- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Başka kadın gelmedi aklıma diyinceErkekler yok zaten
"Şehirlere bombalar yağardı her geceÜlke yıkılırken 5 tane 6 tane de çocuk üretirlerse o zaman Suriye oluyor
Hii anladım yok eşimden için dedim benBaşka kadın gelmedi aklıma diyincekusura bakmayın tekrar tekrar okuyunca anladım bir an şok olmuştum da anlık olarak
Sabah programlarından birinde Hatay sokaklarını canlı canlı gösterdiler... Resmen sağlam bina kalmamış, sokaklar kıyamet filmlerinden fırlamış gibi ve bomboş... Arkadaşın bu kadar pervasız olmasının sebebi sanırım daha az etkilenen illerden birinde olmasından kaynaklı. Birde az biraz aklı kıt olabilir...Felaket bölgesindeki 10 ilden birindeyiz diyorsunuz.
Yahu o kadar bina yıkıldı oralarda neredeyse her evden bir cenaze çıktı , millet dışarılarda kaldı kaç gün soğukta kaldı .
Orada kıyameti yaşarken eşinizin aklına nasıl cinsellik gelmiş ?
Biz depremi doğrudan yaşamayan insanlar bile günlerce doğru düzgün uyumadık , yemedik içmedik .Sabah programlarından birinde Hatay sokaklarını canlı canlı gösterdiler... Resmen sağlam bina kalmamış, sokaklar kıyamet filmlerinden fırlamış gibi ve bomboş... Arkadaşın bu kadar pervasız olmasının sebebi sanırım daha az etkilenen illerden birinde olmasından kaynaklı. Birde az biraz aklı kıt olabilir...
Yapan her türü yapar. Bunun kudurmakla alakası yokKızlar
Ben başlikta ki demicem ama başka birsey dicem. Deprem bölgesinde olsam ve eşim cinselligi düşüncek bende beni aldatirmi diye düşüncem zaten öyle bir karekterde bir adamsa gitsin yapsin benim morelin bozukken büyük felaketle yan yanayiz oturum birde eşimi memnun etcem .biraksin bu işleri ya .cinselligin zamanimiKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?