- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
Yaptım canım tek çizgiyi gördümYaptın mı canım test bizide bilgilendir
Biran önce çift çizgiyi görürsün canım inşallahYaptım canım tek çizgiyi gördüm
İnşAllah canım sendeBiran önce çift çizgiyi görürsün canım inşallah
Belirtiler var mı canım inşallah çift çizgiyi görürsün bende sabah bi daha yapacağım hayırlısıBenim de 5 gün vardi bugün adetime, sabah erken gebelik testi yaptım negatif(
Belirtilerim vardı. Geçen tansiyonum düştü falan gebeliğe bağlamıştım. Ama bugün üzüldüm. Beş gün kala erken testte negatif çıkıyorsa umut yoktur diye düşündüm.Belirtiler var mı canım inşallah çift çizgiyi görürsün bende sabah bi daha yapacağım hayırlısı
Benim de öyle ama genede insan adet olana kadar umudunu kaybetmiyor benim yarın adetime 2 gün var olacak gene bir umut test yapacağımBelirtilerim vardı. Geçen tansiyonum düştü falan gebeliğe bağlamıştım. Ama bugün üzüldüm. Beş gün kala erken testte negatif çıkıyorsa umut yoktur diye düşündüm.
Öyle düşünme canım adett gecikmesi 7 günden sonra test yapın deniliyor normalde İnşAllah güzel haberler alırızBelirtilerim vardı. Geçen tansiyonum düştü falan gebeliğe bağlamıştım. Ama bugün üzüldüm. Beş gün kala erken testte negatif çıkıyorsa umut yoktur diye düşündüm.
Merhaba canım. Bende yumurtalama döneminden adet günüme kadar her gün Sabahtan akşama kadar hafif kasik ağrım ve bel ağrım oldu. Adetime 4 gün kala sabah erken testi yaptım negativdi. Ondan sonraki gün yani 3 gün kala akşam yine yaptım pozitiv çıktıKızlar adetime 3 gün var ama 1 haftadır hiç görmediğim bi ağrı var kasıklarımda tek taraflı bir ağrı bastırıyor bazen. hamilelik testi yapıyorum ama negatif adet ağrısı mı yoksa hamilelik belirtisi anlayamadım aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mı
Pozitif çıktığında beta HCG değeriniz kaç çıkmıştı? Acaba varsa da idrara geçmesi mi uzun sürüyor? Keşke biz de erkenden öğrensek ne güzel olurdu :)Merhaba canım. Bende yumurtalama döneminden adet günüme kadar her gün Sabahtan akşama kadar hafif kasik ağrım ve bel ağrım oldu. Adetime 4 gün kala sabah erken testi yaptım negativdi. Ondan sonraki gün yani 3 gün kala akşam yine yaptım pozitiv çıktıhamileyim biraz daha bekle bende bir günde fark etti. Rabbim gönlüne göre versin
Canım onu bilmiyorum malesef ama ondan sonraki günler hep pozitiv çıktı doktoruma da gittim baktı hamileyim.Pozitif çıktığında beta HCG değeriniz kaç çıkmıştı? Acaba varsa da idrara geçmesi mi uzun sürüyor? Keşke biz de erkenden öğrensek ne güzel olurdu :)
Evet olabiliyor bende bir günde fark etti o gün yaptım negativdi ertesi günü akşam yaptım pozitiv çıktı. O yüzden bekle adet olmasıyla ilk günü test yap yinePozitif çıktığında beta HCG değeriniz kaç çıkmıştı? Acaba varsa da idrara geçmesi mi uzun sürüyor? Keşke biz de erkenden öğrensek ne güzel olurdu :)
Hayırlısı olur İnşAllah canımBizim iki yıla yakındır cocugumuz olmuyo daha hiç hamile kalmadım ondan umutsuzluğa kapılıyorum bazen. Ama haklısınız adeti görene kadar umut devam ediyor aslında.
Merhaba canım. Bende yumurtalama döneminden adet günüme kadar her gün Sabahtan akşama kadar hafif kasik ağrım ve bel ağrım oldu. Adetime 4 gün kala sabah erken testi yaptım negativdi. Ondan sonraki gün yani 3 gün kala akşam yine yaptım pozitiv çıktıhamileyim biraz daha bekle bende bir günde fark etti. Rabbim gönlüne göre versin
4 senelik evliyim. Bir çocuğum var buda ikincisi Allahını izniyleYaa ne güzel canım ne kadarlık evlisiniz ☺
Amiiinnn inşallahhh rabbim tez vakitte verir muradını sen yeter ki yürekten isteBeklemek çok zor valla hergün test yapmak yıpratıyor bekliyeceğim mecbur inşallah çektiğim bu ağrılar hamileliktir
Artık adetime 2 gün var ve şimdi test yaptım gene negatifMerhaba canım. Bende yumurtalama döneminden adet günüme kadar her gün Sabahtan akşama kadar hafif kasik ağrım ve bel ağrım oldu. Adetime 4 gün kala sabah erken testi yaptım negativdi. Ondan sonraki gün yani 3 gün kala akşam yine yaptım pozitiv çıktıhamileyim biraz daha bekle bende bir günde fark etti. Rabbim gönlüne göre versin
Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım4 senelik evliyim. Bir çocuğum var buda ikincisi Allahını izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?