Evet canım ilk aylar aşırı oluyorHamile olan hanımlar sorum sizesık sık idrara çıkma durumunuz var mı acaba
Reglden önce oluyo mu canım erken hamilelik belirtilerinde yaniEvet canım ilk aylar aşırı oluyor
Evet canım ben öyle anlamıştım bide miğde bulantısı olmustuReglden önce oluyo mu canım erken hamilelik belirtilerinde yani
Hamile olan hanımlar sorum sizesık sık idrara çıkma durumunuz var mı acaba
Canım ben de bilmiyorum ki erken gebelik belirtisi olarak geçiyor ya herkes yaşıyo mu diye merak ettimmsık idrara çıkma dediğinizden kasıt az da gelse sıkışarak gelme mi? Bikaç saatte bir falan..bende de var bundan bikaç gündür.. kasık ağrılarım hala devam ediyor.. ayrıca kaç gündür sürekli guruldama var karında sanki gaz gibi bilemiyorum..
Ella ne canımmHımm anladım canım.. sorunu görünce denk geldi bana da..ben kasıklarım ağrımasa şu takıntıyı hiç yapmıycam, üstelik ella içtim ama.. resmen ben burdayım diye hergün beni dürtüyor kasığım
O kadar haklısınız ki.. Millet kafayı yedirdi bizlere şu belirti oldu bu belirti oldu diyerek. Bu belirtilerin hepsi bende bekarken bile adet belirtisi olarak oluyordu üstelik! Tek net belirti adet gecikmesidir bence.. Ama tabii insanın içinde bir acaba mı hep oluyor!Belirti diye bişey yoktur. Rahat bırakın kafanızı aadete 5 gün kala da test yapmayın gebelik varda dahi hcg hormonu kişiden kişiye değişir idrarda hemen çıkmaz adetinizi bekleyiniz. Ayrıca adet ağrısı ile hamile kaldığınız ay ağrılar hemen hemen aynı. Belirtiler var demeyin bu yüzden. Adet olursanız o zaman 2 kat hüsrana uğrayavaksınız. Beliti yazanlarıda dinlemeyin. Herkesin bünyesi aynı değil mide bulantısı baş dönmesi bunlar adet öncesi olacak işler değil. Göğüs acısı eğer normalde de göğsünüz acıyorsa hamile kaldığınız ay da açır. Kasık ağrısı kist varda ve adet ile atılacaksa da ağrı yapıyor. Kist oluştuğu ay emin olun aynı sorunları yaşarsınız. Bu yüzden belirti denilen şeyleri okumayın kafanıza takmayın en rahat şekilde ilişkiye girin ve o ayı rahat geçirin. Tıpben kanıtlanmış olan bişey var. Fazla gebeliği düşünmek gebe kalmayı engelliiyor. Beyin ve yumurtlalıklar ortak çalışma içinde. Unutun hamileliği yok kasık ağrısı yok bacak ağrısı bunları da silin kafanızdan. Baş dönmesi ve mide bulantısı psikolojik onalr zaten 5.-6. Haftada başlar. Oda herkeste değil. Benim etrafımda hamile olup midesi bulanan sadece 1 kişi vardı. Herkes mide bulantısız gebelik geçirdi. Rahat olun ve inanmanın belirir aramayı bırakıp sadece normal yaşantınıza baktığınız ay hamile kalacaksınız. Etrafıda hiç kafaya takmayın. Size çocuk sorana bence tersleyin en önemlisi o sizin özel hayatınız. Açıkçası sevişmenizi soruyor. 8 yıl çocuğum olmadı ama kim bana çocuk sorduysa ağzını kapattım. Bu ay kocamla yatmadım bunu soruyorsan diye cevap verdim. O insanların terbiyesizliği bu yüzden öyle sorularıda kişisel haklarınıza saldırı olarak görün üzülmeyin ve size bunu soranı tersleyin. Sizde mi okudum bilmiyorum ama vajinumusmuşsunuz. Bunu kimse bilmez haddi olmayan sorular sorar. Ne güzel hastalığınızı yemişsiniz. Bence şimdi bunun tadını çıkarın eğer başka ciddi problemleminiz yoksa bebeğiniz sizinle olacaktır. Hatta bu topikten çıkın derim kafanızı takıp belirti arayıp yazanlarında belirtilerini kafanıza takıp gebeliğinizi engellersiniz. Çocu psikolojik zaten hamilelik belirtisi diye bişey yok. En rahat hamilelik rahat kafa ile. 8 yıl olmayan bebeğim gayet en rahat kafada asla çocuk düşünmediğim ayda doğal yolla normal yumurtalama günlerini değerlendirip ama çocuk düşüncesini kafamdan komple silerek yaşadığım ay benimle idi. Şimdi 9. Hafta ama risk bitmiyor işte sorun hamile kalmaktan çıkıp acaba sağlıklı büyüyecek mi derdine dönüyor. Bu yüzden şimdi en rahat günlerinizi geçirmeye özen gösterin.
