- 19 Nisan 2018
- 1.345
- 1.063
- 133
Evet var ikisinde de çıktı ama üzerinden rahat bir yarım saat geçtikten sonra çıktı o biraz beni tereddütte bıraktıAma testinde cizgi var
Var canım şuan adet oluyorumİnşallah canım şuan var mı kesildi mi
Umut kırmak yok kuzum bu ay olmadıysa önümüzdeki aya inşallah hiç stres yapma vakti zamanını bekliyorVar canım şuan adet oluyorum
İlk hamileliğim bu daha öncesinde kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden tedirgin oluyorumO zaman çok iyi canım değerin benim adetim 2 günü ben yapmıştım 59.3 çıktı
Gerçekten çok güzel anlatmışsınız bunu anlatmak için bile çaba göstermişsiniz Allah razı olsunBelirti diye bişey yoktur. Rahat bırakın kafanızı aadete 5 gün kala da test yapmayın gebelik varda dahi hcg hormonu kişiden kişiye değişir idrarda hemen çıkmaz adetinizi bekleyiniz. Ayrıca adet ağrısı ile hamile kaldığınız ay ağrılar hemen hemen aynı. Belirtiler var demeyin bu yüzden. Adet olursanız o zaman 2 kat hüsrana uğrayavaksınız. Beliti yazanlarıda dinlemeyin. Herkesin bünyesi aynı değil mide bulantısı baş dönmesi bunlar adet öncesi olacak işler değil. Göğüs acısı eğer normalde de göğsünüz acıyorsa hamile kaldığınız ay da açır. Kasık ağrısı kist varda ve adet ile atılacaksa da ağrı yapıyor. Kist oluştuğu ay emin olun aynı sorunları yaşarsınız. Bu yüzden belirti denilen şeyleri okumayın kafanıza takmayın en rahat şekilde ilişkiye girin ve o ayı rahat geçirin. Tıpben kanıtlanmış olan bişey var. Fazla gebeliği düşünmek gebe kalmayı engelliiyor. Beyin ve yumurtlalıklar ortak çalışma içinde. Unutun hamileliği yok kasık ağrısı yok bacak ağrısı bunları da silin kafanızdan. Baş dönmesi ve mide bulantısı psikolojik onalr zaten 5.-6. Haftada başlar. Oda herkeste değil. Benim etrafımda hamile olup midesi bulanan sadece 1 kişi vardı. Herkes mide bulantısız gebelik geçirdi. Rahat olun ve inanmanın belirir aramayı bırakıp sadece normal yaşantınıza baktığınız ay hamile kalacaksınız. Etrafıda hiç kafaya takmayın. Size çocuk sorana bence tersleyin en önemlisi o sizin özel hayatınız. Açıkçası sevişmenizi soruyor. 8 yıl çocuğum olmadı ama kim bana çocuk sorduysa ağzını kapattım. Bu ay kocamla yatmadım bunu soruyorsan diye cevap verdim. O insanların terbiyesizliği bu yüzden öyle sorularıda kişisel haklarınıza saldırı olarak görün üzülmeyin ve size bunu soranı tersleyin. Sizde mi okudum bilmiyorum ama vajinumusmuşsunuz. Bunu kimse bilmez haddi olmayan sorular sorar. Ne güzel hastalığınızı yemişsiniz. Bence şimdi bunun tadını çıkarın eğer başka ciddi problemleminiz yoksa bebeğiniz sizinle olacaktır. Hatta bu topikten çıkın derim kafanızı takıp belirti arayıp yazanlarında belirtilerini kafanıza takıp gebeliğinizi engellersiniz. Çocu psikolojik zaten hamilelik belirtisi diye bişey yok. En rahat hamilelik rahat kafa ile. 8 yıl olmayan bebeğim gayet en rahat kafada asla çocuk düşünmediğim ayda doğal yolla normal yumurtalama günlerini değerlendirip ama çocuk düşüncesini kafamdan komple silerek yaşadığım ay benimle idi. Şimdi 9. Hafta ama risk bitmiyor işte sorun hamile kalmaktan çıkıp acaba sağlıklı büyüyecek mi derdine dönüyor. Bu yüzden şimdi en rahat günlerinizi geçirmeye özen gösterin.
İnşAllah canım benim İnşAllahUmut kırmak yok kuzum bu ay olmadıysa önümüzdeki aya inşallah hiç stres yapma vakti zamanını bekliyor❣
Canım eğer imkanın varsa adetten sonra ovulasyon testi kullan ve yumurtlamanı öyle takip etVar canım şuan adet oluyorum
Öyle yapıcam canım bu ay hiç kullanmamıştım bu ayda onu DenicemCanım eğer imkanın varsa adetten sonra ovulasyon testi kullan ve yumurtlamanı öyle takip et
Bende hiç kullanmamıştım burda yazılan yorumları okurken karar vermiştim kullanmaya çünkü kime denk gelsem ovulasyon testi kullandım diyodu işime de yaradı çok şükürÖyle yapıcam canım bu ay hiç kullanmamıştım bu ayda onu Denicem
Yumurtlama ve çatlamayı da ovulasyon testiyle mi öğreniyoruz canım , tamam canım İnşAllah çok teşekkür ederimBende hiç kullanmamıştım burda yazılan yorumları okurken karar vermiştim kullanmaya çünkü kime denk gelsem ovulasyon testi kullandım diyodu işime de yaradı çok şüküreşine de yumurtlama ve çatlamayı görene kadar her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedir sperm kalitesini artırıyormuş
Ewt canım ovulasyon testlerinde belli oluyor yumurtlama ve çatlama olduğuYumurtlama ve çatlamayı da ovulasyon testiyle mi öğreniyoruz canım , tamam canım İnşAllah çok teşekkür ederim
Tamam canım teşekkür ederimEwt canım ovulasyon testlerinde belli oluyor yumurtlama ve çatlama olduğu
Geçmiş olsun cnmkızlar merhaba benim de testte pozitif çıktı hcg 177 çıktı ama dün kanamam oldu ve değerim düştü. Kimyasal gebelik geçirdim. Tek tüpümde tıkalı tek tüpümde alınmıştı. Neden böyle oldum anlamadım. bir daha hamile kalabilir miyim sizce
Merhaba geçen ay aynı şeyi bende yaşadım. Şiddetli bir kasık ve bel ağrısı vardı. Adetim 4 gün geçti ve maalesef sonunda regl oldum.Kızlar adetime 3 gün var ama 1 haftadır hiç görmediğim bi ağrı var kasıklarımda tek taraflı bir ağrı bastırıyor bazen. hamilelik testi yapıyorum ama negatif adet ağrısı mı yoksa hamilelik belirtisi anlayamadım aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mı
teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm
İnşallah hamilesinizdir ama çikolata kistide olabilir. Bende çikolata kisti var ve sol tarafımda tek taraflı ağrı batma oluyor adet öncesindeKızlar adetime 3 gün var ama 1 haftadır hiç görmediğim bi ağrı var kasıklarımda tek taraflı bir ağrı bastırıyor bazen. hamilelik testi yapıyorum ama negatif adet ağrısı mı yoksa hamilelik belirtisi anlayamadım aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mı
Maalesef hamile değilim 2 gün önce adet oldumİnşallah hamilesinizdir ama çikolata kistide olabilir. Bende çikolata kisti var ve sol tarafımda tek taraflı ağrı batma oluyor adet öncesinde
Hakkınızda hayırlısı olsunMaalesef hamile değilim 2 gün önce adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?