Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten çok güzel anlatmışsınız bunu anlatmak için bile çaba göstermişsiniz Allah razı olsun

Öyle yapıcam canım bu ay hiç kullanmamıştım bu ayda onu Denicem
Bende hiç kullanmamıştım burda yazılan yorumları okurken karar vermiştim kullanmaya çünkü kime denk gelsem ovulasyon testi kullandım diyodu işime de yaradı çok şükür eşine de yumurtlama ve çatlamayı görene kadar her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedir sperm kalitesini artırıyormuş

Yumurtlama ve çatlamayı da ovulasyon testiyle mi öğreniyoruz canım , tamam canım İnşAllah çok teşekkür ederim

Ya hanımlar banada yardımcı olurmusunuz ben kürtaj oldum nisanda 2 ay korundm ve adetlerim 2 aydır çok düzenli günü gününe 3 gündür gecikme yaşıyorum gögüslerim dolgunlaştı arada kafam dönüyor iş filan yaptığım zaman tansiyon ölçüyorum bişey çıkmıyor.gecikmenin 2.gün test yaptım birşey çıkmadı. Yarın 4.gün ne zaman test yapsam çıkar eğer varsa?

kızlar merhaba benim de testte pozitif çıktı hcg 177 çıktı ama dün kanamam oldu ve değerim düştü. Kimyasal gebelik geçirdim. Tek tüpümde tıkalı tek tüpümde alınmıştı. Neden böyle oldum anlamadım. bir daha hamile kalabilir miyim sizce

Geçmiş olsun cnm

Merhaba geçen ay aynı şeyi bende yaşadım. Şiddetli bir kasık ve bel ağrısı vardı. Adetim 4 gün geçti ve maalesef sonunda regl oldum.

İnşallah hamilesinizdir ama çikolata kistide olabilir. Bende çikolata kisti var ve sol tarafımda tek taraflı ağrı batma oluyor adet öncesinde

Maalesef hamile değilim 2 gün önce adet oldum
Hakkınızda hayırlısı olsun üzücü bi durum bende sürekli aynısını yaşıyorum rabbim doğru zamanı biliyor sabredin ve sıkmayın canınızı. O’nun vardır bi bildiği ki şimdi nasip etmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…