Ella ne canımm
Haa bu arada bence kafaya takmakla hiiç alakası yok. Görümcem 8 ay boyunca 2.çocuğu denedi bildiğin her gün hamile miyim diye düşünüyordum neden olmuyor diyordum falan dedi. Ama oldu. Benimde bir düşüğüm var ve bu da en sıkıntılı olduğum günlerde oldu kafayı yiyordum gebelik olacak mı diye. Oldu da ama düştü maalesef Rabbim umarım tekrar nasip eder.Belirti diye bişey yoktur. Rahat bırakın kafanızı aadete 5 gün kala da test yapmayın gebelik varda dahi hcg hormonu kişiden kişiye değişir idrarda hemen çıkmaz adetinizi bekleyiniz. Ayrıca adet ağrısı ile hamile kaldığınız ay ağrılar hemen hemen aynı. Belirtiler var demeyin bu yüzden. Adet olursanız o zaman 2 kat hüsrana uğrayavaksınız. Beliti yazanlarıda dinlemeyin. Herkesin bünyesi aynı değil mide bulantısı baş dönmesi bunlar adet öncesi olacak işler değil. Göğüs acısı eğer normalde de göğsünüz acıyorsa hamile kaldığınız ay da açır. Kasık ağrısı kist varda ve adet ile atılacaksa da ağrı yapıyor. Kist oluştuğu ay emin olun aynı sorunları yaşarsınız. Bu yüzden belirti denilen şeyleri okumayın kafanıza takmayın en rahat şekilde ilişkiye girin ve o ayı rahat geçirin. Tıpben kanıtlanmış olan bişey var. Fazla gebeliği düşünmek gebe kalmayı engelliiyor. Beyin ve yumurtlalıklar ortak çalışma içinde. Unutun hamileliği yok kasık ağrısı yok bacak ağrısı bunları da silin kafanızdan. Baş dönmesi ve mide bulantısı psikolojik onalr zaten 5.-6. Haftada başlar. Oda herkeste değil. Benim etrafımda hamile olup midesi bulanan sadece 1 kişi vardı. Herkes mide bulantısız gebelik geçirdi. Rahat olun ve inanmanın belirir aramayı bırakıp sadece normal yaşantınıza baktığınız ay hamile kalacaksınız. Etrafıda hiç kafaya takmayın. Size çocuk sorana bence tersleyin en önemlisi o sizin özel hayatınız. Açıkçası sevişmenizi soruyor. 8 yıl çocuğum olmadı ama kim bana çocuk sorduysa ağzını kapattım. Bu ay kocamla yatmadım bunu soruyorsan diye cevap verdim. O insanların terbiyesizliği bu yüzden öyle sorularıda kişisel haklarınıza saldırı olarak görün üzülmeyin ve size bunu soranı tersleyin. Sizde mi okudum bilmiyorum ama vajinumusmuşsunuz. Bunu kimse bilmez haddi olmayan sorular sorar. Ne güzel hastalığınızı yemişsiniz. Bence şimdi bunun tadını çıkarın eğer başka ciddi problemleminiz yoksa bebeğiniz sizinle olacaktır. Hatta bu topikten çıkın derim kafanızı takıp belirti arayıp yazanlarında belirtilerini kafanıza takıp gebeliğinizi engellersiniz. Çocu psikolojik zaten hamilelik belirtisi diye bişey yok. En rahat hamilelik rahat kafa ile. 8 yıl olmayan bebeğim gayet en rahat kafada asla çocuk düşünmediğim ayda doğal yolla normal yumurtalama günlerini değerlendirip ama çocuk düşüncesini kafamdan komple silerek yaşadığım ay benimle idi. Şimdi 9. Hafta ama risk bitmiyor işte sorun hamile kalmaktan çıkıp acaba sağlıklı büyüyecek mi derdine dönüyor. Bu yüzden şimdi en rahat günlerinizi geçirmeye özen gösterin.
