Kasığımdaki şişliklerden korkuyorum:(

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Merhba anneler 5 hünlük klomen kullanışımın dün son günüydü ama dün yine bişey farkettim fazla ayakta kalmıştım ondan oldu sandığım sol kasığımdaki ağrıyı elimle kontrol edince şişlik hissettim yuvarrlak ne çok büyük ne çok küçük korktum hafif ağrılı olduğu için korkarak geçmesini bekledim ama eve gidip tekrar baktığımda bir değil iki şişlik olduğunu farkettim araştırdım klomene bağlı kist olabiliyomuş ama ben yine de korkuyorum pazartesi kontrolüm var inşallah geçer bunun ne olduğu hakkında bir fikri olan varmı lütfennn yardım edinn

endişe etme canım kist olsa elle tutulması mümkün olmaz diye düşünüyorum. bende de kist olmuştu böyle bir ilaçtan ötürü ama iki ay kullanma ile tabi ağrı yapmıştı ilk aydan itibaren.doktor kontrolün olduğuna göre endişe etme hem kist olsa bile bu ilaçtan ötürü olduğu için kendisi eriyor bende erime aşamasında hamile kalmıştım :)

Ah inşallah bende bu ay hamile klabilirim ama bu nasıl bişeyse yakta dik duramıyorum sol bacağmı hafif kırmam gerekiyor ve çok korkutuyor beni ilk defa başıma geldi böyle bişey

Ah inşallah bende bu ay hamile klabilirim ama bu nasıl bişeyse yakta dik duramıyorum sol bacağmı hafif kırmam gerekiyor ve çok korkutuyor beni ilk defa başıma geldi böyle bişey
bende klomen tarzı olan serophone diye bir ilaç kullanmıştım adetin beşinci günü başlayıp beş gün içiliyordu.ilk ay kullandım bir ağrı yaptı anlatamam çok şikayet etttim ama doktor kontrole çağırmamıştı hamile kalmazsan bir sonraki ay kullan yine demişti bende öyle yaptım sonuç çekilmez ağrılar ve 7cm kist ama korkum çabuk geçti doktorum ilaçtan olduğu için kendi kendine vucut eritir demişti :) öylede oldu ama hamile kalldığımda en son 2,5 cm di daha sonra kist noldu diye sordum sen onu boşver artık demişti :) bende boşverdim :)

Peki ilacı kullandığınız ay mı hamile kaldınız

sende içini ferah tut inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın ama pazartesi doktorunu aksatma sakın :)
İnşallah saolun 4 gözşe bekliyorum pazarteaiyi ilaç ttikten iki gün sonra gel dedi dün bitti ilacım ama araya hafta sonu girdi işte

Doktoru aradım geç gitmemde sakınca görmedi ama şişliklér için acile git dedi iyice endişelendim

gittiniz mi doktora sorun yoktur inşallah
Hayır bir sorun yok hatta dr ayrıca onun için bakmadı sadece yumurtalara baktı ve gayet iyi durumdaymış klomen işe yaramış şuanda da kontrole gidiyorum sanırım iğne dicek bu seferde

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…