- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. SevgilerHemen çıktı geçikmemin 7. Günü bide dün kan testi verdim ama negatifti doktorda geç döllenme dedi
Yorumunuz için teşekkür ederim, o zaman bugün kan testi yaptırabilirim galibaKanda daha önceden çıkıyor idrara göre. Hamilesiniz
Daha varmı yokmu bilinmiyor kiAllah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Sevgiler
Ben bir şeyi anlayamadım. Doktor size neye dayanarak geç döllenme dedi peki? Yani testinizde çıkıyor çünkü, benim bildiğim.once kana sonra teste yansımıyor mu kafam karıştı birazDaha varmı yokmu bilinmiyor ki
Canım ben dün kan verdim negatifti büğünde normal evde test yaptım belirtilerim yüzünden geçikmemin de 7.günüydü pozitif çıkma birdaha kan aldılar geç döllenme olabilir dedi dün çıkmadığı içinBen bir şeyi anlayamadım. Doktor size neye dayanarak geç döllenme dedi peki? Yani testinizde çıkıyor çünkü, benim bildiğim.once kana sonra teste yansımıyor mu kafam karıştı biraz
Anladım canım peki yeni kan tahlili sonucun ne zaman belli olacak? Hakkında hayırlısı olur inşallah. Ben de bu akşam yaptiracagim galibaCanım ben dün kan verdim negatifti büğünde normal evde test yaptım belirtilerim yüzünden geçikmemin de 7.günüydü pozitif çıkma birdaha kan aldılar geç döllenme olabilir dedi dün çıkmadığı için
Canım ben dün kan verdim negatifti büğünde normal evde test yaptım belirtilerim yüzünden geçikmemin de 7.günüydü pozitif çıkma birdaha kan aldılar geç döllenme olabilir dedi dün çıkmadığı için
Benimki yarın 9 da çıkıçak canım sen ver çıkarAnladım canım peki yeni kan tahlili sonucun ne zaman belli olacak? Hakkında hayırlısı olur inşallah. Ben de bu akşam yaptiracagim galiba
Ben acile versem şimdiye 100 kre çıkardıAnladım canım peki yeni kan tahlili sonucun ne zaman belli olacak? Hakkında hayırlısı olur inşallah. Ben de bu akşam yaptiracagim galiba
Hamilelik var testte. Benim testlerime bakın emin olursunuz. Hayırlı olsun inşallahBen acile versem şimdiye 100 kre çıkardı
İçim rahatladı çok teşekkür ederimHamilelik var testte. Benim testlerime bakın emin olursunuz. Hayırlı olsun inşallah
10 Ekim 2022: 28 hcg
20 Ekim 2022: 1022 hcg
*HCG devamı yok çünkü kan vermekten kolum delik deşik oldu*
Negatif çıkan kan testimde vardı 6 Ekim 2022de negatif çıkmıştı. Bir kaç günde herşey değişiyor nolur nolmaz kan verin.
Haber verin buradan sonucunuzuİçim rahatladı çok teşekkür ederim
Ben şöyle anlatayım bi rahatsız etmedenHaber verin buradan sonucunuzuinşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Teşekkür ederim içimi rahatlattıniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet artarak devam ediyorsa gebelik vardır
Bende gördüm canım ama artık hiçbir teste inanmıyorum en iyisi kan kandan başkası yalan benim içinKızlar bi bakın ben görüyorum ama korkuyorum da 4 gün var adetime daha ve bi kere dah basıma geldi bu benım 7 6 gün kala mı ne böyle çıktı ama sonra yakın tarihlerde yaptıgım testler negatife döndü ve adet oldum suan 4 gün kaldı sizce gercek olabşlir mi bekleyim mi
Dogru diyorsun batta yine denicem varsa o zaman dogru der yada adet olurum zatenBende gördüm canım ama artık hiçbir teste inanmıyorum en iyisi kan kandan başkası yalan benim için
Bu başlıktan da belirtilerinizi sormak istedimKızlar bi bakın ben görüyorum ama korkuyorum da 4 gün var adetime daha ve bi kere dah basıma geldi bu benım 7 6 gün kala mı ne böyle çıktı ama sonra yakın tarihlerde yaptıgım testler negatife döndü ve adet oldum suan 4 gün kaldı sizce gercek olabşlir mi bekleyim mi
Benim hersey diger aylarla aynı biliyor musun gögüsler asırı agrıyor ama benim her ay böyle agrırBu başlıktan da belirtilerinizi sormak istedimBat tarihimiz aynı. Son adet tarihim 30 Eylül. 15. günümde uzayan yumurtlama akıntısını gördüm. Sizin de tarihleriniz aynı mı inşaAllah aynı anda hamileyizdir hangi belirtiler var
YaaaBenim hersey diger aylarla aynı biliyor musun gögüsler asırı agrıyor ama benim her ay böyle agrırsuanda adet olucam gibi yani hiç böyle insanların alattıgı gibi biseyler olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?