Sanırım 13000 ne yakın belirti mesajı atılmış burada. Ve herkes her ay aynı belirtileri yazıp durmuş kendimi kesin hamile hissediyorum tüm belirtileri yaşıyorum diyen herkes adet olmuş yada farklı sevenlerden dolayı reglisi bir kaç gün geçipmiş fakat yine hamilelik yaşamamış. Ne zaman ki pes etmiş bunların hepsinin psikolojik olduğuna inanmış ozaman yada o ay hamile kalmış. Ve belirti yok hanfendicim kendinizi kandırmak ve strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Doya doya sex yapın ve olayı akışına bırakın o tatlı heyecan belirti arayıp hüsran olduğunuz da yada her ay acaba mı diye sorduğunuzda değil herşeyi akışına bırakıp çift çizgiyi görüp bebeği gördüğünüz zaman oluyor. Diğer yaşadınız heyecan değil stres. Buda sizin gebeliğinizi gebe kalmanıza engel. Kendimi hamile hissediyorum diyenleri okuyorum. 2.5 aylık hamileyim ben hala bişey hissetmiyorum. Sorun sanırım bende. Birde sizin iyiliğiniz için diyorum 13bine yakın mesaj var burada hepsi aradığınız belirtilerden yanılmış ama ben söyleyince kötü mü oluyorum. Yok efendim belirti hepsi psikolojik üzgünüm kızıyorsunuz ama o dedikleriniz adet ağrısı. Şimdi size soruyorum o yadasığınız farklı ağrılar sonunda hamile kaldınız mı. O belirtilere göre?Umut etmenin ya da belirti aramanın bir kötülüğü olduğunu düşünmüyorumBence bunlar da güzel heyecanlar.. atıyorum kasığım eğer her zamankinden farklı bir şekilde ağrıyorsa neden bunu,farklı birşey mi acaba, diye düşünmek yanlış olsun ki? Bence siz kafanızı rahat bırakın.. size öyle denk gelmiş.. inş bebeğiniz de hamileliğiniz de sağlıklı olur.. ama geri kalan arıyor diye kızmak da fazla geldi bana.. bu mesaj daha önce belirti falan yok diyen arkadaşın mesajı içindir
Anladım canım rabbim hayırlısını versin olsa da üzülmeyin... benim de evliliğimin ilk ayında oldu çok üzüldüm çift çizgiyi görünce üzüldüm düşünün bebeğim hissetti heralde annesi onu istemiyor kalbi durduertesi gün hapıilişkiden sonra alınıyor kaza durumlarında gebelik oluşmasın diye.. bir korunma yöntemi değil ama kaçanı da yakalayalım şeklinde %100 değil tabiki.. ama oluşan gebeliklere de bir zararı olmuyor.. işte bende de kasıklarım çok ağrıyınca 5 gündür ki bata daha 3 günüm var, biraz telaş yaptırdı, oldu mu acaba diye
Sanırım 13000 ne yakın belirti mesajı atılmış burada. Ve herkes her ay aynı belirtileri yazıp durmuş kendimi kesin hamile hissediyorum tüm belirtileri yaşıyorum diyen herkes adet olmuş yada farklı sevenlerden dolayı reglisi bir kaç gün geçipmiş fakat yine hamilelik yaşamamış. Ne zaman ki pes etmiş bunların hepsinin psikolojik olduğuna inanmış ozaman yada o ay hamile kalmış. Ve belirti yok hanfendicim kendinizi kandırmak ve strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Doya doya sex yapın ve olayı akışına bırakın o tatlı heyecan belirti arayıp hüsran olduğunuz da yada her ay acaba mı diye sorduğunuzda değil herşeyi akışına bırakıp çift çizgiyi görüp bebeği gördüğünüz zaman oluyor. Diğer yaşadınız heyecan değil stres. Buda sizin gebeliğinizi gebe kalmanıza engel. Kendimi hamile hissediyorum diyenleri okuyorum. 