Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtiler var mı canım inşallah çift çizgiyi görürsün bende sabah bi daha yapacağım hayırlısı
Belirtilerim vardı. Geçen tansiyonum düştü falan gebeliğe bağlamıştım. Ama bugün üzüldüm. Beş gün kala erken testte negatif çıkıyorsa umut yoktur diye düşündüm.

Belirtilerim vardı. Geçen tansiyonum düştü falan gebeliğe bağlamıştım. Ama bugün üzüldüm. Beş gün kala erken testte negatif çıkıyorsa umut yoktur diye düşündüm.
Benim de öyle ama genede insan adet olana kadar umudunu kaybetmiyor benim yarın adetime 2 gün var olacak gene bir umut test yapacağım

Öyle düşünme canım adett gecikmesi 7 günden sonra test yapın deniliyor normalde İnşAllah güzel haberler alırız

Bizim iki yıla yakındır cocugumuz olmuyo daha hiç hamile kalmadım ondan umutsuzluğa kapılıyorum bazen. Ama haklısınız adeti görene kadar umut devam ediyor aslında.

Merhaba canım. Bende yumurtalama döneminden adet günüme kadar her gün Sabahtan akşama kadar hafif kasik ağrım ve bel ağrım oldu. Adetime 4 gün kala sabah erken testi yaptım negativdi. Ondan sonraki gün yani 3 gün kala akşam yine yaptım pozitiv çıktı hamileyim biraz daha bekle bende bir günde fark etti. Rabbim gönlüne göre versin

Pozitif çıktığında beta HCG değeriniz kaç çıkmıştı? Acaba varsa da idrara geçmesi mi uzun sürüyor? Keşke biz de erkenden öğrensek ne güzel olurdu :)

Pozitif çıktığında beta HCG değeriniz kaç çıkmıştı? Acaba varsa da idrara geçmesi mi uzun sürüyor? Keşke biz de erkenden öğrensek ne güzel olurdu :)
Canım onu bilmiyorum malesef ama ondan sonraki günler hep pozitiv çıktı doktoruma da gittim baktı hamileyim.

Evet olabiliyor bende bir günde fark etti o gün yaptım negativdi ertesi günü akşam yaptım pozitiv çıktı. O yüzden bekle adet olmasıyla ilk günü test yap yine

Yaa ne güzel canım ne kadarlık evlisiniz

Artık adetime 2 gün var ve şimdi test yaptım gene negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…