Kuzum daha yeni bitti adetimBu ay nasıl hissediyorsun inşallah olur
İnşallahKızlar benimde bata bugünü saymazsak 2 gun kaldi benimde kasik ve bel agrim var hatta dun bacaklarıma kadar indi agri
İnşallah hamilesindir test yaptın mı canımKızlar benimde bata bugünü saymazsak 2 gun kaldi benimde kasik ve bel agrim var hatta dun bacaklarıma kadar indi agri
Kuzum inşBu ay ki 15 olacam büyük ihtimal ağustos da 8 bat
Insallah kuzus❤İnşallahvardır o yüzdendir
Amin insallah canimm test yapmadim catlatma ignesi vurmuştum onun etkisiyle yanlis cikar diye. Yarin yada salı yapmayı dusunuyorum bakalimİnşallah hamilesindir test yaptın mı canım
İnşallah hamilesindirInsallah kuzus❤
Amin insallah canimm test yapmadim catlatma ignesi vurmuştum onun etkisiyle yanlis cikar diye. Yarin yada salı yapmayı dusunuyorum bakalim
Insallah rabbim herkese gönlündekini versinİnşallah hamilesindir
Ah canım benim bende öyle şubatta yendim şubat mart öyle alışma süresi oldu Nisandan itibaren deniyoruzBen 1.5 yıldır evliyim ama vajinismus hastasıydım1 ay önce yendim bu hastalığı 1 aydır deniyoruz canım
Aynı durum benimki de canım ne zaman bebek bebek diye yıprattılar bizi eşimle mutluyuz ama herkes bebek konusu açınca yıpranıyoruz vajinismusu yendiğime bile doğru ı dürüst sevinemedim bebek konusundanAh canım benim bende öyle şubatta yendim şubat mart öyle alışma süresi oldu Nisandan itibaren deniyoruz2 yıl vajiydim bende
Herkes soruyor artık bebek bebek bıktık kimseyede söyleyemiyorsun işte bir an önce olsa artık kurtulsak milletin ağzından
Vallahi bizde vajiyi yendikten sonra Şükür artık bebeğimiz olabilecek oluversinde bir an önce şu milletin çenesi kapansın dedik ama daha olmadıAynı durum benimki de canım ne zaman bebek bebek diye yıprattılar bizi eşimle mutluyuz ama herkes bebek konusu açınca yıpranıyoruz vajinismusu yendiğime bile doğru ı dürüst sevinemedim bebek konusundan
İnşallah kuzumVallahi bizde vajiyi yendikten sonra Şükür artık bebeğimiz olabilecek oluversinde bir an önce şu milletin çenesi kapansın dedik ama daha olmadı.. İnş bizim de olur bebeğimiz ya
Amin canım benim amin herkesin gönlünün muradını versin mevlam aratmadan ağlatmadan yıpratmadan yıldırmadanİnşallah kuzumrabbim gönlümüze göre versinn
Beklemek çok zor valla hergün test yapmak yıpratıyor bekliyeceğim mecbur inşallah çektiğim bu ağrılar hamileliktirBenim hamileliğimde kasıklarda çekilme vardı kramp gibi ama ağrı yoktu yumurtlamandan da olabilir ben de sürekli yaşardım kasık ağrısını Mecburen adetin geçmesini bekliceksin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?