2.5 aylık hamileyim ben hala bişey hissetmiyorum. Sorun sanırım bende. Birde sizin iyiliğiniz için diyorum 13bine yakın mesaj var burada hepsi aradığınız belirtilerden yanılmış ama ben söyleyince kötü mü oluyorum. Yok efendim belirti hepsi psikolojik üzgünüm kızıyorsunuz ama o dedikleriniz adet ağrısı. Şimdi size soruyorum o yadasığınız farklı ağrılar sonunda hamile kaldınız mı. O belirtilere göre?
Doğru çıkan da var canımmm... biz ümit ediyoruz veren allah vermeyen de... hamilesiniz bence siz de çok buralarda gezmeyin çok etkileniyosanızSanırım 13000 ne yakın belirti mesajı atılmış burada. Ve herkes her ay aynı belirtileri yazıp durmuş kendimi kesin hamile hissediyorum tüm belirtileri yaşıyorum diyen herkes adet olmuş yada farklı sevenlerden dolayı reglisi bir kaç gün geçipmiş fakat yine hamilelik yaşamamış. Ne zaman ki pes etmiş bunların hepsinin psikolojik olduğuna inanmış ozaman yada o ay hamile kalmış. Ve belirti yok hanfendicim kendinizi kandırmak ve strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Doya doya sex yapın ve olayı akışına bırakın o tatlı heyecan belirti arayıp hüsran olduğunuz da yada her ay acaba mı diye sorduğunuzda değil herşeyi akışına bırakıp çift çizgiyi görüp bebeği gördüğünüz zaman oluyor. Diğer yaşadınız heyecan değil stres. Buda sizin gebeliğinizi gebe kalmanıza engel. Kendimi hamile hissediyorum diyenleri okuyorum. 2.5 aylık hamileyim ben hala bişey hissetmiyorum. Sorun sanırım bende. Birde sizin iyiliğiniz için diyorum 13bine yakın mesaj var burada hepsi aradığınız belirtilerden yanılmış ama ben söyleyince kötü mü oluyorum. Yok efendim belirti hepsi psikolojik üzgünüm kızıyorsunuz ama o dedikleriniz adet ağrısı. Şimdi size soruyorum o yadasığınız farklı ağrılar sonunda hamile kaldınız mı. O belirtilere göre?
Anladım canım rabbim hayırlısını versin olsa da üzülmeyin... benim de evliliğimin ilk ayında oldu çok üzüldüm çift çizgiyi görünce üzüldüm düşünün bebeğim hissetti heralde annesi onu istemiyor kalbi durduşimdi istiyorum hep negatif ikinci çizgiyi göremiyorum
Amin canım benim teşekkürleryoo üzülmembikaç aylık ertelemiştim.. kısmetse nepalım şaşırırım ama üzülmem.. inş tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi bebeğiniz olur
İnsallah tabiki tez vakitte kucağınıza alınyoo üzülmembikaç aylık ertelemiştim.. kısmetse nepalım şaşırırım ama üzülmem.. inş tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi bebeğiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?