Kaset test silik çizgi lütfen bakın

Daha varmı yokmu bilinmiyor ki
Ben bir şeyi anlayamadım. Doktor size neye dayanarak geç döllenme dedi peki? Yani testinizde çıkıyor çünkü, benim bildiğim.once kana sonra teste yansımıyor mu kafam karıştı biraz

Ben bir şeyi anlayamadım. Doktor size neye dayanarak geç döllenme dedi peki? Yani testinizde çıkıyor çünkü, benim bildiğim.once kana sonra teste yansımıyor mu kafam karıştı biraz
Canım ben dün kan verdim negatifti büğünde normal evde test yaptım belirtilerim yüzünden geçikmemin de 7.günüydü pozitif çıkma birdaha kan aldılar geç döllenme olabilir dedi dün çıkmadığı için

Anladım canım peki yeni kan tahlili sonucun ne zaman belli olacak? Hakkında hayırlısı olur inşallah. Ben de bu akşam yaptiracagim galiba

Ben acile versem şimdiye 100 kre çıkardı
Hamilelik var testte. Benim testlerime bakın emin olursunuz. Hayırlı olsun inşallah

10 Ekim 2022: 28 hcg
20 Ekim 2022: 1022 hcg

*HCG devamı yok çünkü kan vermekten kolum delik deşik oldu *
Negatif çıkan kan testimde vardı 6 Ekim 2022de negatif çıkmıştı. Bir kaç günde herşey değişiyor nolur nolmaz kan verin.

Eklentiler

• IMG_20221015_130246.webp
    59 KB · Görüntüleme: 331
İçim rahatladı çok teşekkür ederim

Haber verin buradan sonucunuzu inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Ben şöyle anlatayım bi rahatsız etmeden
Adetim 2 gün geçti sonra 1 gün süren bi yerleşme kanamam oldu ondan sonra test yaptım silik çizgi çıktı bundan silikti sonra dün kan verdim negatif çıktı büğün testim biraz daha belirgindi kan verdim yine yarın sabah sonucunu paylaşırım inşallah

Kızlar bi bakın ben görüyorum ama korkuyorum da 4 gün var adetime daha ve bi kere dah basıma geldi bu benım 7 6 gün kala mı ne böyle çıktı ama sonra yakın tarihlerde yaptıgım testler negatife döndü ve adet oldum suan 4 gün kaldı sizce gercek olabşlir mi bekleyim mi

Eklentiler

• 826DAAFE-191E-4F40-92F6-F745C2A2D35B.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 251
Bende gördüm canım ama artık hiçbir teste inanmıyorum en iyisi kan kandan başkası yalan benim için

Bu başlıktan da belirtilerinizi sormak istedim Bat tarihimiz aynı. Son adet tarihim 30 Eylül. 15. günümde uzayan yumurtlama akıntısını gördüm. Sizin de tarihleriniz aynı mı inşaAllah aynı anda hamileyizdir hangi belirtiler var

Benim hersey diger aylarla aynı biliyor musun gögüsler asırı agrıyor ama benim her ay böyle agrır suanda adet olucam gibi yani hiç böyle insanların alattıgı gibi biseyler olmadı

Benim hersey diger aylarla aynı biliyor musun gögüsler asırı agrıyor ama benim her ay böyle agrır suanda adet olucam gibi yani hiç böyle insanların alattıgı gibi biseyler olmadı
Yaaa ay çizgi çıkmış umut var. Ben de yarın sabah yapıcam kaset test. Tabi bugün adet olmazsam… Benim de yumurtlama bitince göğüslerim özellikle uçları çok acımaya başladı ama şimdi azaldı acısı sanırım olmayacak bu ay da çünkü hiç geçmediğini yazanlar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…