Kaset testim silik bakar mısınızz çok heyecanlıyım

Yarın tekrarlayacağım çok teşekkür ederim cevabınız için
Yaaaa belirtinizz nelerrr lütfen banada bi yardımcı olun yaaa varla yok arası çizgi çıktı günler önce test yapınca şuan 11 gün geçti sanki regl olucam gibi bi ağrı geliyor ara sıra hafıf midem kalkık gibi başım dönüyorrr siz nası öğrendiniz belirtiniz nelerdii detaylı açıklrmısınızzz

ben adete 4 gün kala göğüslerim ağrıyor diye öylesine evde kaset yapayım dedim hemen ikinci çizgi çıktı aynı gün kan verdim. Siz neden kan vermiyorsunuz 11 gün geçmiş.

Ve sağlıklı mı ilerledi sizinki? , sanırım çok korkuyorum bu sitede çok fazla kimyasal örneği var ya
Benimki kimyasal değildi 8-9 haftalıkkem kalp atışı durdu maalesef kürtaj oldum
Imarım sizinki sağlıklı ilerler

ben adete 4 gün kala göğüslerim ağrıyor diye öylesine evde kaset yapayım dedim hemen ikinci çizgi çıktı aynı gün kan verdim. Siz neden kan vermiyorsunuz 11 gün geçmiş.
Ya kan vermeye korkuyorum birşey çıkmazsa die çok istiyorum çünkü 1.5 2 ay önce kan vermiştim aynı hevesle hiçbir şey çıkmamıştı çok üzülmüştüm

Göğüsleriniz nasıl ağrıyor benimki dokununca veya üstüne yatınca çok acayip acıyor

Göğüsleriniz nasıl ağrıyor benimki dokununca veya üstüne yatınca çok acayip acıyor
Reglye 1 hafta kala sızlama ve karıncalanma olmuştu, şu son günlerde de dokununca acıyor. Ama bence siz artık kan vermelisiniz. Korkunun ecele faydası yokk

Çok şükür bugün kan sonucum 114 çıktı, 2 günde 31den 114e çıktı herşey yolunda şimdilik size teşekkür etmek istedim
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah kızınız olacak öyle hissettim hersey gönlünüzce olsun banada dua edermisiniz evladım olsun isteyen herkesin

Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah kızınız olacak öyle hissettim hersey gönlünüzce olsun banada dua edermisiniz evladım olsun isteyen herkesin
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en tez zamanda size de versin inşallah

Selam 3 gun falan gecikmem var test yaptım 10 dk içinde çektim 1 haftadır adet sancilarim oluyor

Eklentiler

• 20240321_111507.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu ay ovulasyon testi kullandım, çatlama gününü değerlendirdik. Tam 11 gün geçti bugün silik çıktı tek belirtim göğüslerde hassasiyet karıcalanma, inanki başka belirti yok bu reglde de oluyordu
İnanın sizin adınıza çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada sadece çatlama gününü mü değerlendirdiniz?

Yaaa bence küçük bişeyler var kusura bakmayın yeni gördüm, kan testi verdiniz mi
Galiba regl oluyorum dün akşam çok az ip gibi geldi bugünde 4 ten sonra leke geliyor yoğun değil fakat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…