- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Var gözüküyor kan verinBakar mısınız Eki Görüntüle 3151150
Dün verdim negatif çıktıVar gözüküyor kan verin
Ama doktor 1 günde değişebilir dediVar gözüküyor kan verin
Merhaba, benim de aynı şekilde çıktı ama kan testini ne zaman versem bilemedim. Sizin regli tarihinize kaç gün var?Ama doktor 1 günde değişebilir dedi
Ama doktor 1 günde değişebili
Bende bişey sormak istiyorum adete beş gün kala Beta 10.50 çıktı üç gün kala 41.5 çıktı normal değer mi sizceVar gözüküyor kan verin
İdrar testi yaptınız mı kan testinden önce?Bende bişey sormak istiyorum adete beş gün kala Beta 10.50 çıktı üç gün kala 41.5 çıktı normal değer mi sizce
Evet yaptım silik bir çizgi çıktı sizce üç gün kala bu değer normal mi gerçi yarın adet günüm Perşembe doktora mi gitsem direktİdrar testi yaptınız mı kan testinden önce?
Bana normal geldiBende bişey sormak istiyorum adete beş gün kala Beta 10.50 çıktı üç gün kala 41.5 çıktı normal değer mi sizce
3 günMerhaba, benim de aynı şekilde çıktı ama kan testini ne zaman versem bilemedim. Sizin regli tarihinize kaç gün var?
Dimi canım sonuç da yükseldiBana normal geldi
Dongulerimuz neredeyse aynı aslında benim de regl günüm perşembe dün akşam hayalet çizgi cikti, bugün daha da belirgin silik çizgi cikti ama kan testi versem mi bilmiyorumEvet yaptım silik bir çizgi çıktı sizce üç gün kala bu değer normal mi gerçi yarın adet günüm Perşembe doktora mi gitsem direkt
Hayırlısı olsun hakkımızdaDongulerimuz neredeyse aynı aslında benim de regl günüm perşembe dün akşam hayalet çizgi cikti, bugün daha da belirgin silik çizgi cikti ama kan testi versem mi bilmiyorumsizce vermeli miyim? Benim bildiğim kadarıyla 2 günde bir değerin 2 katı olmasi gerekiyor o yüzden bana normal geldi, doktora gittiğinizde çok daha doğru bilgi verecektir :)
Teşekkür ederim cevap için bence kan ver eğer beklerim dersen cumayı bekle canim ama eğer geç döllenme yoksa kanda şu anda düşük de olsa çıkar o halde bende Perşembe ye kadın doğum uzmanima randevu alayım hem içim rahat ederDongulerimuz neredeyse aynı aslında benim de regl günüm perşembe dün akşam hayalet çizgi cikti, bugün daha da belirgin silik çizgi cikti ama kan testi versem mi bilmiyorumsizce vermeli miyim? Benim bildiğim kadarıyla 2 günde bir değerin 2 katı olmasi gerekiyor o yüzden bana normal geldi, doktora gittiğinizde çok daha doğru bilgi verecektir :)
Hem beklemek istiyorum, hem de olumsuz bir sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum hem de bir anca önce öğrenmek istiyorum:) çok karışık konularmis bunlar cidden hakkımızda hayırlısı olsun :) yumurtlama tarihimin üzerinden 12 gün, korunmasız ilişkinin üzerinden 14 gün geçti çıkar mı bilemedim. bu arada devamlı regl olacakmış gibi kasıklarımda bir doluluk var bu sizde de oluyor mu?Teşekkür ederim cevap için bence kan ver eğer beklerim dersen cumayı bekle canim ama eğer geç döllenme yoksa kanda şu anda düşük de olsa çıkar o halde bende Perşembe ye kadın doğum uzmanima randevu alayım hem içim rahat eder
Evet oluyordu canım özellikle sağ kasik ağrısı ve ağzımda metalik bir tat oldu amin hayırlısı olsun inşallahHem beklemek istiyorum, hem de olumsuz bir sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum hem de bir anca önce öğrenmek istiyorum:) çok karışık konularmis bunlar cidden hakkımızda hayırlısı olsun :) yumurtlama tarihimin üzerinden 12 gün, korunmasız ilişkinin üzerinden 14 gün geçti çıkar mı bilemedim. bu arada devamlı regl olacakmış gibi kasıklarımda bir doluluk var bu sizde de oluyor mu?
Kaç dakika sonra çıktı ikinci işaret? Bir de kaç gün geçti ilişki üzerindenBakar mısınız Eki Görüntüle 3151150
Evet artarak devam ediyorsa gebelik vardırBende bişey sormak istiyorum adete beş gün kala Beta 10.50 çıktı üç gün kala 41.5 çıktı normal değer mi sizce
Kanda daha önceden çıkıyor idrara göre. HamilesinizDongulerimuz neredeyse aynı aslında benim de regl günüm perşembe dün akşam hayalet çizgi cikti, bugün daha da belirgin silik çizgi cikti ama kan testi versem mi bilmiyorumsizce vermeli miyim? Benim bildiğim kadarıyla 2 günde bir değerin 2 katı olmasi gerekiyor o yüzden bana normal geldi, doktora gittiğinizde çok daha doğru bilgi verecektir :)
Hemen çıktı geçikmemin 7. Günü bide dün kan testi verdim ama negatifti doktorda geç döllenme dediKaç dakika sonra çıktı ikinci işaret? Bir de kaç gün geçti ilişki üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?