- 28 Haziran 2025
- 1.890
- 501
- 38
- 31
Aa canım tesadüfen gördüm bende konu açmıştım kuruma mı pozitif mi diye kaset testi anlayamamıştım damlattım dediğin gibi silik çizgi kaldı pozitif mi demek yaniCanım damla su damlat testi çişe batırdığın yere. Bekle kaybolursa kuruma. Kalırsa pozitif.
Geçen aylarda götürmüşlüğü varTesti silik çizgi den sonra suyun altına da tuttum kaybolmadi çizgi. Siz denediniz mi su çizgiyi götürüyor mu ?
Öyle dediler ama tam da emin olamadim ben. Bende suya tuttum yani çizgi duruyorAa canım tesadüfen gördüm bende konu açmıştım kuruma mı pozitif mi diye kaset testi anlayamamıştım damlattım dediğin gibi silik çizgi kaldı pozitif mi demek yani
İlginç bazı kadın arkadaşların yorumlarını okudum onlarda inanmıyor tam tersine suyun çizgiyi götürdüğüneGeçen aylarda götürmüşlüğü var
Yani bence kuruma hemen olmaz baya zaman geçmesi lazım 10 dakikadan sonraki süreçte kuruma çıkar diye biliyorum ben. Ama benim yaptığım testte 5 .6 dakka sonra çizgi oldu hafiften sonuçta kaset test doğruyu göstermesi gerek bana göre. Erken gebelik testleri yalan sonuç verebilir ama kasette çıkarsa hamile olabilirsin diyordu arkadaşım Allah'tan hayırlısı gönülden hepimiz istiyoruz bekliyoruzAa canım tesadüfen gördüm bende konu açmıştım kuruma mı pozitif mi diye kaset testi anlayamamıştım damlattım dediğin gibi silik çizgi kaldı pozitif mi demek yani
Evet silik te olsa vardı benimkinde kuruyunca daha çok pembeleştiYani bence kuruma hemen olmaz baya zaman geçmesi lazım 10 dakikadan sonraki süreçte kuruma çıkar diye biliyorum ben. Ama benim yaptığım testte 5 .6 dakka sonra çizgi oldu hafiften sonuçta kaset test doğruyu göstermesi gerek bana göre. Erken gebelik testleri yalan sonuç verebilir ama kasette çıkarsa hamile olabilirsin diyordu arkadaşım Allah'tan hayırlısı gönülden hepimiz istiyoruz bekliyoruz
testi yıkadıktan sonra çok bir degisen bişey olmadi benimkinde ilk çıktığı gibi çizgi aynı. Daha çok koyulasmadida aynı kaldıEvet silik te olsa vardı benimkinde kuruyunca daha çok pembeleşti
Kuruma çizgisi suda gitmiyor çok denedimİlginç bazı kadın arkadaşların yorumlarını okudum onlarda inanmıyor tam tersine suyun çizgiyi götürdüğüne
Benim test 5.6 dakika içinde silik oldu. Yıkamakla bişey değişmedi zaten aynı duruyor çizgiKuruma çizgisi suda gitmiyor çok denedim
Yani kuruma çizgisi de olsa suya tutunca gitmiyor başka test denediniz miYani kuruma çizgisi de olsa suya tutunca gitmiyor başka test denediniz miBenim test 5.6 dakika içinde silik oldu. Yıkamakla bişey değişmedi zaten aynı duruyor çizgi
Kuruma çizgisi suda gitmiyor çok denedim
Kuruma çizgisi 5 6 dakika içinde olacağını sanmıyorum ki. Başka test denemedim oncomed diye bir kaset test ile yapmıştım bu sabah nasipse tekrar yapacağım testYani kuruma çizgisi de olsa suya tutunca gitmiyor başka test denediniz miYani kuruma çizgisi de olsa suya tutunca gitmiyor başka test denediniz mi
Islamıyor işte daha ıslanınca kurur yani sjsjsjİlginç bazı kadın arkadaşların yorumlarını okudum onlarda inanmıyor tam tersine suyun çizgiyi götürdüğüne
HmmIslamıyor işte daha ıslanınca kurur yani sjsjsj
Yani ilk 5 dk da kuruma çizgisi çok zor çıkması bence. Belki yalancı pozitif göstermiş olabilir testin markası da önemli. Adetten 14 gün sonra yumurtlama olur dememiştim aslında :) her kadının yumurtlama günü farklı. Benim geçen döngünün 27.sinde oldu yumurtlama yani çok geç. Ovü testi kullanıyormuşsunuz zaten gün gün takip edin pik günü gördükten sonra genel olarak Pikten 13-14 gün sonra erken gebelik testlerinde silik de olsa çıkıyor. Onu söylemek istemiştim. Bir de dediğim gibi güvenilir erken gebelik testiyle yaparsanız kafanız karışmaz. Awox çok öneriliyor bu site de onu deneyebilirsiniz mesela. Bende hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştıBen şunu merak ediyorum ben bu gebelik testini sabah erkenden yaptım 5 dakika sonra silik olarak sonuç aldım koruma çizgisi çıkma ihtimali nedir 5 ve 6 dakka sonra hemen kuruma çizgisi çıkmaz sanırım merakta ediyorum ne olacak diye
Canım damla su damlat testi çişe batırdığın yere. Bekle kaybolursa kuruma. Kalırsa pozitif.
Merhabalar son durum nedirKızlar sizce pozitif midir ilk 5 dk içinde çizgiyi gördüm kafam karıştı
Regl oldumMerhabalar son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?