Kasapl et derdin koyun can demeyin ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hepimiz korktuk allah yardımcımız olsun inşallah.
Ancak geriye dönüp bakın en çok savaşlarda, doğal afet durumlarında üreme isteği tavan yapmış insanların. Çünkü psikolojik olarak ölüm korkusundan üremek istiyor insan bilinçsizce. Bunu tabii ki düşünebilirsiniz ancak konu açmaya gerek var mıydı bilemedim bu kafar hasas bir dönemde.

Arkadaş benim libidom dillere destan olmuş hic alakası olmayan bir sehirdeyim benim aklima gelmedi bu nedir ya resmen suriyeli olmuşuz
Bizim libidolardan bile kaç gündür haber alınamıyor, adam deprem bölgesinde bile dolu dizgin ya oha artık.

Ülkede herkesin cinsel hayatı bitmiş anladığım kadarıyla. Bu nedenle sizin kocanız çok sivrildi konu sahibi.
İstekli oluşuna sözüm yok da; sırf aynı yerde çalıştıkları için, işinde gücünde ve acı içindeki hemcinslerinize neden potansiyel aşifte muamelesi yaptınız ki?
Şimdi benim çalıştığım yerde de kadınlar fazla olsak sayı olarak. Erkeğin birinin eşi annesine gitse, kadın gittiği yerden bizim hakkımızda böyle paranoyalar üretse bu çok saçma olmaz mı?
Bize ne o adamdan değil mi?
Sıraya girdik de onu mu bekliyoruz onca belanın arasında...

Bence herkese böyle libido nasip etsin. Böyle ateşli ilişki nasip etsin.
Ay yok valla. Buz gibi toprakların üzerinde yatan bebekleri görüp yine de şeyini mitralyöz gibi elinde gezdiren adam istemem. Ferhans ister.

Ülkenin cinsel hayatı bitmedi onu düşünecek pek zevkimiz kalmadi diyelim ki helede oldukları sehirde hala ölü kokuları varken insan bi şasırıyor doğal olarak

Evliliğinizin tek dinamiği cinsellik mi?
Sadakat, güven bunlar pek sizlik kavramlar değil demek ki?

İş yerindeki kadınlar da istekli erkek görmedi hiç, açmış kollarını senin kumandaya gomando diyen kokmuş kocanı bekliyordu. Deprem bölgesinde hem de. Saçmalardan seçmeler.
Gomando mu ahahahah nerde çabuk söyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…