- 28 Mart 2020
- 21.758
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.474
- 598
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
FesatlıqNeyi kaldırmayı istiyorsunuz
Bence onun kalkmaması lazım yoksa konu sahibi kalpten giderFesatlıq
Böyle günlerde kocam aldatır mı şüphesi verecek bir kocayı Allahım nasip etmesin kimseye.Bence onun kalkmaması lazım yoksa konu sahibi kalpten gider
Aslında sorun ne biliyor musunuz.Bu 10 ilden birinde yaşamayan,hatta yakınları ile en küçük bir kötü haber almamış bir çok insanın özel hayatı evinden cenaze çıkmış gibi .Anlatabildim sanırım.Bir de bu durumun içinde olan biri , eşiniz çok garip geldi.Ya yanlış anladıniz
Böyle günlerde kocam aldatır mı şüphesi verecek bir kocayı Allahım nasip etmesin kimseye.
Bizim libidolardan bile kaç gündür haber alınamıyor, adam deprem bölgesinde bile dolu dizgin ya oha artık.Arkadaş benim libidom dillere destan olmuş hic alakası olmayan bir sehirdeyim benim aklima gelmedi bu nedir yaresmen suriyeli olmuşuz
Ay yok valla. Buz gibi toprakların üzerinde yatan bebekleri görüp yine de şeyini mitralyöz gibi elinde gezdiren adam istemem. Ferhans ister.Bence herkese böyle libido nasip etsin. Böyle ateşli ilişki nasip etsin.
Ülkenin cinsel hayatı bitmedi onu düşünecek pek zevkimiz kalmadi diyelim ki helede oldukları sehirde hala ölü kokuları varken insan bi şasırıyor doğal olarakÜlkede herkesin cinsel hayatı bitmiş anladığım kadarıyla. Bu nedenle sizin kocanız çok sivrildi konu sahibi.
İstekli oluşuna sözüm yok da; sırf aynı yerde çalıştıkları için, işinde gücünde ve acı içindeki hemcinslerinize neden potansiyel aşifte muamelesi yaptınız ki?
Şimdi benim çalıştığım yerde de kadınlar fazla olsak sayı olarak. Erkeğin birinin eşi annesine gitse, kadın gittiği yerden bizim hakkımızda böyle paranoyalar üretse bu çok saçma olmaz mı?
Bize ne o adamdan değil mi?
Sıraya girdik de onu mu bekliyoruz onca belanın arasında...
Hhddhdhhdhdhshd sinirim bozuldu ya.Ay yok valla. Buz gibi toprakların üzerinde yatan bebekleri görüp yine de şeyini mitralyöz gibi elinde gezdiren adam istemem. Ferhans ister.
Yok yok bizim cinsel hayatımız ölü biz bilmeyiz bunları gene ifşa oldu özel hayatımız tühAy yok valla. Buz gibi toprakların üzerinde yatan bebekleri görüp yine de şeyini mitralyöz gibi elinde gezdiren adam istemem. Ferhans ister.
Gomando mu ahahahah nerde çabuk söyle.İş yerindeki kadınlar da istekli erkek görmedi hiç, açmış kollarını senin kumandaya gomando diyen kokmuş kocanı bekliyordu. Deprem bölgesinde hem de. Saçmalardan seçmeler.
Arama kısmına komando yaz ahahahsGomando mu ahahahah nerde çabuk söyle.
Konu sahibi de "zaten''i "satan" şeklinde yazmış. Şaşırmadım.Arama kısmına komando yaz ahahahs
Nööeeeyyyyy o haliyle bir de kocasını mı beğenmiyorKonu sahibi de "zaten''i "satan" şeklinde yazmış. Şaşırmadım.
Konu sahibinin gözlerinin içine 5 saniye bakıp sonra haşörtman demek istiyorum.Nööeeeyyyyy o haliyle bir de kocasını mı beğenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?