Kaset testi

Angel990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
9
0
1
30
Kaset test yaptım sabah 6.45 civarında 6.50 geçe silik çizgi belirdigini fark ettim sizce gebelik var mıdır henüz vücudum da bir belirtiye rastlamadım yardımcı olur musunuz kızlar?

Kaset test yaptım sabah 6.45 civarında 6.50 geçe silik çizgi belirdigini fark ettim sizce gebelik var mıdır henüz vücudum da bir belirtiye rastlamadım yardımcı olur musunuz kızlar?
5 dakika içinde çıkmış olabilir fotosu var mı

Markası oncomed diye bir marka ama yinede tam emin olamıyorum nedense sence ne yapmalıyım belirti yaşamadım adetime ayın 23 yada 24 üne bekliyorum
Adete 8-9 gün var daha çok. Yumurtladıgınız günü biliyorsanız eğer yumurtlamadan 13-14 gün sonra erken gebelik testi yapın çıkar.

Adete 8-9 gün var daha çok. Yumurtladıgınız günü biliyorsanız eğer yumurtlamadan 13-14 gün sonra erken gebelik testi yapın çıkar.
En son ağustosun 28 inde regl bitti henüz adetime var evet ben 14 günde yumurtlama olduğunu biliyorum fakat bu degisebilir diye ovulasyon testi kullanıyorum ovulasyon testimin rengi pembe çizgi ikisi de daha çok rengini almasını bekliyorum

Ben şunu merak ediyorum ben bu gebelik testini sabah erkenden yaptım 5 dakika sonra silik olarak sonuç aldım koruma çizgisi çıkma ihtimali nedir 5 ve 6 dakka sonra hemen kuruma çizgisi çıkmaz sanırım merakta ediyorum ne olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…