- 17 Temmuz 2020
- 37
- 47
- 38
- 34
Daha ilk ay denedik bakalım ovülasyon testi aldım bu ay bide böyle deneyeceğim rabbimin bi bildiği vardır elbetHakkınızda hayırlısı olsunüzücü bi durum bende sürekli aynısını yaşıyorum rabbim doğru zamanı biliyor sabredin ve sıkmayın canınızı. O’nun vardır bi bildiği ki şimdi nasip etmemiştir
Olur inşallah bu defaDaha ilk ay denedik bakalım ovülasyon testi aldım bu ay bide böyle deneyeceğim rabbimin bi bildiği vardır elbet
her şeye devaNe için canım sıcak su torbasın
Var da canım o ilaçla ilgili hiç bilgim yok... annem de hap atmış ben düşeyim diye ama şu an hayattayımKimse yok sanırım☹
Canım bilmiyom ki 28 yıl olmuş artık ne kullandıysa yaşıyorum ve sağlıklıyım demek istediğim eğer onun olması gerekiyorsa her şekilde olur kuzum... bat ne zaman pekiteşekkürler cevap için..ilginçmiş annenizinki de..O düşük hapıdır diye düşünüyorum ertesi gün hapı bildiğim kadarıyla oluşan gebeliğe etki etmiyor.. sanırım gebelik oluşsa da üzülmem şu saatten sonra.. yalnızca çok kasık ağrım var, bacağım belim ağrıyor.. bu kadar erken ortaya çıkar mı acaba hamileysem de İlk defa kullandım hapı da hiç vücudum ne tepki verir bilemiyorum
Canım bilmiyom ki 28 yıl olmuş artık ne kullandıysa yaşıyorum ve sağlıklıyım demek istediğim eğer onun olması gerekiyorsa her şekilde olur kuzum... bat ne zaman peki
Canım benim de bat 24 temmuz yumurtlamam 10 unda oldu senin de bi ihtimal olabilir spermler 3 güne kadar yaşıyolarmış istersen 2 3gün sonra bi test yap o zaman tam belli oluranladım canım.. 23 temmuz benim bat.. 6 gün var daha.. 6 temmuzda da ilişki olmuştu. Ayrıca kasık ağrısıyla beraber vajinaya vuran bi zonklama da oluyor..
Canım yarın yine yap istersen 2 si silik çokmış sonuçta benim 7 gün var test yapmadım hiç yapsam da çıkmaz dedimKizlar merhaba hayirli aksamlar hepinize
Dün iki tane test atmistim silikti hatirlarsaniz bugun sabah yaptim onda da hafif hayali bir silik cikti ama belli belirsiz hadi bir kez daha deneyeyim dedim 8.30 da negatif cikti.adetime 6 gun var hepsi de farkli marka dun yaptiklarim albi ve miratech di bugun yaptigim oncomed ne dusunuyorsunuz ben akil sir erdiremiyorum
Ah papatyam , cok sinir oldum bugun ko testi internetten toplu almistim acaba iyi degil mi ko aklima o ihtimal de geldi , bende yapmayacaktim ama seytan durtuyorCanım yarın yine yap istersen 2 si silik çokmış sonuçta benim 7 gün var test yapmadım hiç yapsam da çıkmaz dedim
Beni de bu sabah baya dürttü canım dayandım yapmadım normal kaset testler var 5 tl ye onlardan 2 gün sonra yaparsanız çıkar bence buradaki hanımlar hep onlar daha iyi diyor... belirtilerin var mı hamilelik ben onları bulmaya çalışıyorum kafayı yedim resmenAh papatyam , cok sinir oldum bugun ko testi internetten toplu almistim acaba iyi degil mi ko aklima o ihtimal de geldi , bende yapmayacaktim ama seytan durtuyor
Kuzum kasık ve bel ağrım var batma. Seklinde normalde adet öncesi olmaz, bilemedimBeni de bu sabah baya dürttü canımdayandım yaımadm normal kavset testle var 5 tl ye onlardan 2 gün sonra yaparsanız çıkar bence buradaki hanımlar hep onlar daha iyi diyor... belirtilerin var mı hamilelik ben onları bulmaya çalışıyorum kafayı yedim resmen
Canım olabilir o zaman... burdan yaz mutlaka test yaparsanKuzum kasık ve bel ağrım var batma. Seklinde normalde adet öncesi olmaz, bilemedim
Canım olabilir o zaman... burdan yaz mutlaka test yaparsan
[/QUOTEbitanemllah bitane
Canım benim de bat 24 temmuz yumurtlamam 10 unda oldu senin de bi ihtimal olabilir spermler 3 güne kadar yaşıyolarmış istersen 2 3gün sonra bi test yap o zaman tam belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?