- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Ah inşallah bende bu ay hamile klabilirim ama bu nasıl bişeyse yakta dik duramıyorum sol bacağmı hafif kırmam gerekiyor ve çok korkutuyor beni ilk defa başıma geldi böyle bişeyendişe etme canım kist olsa elle tutulması mümkün olmaz diye düşünüyorum. bende de kist olmuştu böyle bir ilaçtan ötürü ama iki ay kullanma ile tabi ağrı yapmıştı ilk aydan itibaren.doktor kontrolün olduğuna göre endişe etme hem kist olsa bile bu ilaçtan ötürü olduğu için kendisi eriyor bende erime aşamasında hamile kalmıştım :)
bende klomen tarzı olan serophone diye bir ilaç kullanmıştım adetin beşinci günü başlayıp beş gün içiliyordu.ilk ay kullandım bir ağrı yaptı anlatamam çok şikayet etttim ama doktor kontrole çağırmamıştı hamile kalmazsan bir sonraki ay kullan yine demişti bende öyle yaptım sonuç çekilmez ağrılar ve 7cm kistAh inşallah bende bu ay hamile klabilirim ama bu nasıl bişeyse yakta dik duramıyorum sol bacağmı hafif kırmam gerekiyor ve çok korkutuyor beni ilk defa başıma geldi böyle bişey
Peki ilacı kullandığınız ay mı hamile kaldınızbende klomen tarzı olan serophone diye bir ilaç kullanmıştım adetin beşinci günü başlayıp beş gün içiliyordu.ilk ay kullandım bir ağrı yaptı anlatamam çok şikayet etttim ama doktor kontrole çağırmamıştı hamile kalmazsan bir sonraki ay kullan yine demişti bende öyle yaptım sonuç çekilmez ağrılar ve 7cm kistama korkum çabuk geçti doktorum ilaçtan olduğu için kendi kendine vucut eritir demişti :) öylede oldu ama hamile kalldığımda en son 2,5 cm di daha sonra kist noldu diye sordum sen onu boşver artık demişti :) bende boşverdim :)
ne yazık ki o ay hamile kalmadım bir sonraki ay yine kullandım yine hamile kalmadım.ilacın bana faydası olmadı.Peki ilacı kullandığınız ay mı hamile kaldınız
Analadım peki sizin hamile kalma süreciniz uzun sürdümü soruyorum kusura bakmayınne yazık ki o ay hamile kalmadım bir sonraki ay yine kullandım yine hamile kalmadım.ilacın bana faydası olmadı.
çok sürmedi canım evliliğimin 7. ayında hamile idim.bir sorun yokmuş zaten ilacı boşa kullanmışımAnaladım peki sizin hamile kalma süreciniz uzun sürdümü soruyorum kusura bakmayın
Hayırlı olsun sağlıklı bir şekikde alın inşallah kucağnıza teşekkür ederim :)çok sürmedi canım evliliğimin 7. ayında hamile idim.bir sorun yokmuş zaten ilacı boşa kullanmışım
sende içini ferah tut inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın ama pazartesi doktorunu aksatma sakın :)Hayırlı olsun sağlıklı bir şekikde alın inşallah kucağnıza teşekkür ederim :)
İnşallah saolun 4 gözşe bekliyorum pazarteaiyi ilaç ttikten iki gün sonra gel dedi dün bitti ilacım ama araya hafta sonu girdi iştesende içini ferah tut inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın ama pazartesi doktorunu aksatma sakın :)
telefonu varmıydı arasan sorsan :)İnşallah saolun 4 gözşe bekliyorum pazarteaiyi ilaç ttikten iki gün sonra gel dedi dün bitti ilacım ama araya hafta sonu girdi işte
Malesef yok ama hastaneyi arayarak ulaşabilirim açıkçası çekingenim biraz ters bi tepki almaktan korkuyorum :\telefonu varmıydı arasan sorsan :)
almazsınız alırsanız da doktorunuzda sorun var demektir.çünkü hamilelik döneminizde daha çok aramak durumunda kalacaksınız :)Malesef yok ama hastaneyi arayarak ulaşabilirim açıkçası çekingenim biraz ters bi tepki almaktan korkuyorum :\
Saolun yardımlarınız için:)almazsınız alırsanız da doktorunuzda sorun var demektir.çünkü hamilelik döneminizde daha çok aramak durumunda kalacaksınız :)
gittiniz mi doktora sorun yoktur inşallahDoktoru aradım geç gitmemde sakınca görmedi ama şişliklér için acile git dedi iyice endişelendim
Hayır bir sorun yok hatta dr ayrıca onun için bakmadı sadece yumurtalara baktı ve gayet iyi durumdaymış klomen işe yaramış şuanda da kontrole gidiyorum sanırım iğne dicek bu seferdegittiniz mi doktora sorun yoktur inşallah
çok sevindim.şişliklerinizle alakalı bir durum yok sanırımHayır bir sorun yok hatta dr ayrıca onun için bakmadı sadece yumurtalara baktı ve gayet iyi durumdaymış klomen işe yaramış şuanda da kontrole gidiyorum sanırım iğne dicek bu seferde
Çok şükür sıkıntı çıkmadı hem farkında bile değilim ama sanırım geçti rahatsız etmiyo beni☺çok sevindim.şişliklerinizle alakalı bir durum yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?