Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bata bugünü saymazsak 2 gun kaldi benimde kasik ve bel agrim var hatta dun bacaklarıma kadar indi agri

Ben 1.5 yıldır evliyim ama vajinismus hastasıydım1 ay önce yendim bu hastalığı 1 aydır deniyoruz canım
Ah canım benim bende öyle şubatta yendim şubat mart öyle alışma süresi oldu Nisandan itibaren deniyoruz 2 yıl vajiydim bende
Herkes soruyor artık bebek bebek bıktık kimseyede söyleyemiyorsun işte bir an önce olsa artık kurtulsak milletin ağzından

Aynı durum benimki de canım ne zaman bebek bebek diye yıprattılar bizi eşimle mutluyuz ama herkes bebek konusu açınca yıpranıyoruz vajinismusu yendiğime bile doğru ı dürüst sevinemedim bebek konusundan

Aynı durum benimki de canım ne zaman bebek bebek diye yıprattılar bizi eşimle mutluyuz ama herkes bebek konusu açınca yıpranıyoruz vajinismusu yendiğime bile doğru ı dürüst sevinemedim bebek konusundan
Vallahi bizde vajiyi yendikten sonra Şükür artık bebeğimiz olabilecek oluversinde bir an önce şu milletin çenesi kapansın dedik ama daha olmadı .. İnş bizim de olur bebeğimiz ya

Benim hamileliğimde kasıklarda çekilme vardı kramp gibi ama ağrı yoktu yumurtlamandan da olabilir ben de sürekli yaşardım kasık ağrısını Mecburen adetin geçmesini bekliceksin kuzum

Vallahi bizde vajiyi yendikten sonra Şükür artık bebeğimiz olabilecek oluversinde bir an önce şu milletin çenesi kapansın dedik ama daha olmadı .. İnş bizim de olur bebeğimiz ya
İnşallah kuzum rabbim gönlümüze göre versinn

Benim hamileliğimde kasıklarda çekilme vardı kramp gibi ama ağrı yoktu yumurtlamandan da olabilir ben de sürekli yaşardım kasık ağrısını Mecburen adetin geçmesini bekliceksin kuzum
Beklemek çok zor valla hergün test yapmak yıpratıyor bekliyeceğim mecbur inşallah çektiğim bu ağrılar hamileliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…