- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 28
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Sen baskalarının belirtilerini düşünme kimi hiç yasamadan oluyormus o yüzden bosver test albilme ihtimalım varsa yapYaaaay çizgi çıkmış umut var. Ben de yarın sabah yapıcam kaset test. Tabi bugün adet olmazsam… Benim de yumurtlama bitince göğüslerim özellikle uçları çok acımaya başladı ama şimdi azaldı acısı sanırım olmayacak bu ay da çünkü hiç geçmediğini yazanlar olmuş
Ay yarın çıkıcam aslında yedek alabilirim ama bugün elimde olanı yapsam mı ki ya bak yine gaza geldimSen baskalarının belirtilerini düşünme kimi hiç yasamadan oluyormus o yüzden bosver test albilme ihtimalım varsa yapbugün
Bi kac saat daha bekle biriksin idrarAy yarın çıkıcam aslında yedek alabilirim ama bugün elimde olanı yapsam mı ki ya bak yine gaza geldimilk idrarım değil aslında. Çıkmaz da şimdi doğru sonuç
Dur bakalım bugünü sabırla bekleyemezsem yaparım akşama ama beklersem yarın sabah ilk idrarla yapayım. Tabi adet olmazsamBi kac saat daha bekle biriksin idraryedek alabilirsen tabi yap alamazsam harcama maksak hecan gidermek cıkmasa bile daha adete 4 gün var yarın yine baakrsın cıkarsada yarını daha hecanlı beklersinn sen bilirsin geem kuzum
Dün yaptıysan yarın yapDur bakalım bugünü sabırla bekleyemezsem yaparım akşama ama beklersem yarın sabah ilk idrarla yapayım. Tabi adet olmazsamçünkü dün sabah tek çizgi çıktı. Bir günde ikinci çizgi çıkmaz herhalde bilemedim. Kasıklarımda ağrı devam ediyor üf
Tamam olumlu olumsuz buraya yazacağımDün yaptıysan yarın yapbizede at
Çizgi dağılmış idrarı mı fazla damlattınız ve dağılmadan önce net miydi çizgiEki Görüntüle 3152305 kızlar dayanamadım yine yaptım bakar mısınız lütfen
Çizgi dağılmış idrarı mı fazla damlattınız ve dağılmadan önce net miydi çizgi
Böyleydi 3 damla damlattım sadeceÇizgi dağılmış idrarı mı fazla damlattınız ve dağılmadan önce net miydi çizgi
Var diyemem ama yok hiç diyemem. En sağlıklısı gidip kan vermek. Bu testlere inancım kalmadı benim artık. Gidin kan verin kafanız rahatlasın. Umarım vardır gönlünüze göre hayırlısı neyse o olsunBöyleydi 3 damla damlattım sadece
Bende inanmıyorum canım o yüzden kan bile vermicem hayatıma normal devamVar diyemem ama yok hiç diyemem. En sağlıklısı gidip kan vermek. Bu testlere inancım kalmadı benim artık. Gidin kan verin kafanız rahatlasın. Umarım vardır gönlünüze göre hayırlısı neyse o olsun
Adetiniz geçtiyse neden kan vermiyorsunuz ki? Ya gebelik varsa,baştan sıkı tutmak lazımBende inanmıyorum canım o yüzden kan bile vermicem hayatıma normal devam
Adet günümde verdim negatif 2 gün önce verdim negatifAdetiniz geçtiyse neden kan vermiyorsunuz ki? Ya gebelik varsa,baştan sıkı tutmak lazım
Ben artık bıraktım yaAdetiniz geçtiyse neden kan vermiyorsunuz ki? Ya gebelik varsa,baştan sıkı tutmak lazım
Benim de bırakmam lazım ama bırakamıyorumBen artık bıraktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?