayrılma senin sorumlulugundayken başkası geçecekse x raporu alıp kasayı say teslim et

Kasadan kalkiyor musun?

Ara ara yap kasani, say parani hesabini 2 saatte bir kontrol et.

Para ustune dikkat et, eksik alma fazla verme. Kart cekimlerindeki tutarlari kontrol et.

Para isi zor...

Kasa ortak kullaniliyo yani kim geçerse zaten 4 kkişiyiz ve ben sadece 2 defa falan kullandim onda da arkadaşlar yanimdaydi zaten yarin müdüre soylesem mi acaba acip izlesin bende bu yükten kurtulayim ama kendimi desucluymus gibi ggöstermek istemiyorum

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. .ama yarın kendi cebimden para koyacagm fakat bunun bedeli ağır olacak o gün kasadan para ciktiysa gün itibariyle bana geri verecekler vermezler de biliyorum. .Bu sefer de ben vermeyeceğim. .yarın bn konuscam mudurle. ..Diğer türlü baş edemem bunlarla. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…