Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olan hanımlar sorum size sık sık idrara çıkma durumunuz var mı acaba

sık idrara çıkma dediğinizden kasıt az da gelse sıkışarak gelme mi? Bikaç saatte bir falan..bende de var bundan bikaç gündür.. kasık ağrılarım hala devam ediyor.. ayrıca kaç gündür sürekli guruldama var karında sanki gaz gibi bilemiyorum..

Canım ben de bilmiyorum ki erken gebelik belirtisi olarak geçiyor ya herkes yaşıyo mu diye merak ettimm

Hımm anladım canım.. sorunu görünce denk geldi bana da..ben kasıklarım ağrımasa şu takıntıyı hiç yapmıycam, üstelik ella içtim ama.. resmen ben burdayım diye hergün beni dürtüyor kasığım

O kadar haklısınız ki.. Millet kafayı yedirdi bizlere şu belirti oldu bu belirti oldu diyerek. Bu belirtilerin hepsi bende bekarken bile adet belirtisi olarak oluyordu üstelik! Tek net belirti adet gecikmesidir bence.. Ama tabii insanın içinde bir acaba mı hep oluyor!

ertesi gün hapı ilişkiden sonra alınıyor kaza durumlarında gebelik oluşmasın diye.. bir korunma yöntemi değil ama kaçanı da yakalayalım şeklinde %100 değil tabiki.. ama oluşan gebeliklere de bir zararı olmuyor.. işte bende de kasıklarım çok ağrıyınca 5 gündür ki bata daha 3 günüm var, biraz telaş yaptırdı, oldu mu acaba diye

Haa bu arada bence kafaya takmakla hiiç alakası yok. Görümcem 8 ay boyunca 2.çocuğu denedi bildiğin her gün hamile miyim diye düşünüyordum neden olmuyor diyordum falan dedi. Ama oldu. Benimde bir düşüğüm var ve bu da en sıkıntılı olduğum günlerde oldu kafayı yiyordum gebelik olacak mı diye. Oldu da ama düştü maalesef Rabbim umarım tekrar nasip eder.

Umut etmenin ya da belirti aramanın bir kötülüğü olduğunu düşünmüyorum Bence bunlar da güzel heyecanlar.. atıyorum kasığım eğer her zamankinden farklı bir şekilde ağrıyorsa neden bunu,farklı birşey mi acaba, diye düşünmek yanlış olsun ki? Bence siz kafanızı rahat bırakın.. size öyle denk gelmiş.. inş bebeğiniz de hamileliğiniz de sağlıklı olur.. ama geri kalan arıyor diye kızmak da fazla geldi bana.. bu mesaj daha önce belirti falan yok diyen arkadaşın mesajı içindir

Evet bence de sürekli şu belirti bu belirti diye kendini harap etmenin anlamı yok.
Kaldı ki kasık ağrısı bir sürü farklı nedeni var.
Benim geçen ay kasık ağrım oldu idrar rengim sarıydi bu topiclerde takılıyordum içimden dedim kesin hamileyim sonuçta korunmasiz ilişki de olmuştu.
Sonuç tam regl günümde hasta oldum. Çok umutlanmayın hamilelik düşüncesi yokmuş gibi yaşantıniza devam edin.

Sanırım 13000 ne yakın belirti mesajı atılmış burada. Ve herkes her ay aynı belirtileri yazıp durmuş kendimi kesin hamile hissediyorum tüm belirtileri yaşıyorum diyen herkes adet olmuş yada farklı sevenlerden dolayı reglisi bir kaç gün geçipmiş fakat yine hamilelik yaşamamış. Ne zaman ki pes etmiş bunların hepsinin psikolojik olduğuna inanmış ozaman yada o ay hamile kalmış. Ve belirti yok hanfendicim kendinizi kandırmak ve strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Doya doya sex yapın ve olayı akışına bırakın o tatlı heyecan belirti arayıp hüsran olduğunuz da yada her ay acaba mı diye sorduğunuzda değil herşeyi akışına bırakıp çift çizgiyi görüp bebeği gördüğünüz zaman oluyor. Diğer yaşadınız heyecan değil stres. Buda sizin gebeliğinizi gebe kalmanıza engel. Kendimi hamile hissediyorum diyenleri okuyorum. 2.5 aylık hamileyim ben hala bişey hissetmiyorum. Sorun sanırım bende. Birde sizin iyiliğiniz için diyorum 13bine yakın mesaj var burada hepsi aradığınız belirtilerden yanılmış ama ben söyleyince kötü mü oluyorum. Yok efendim belirti hepsi psikolojik üzgünüm kızıyorsunuz ama o dedikleriniz adet ağrısı. Şimdi size soruyorum o yadasığınız farklı ağrılar sonunda hamile kaldınız mı. O belirtilere göre?

Anladım canım rabbim hayırlısını versin olsa da üzülmeyin... benim de evliliğimin ilk ayında oldu çok üzüldüm çift çizgiyi görünce üzüldüm düşünün bebeğim hissetti heralde annesi onu istemiyor kalbi durdu şimdi istiyorum hep negatif ikinci çizgiyi göremiyorum

ben zaten akışına bıraktım ve devam ediyorum. Merak kötü birşey değil. Ortak belirtiler yaşanabilir. Anladığım kadarıyla takıntı yapanlara sizin kızgınlığınız, o da kendi yaşadığınız hüsranlardan ötürü, bu da tabiki olabilir. Ama akışına bırakıp sadece soranlara da topluca kızmak bana fazla geldi.. Benim adetime 2 gün var, zaten dediğim gibi düşük de bir ihtimal. Ama buraya girip aynı şeyleri yaşamış insanları görmek, başka kişilere açamadığınız hislerini burda benzer kişilere açmak, bir çeşit dertleşmek aslında.. sizin kaçırdığınız nokta şu.. aynı belirtilere sahip olup gebe olmayanları ay sonunda insanlar da görüyor. Bunu ayırt edebilme yetisi, sizde olduğu gibi diğer insanlarda da var.. o yüzden iç dökülen, dertleşilen bir yerde bu kadar kızmak bana göre absürd. Mesela o kadar kızgısınız ki bebeğinize ve size olan iyi dileğimi gözünüz bile görmemiş. Varsın olsun.. iyi olun.. iyi olalım.. kucağınızda sağlıklı bir şekilde alırsınız umarım.. diğer isteyen arkadaşlar da alsın

Doğru çıkan da var canımmm... biz ümit ediyoruz veren allah vermeyen de... hamilesiniz bence siz de çok buralarda gezmeyin çok etkileniyosanız

yoo üzülmem bikaç aylık ertelemiştim.. kısmetse nepalım şaşırırım ama üzülmem.. inş tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi bebeğiniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…