- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
Artık adetime 2 gün var ve şimdi test yaptım gene negatif
Üzülme canım elbet rabbim gönlüne göre verecektirArtık adetime 2 gün var ve şimdi test yaptım gene negatif
Orası öyle canımÜzülme canım , belki de doğru zamanı bekliyordur en iyisini Allah bilir
Amin inşallah canım sağolSağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım
İnşallah canımÜzülme canım elbet rabbim gönlüne göre verecektir
Canım sonuç ne adet oldun muArtık adetime 2 gün var ve şimdi test yaptım gene negatif
Daha adet olmadım ama dün kan testi yaptırdım 0.22 çıktı hamile de değilim daha adet de olmadım bekliyorum bakalımCanım sonuç ne adet oldun mu
İnşallah canımAnladım canım hayırlısı olur İnşAllah en kısa zaman da kucağına alırsın İnşAllah
Kızlar adetime 3 gün var ama 1 haftadır hiç görmediğim bi ağrı var kasıklarımda tek taraflı bir ağrı bastırıyor bazen. hamilelik testi yapıyorum ama negatif adet ağrısı mı yoksa hamilelik belirtisi anlayamadım aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mı
[/QUOTEumut vermel istemem Ama bence gebesin bende aYnisini yasadm sukurler olsn simdi 4 haftalik gebeyim allahim isteyen herkeze nasip kismet etsin cnm istiyoran umarim ki gebesindir
Kan testi yaptırdım negatif çıktı canım ama daha adet olmadım onu bekliyorum
Canim adete 3 gun kala yaptm 0 100 cikmisti adet 2 gun gecikti yaptm 41 sonra 107 sonra 1728 en son 5310 cikti allaha guven ve umudunu kaybetme hic beklmdgm bir anda bir mucize gerceklesti haftaya allahim kismet ederse kalp atisini duycmKan testi yaptırdım negatif çıktı canım ama daha adet olmadım onu bekliyorum
Ayy inşallahCanim adete 3 gun kala yaptm 0 100 cikmisti adet 2 gun gecikti yaptm 41 sonra 107 sonra 1728 en son 5310 cikti allaha guven ve umudunu kaybetme hic beklmdgm bir anda bir mucize gerceklesti haftaya allahim kismet ederse kalp atisini duycm
Canım kaç yıllık evlisin ilk çocuğun mu , bende 3 gün kala test yaptım negatif çıktı ama belim falan çok ağrıyor inşAllah bende de dediğin gibi olurCanim adete 3 gun kala yaptm 0 100 cikmisti adet 2 gun gecikti yaptm 41 sonra 107 sonra 1728 en son 5310 cikti allaha guven ve umudunu kaybetme hic beklmdgm bir anda bir mucize gerceklesti haftaya allahim kismet ederse kalp atisini duycm
İnşallah öyledir canımBenimde yumurtlamadan sonra ara ara kasık ağrım oldu çatlamayı gördüğüm günde idrar yaparken yanma oluyordu onu bol su içerek atlattım çok şükür. Adetime 7 gün var ve dün akşam dayanılmayacak şekilde sırt ağrım vardı böbrek ağrısı diye düşündüm ben o taraflarda oluyordu çünkü. Bugünde kasık ağrım var sol bacağıma da vuruyor ağrısı yumurtlama günlerini ovulasyonla takip edip değerlendirmiştik bakalım İnşAllah bu çektiğim ağrılar minik çileğimin tutunmasıyla alakalıdır
Canım bende de aynı belirtiler oldu sırtım falan çok ağrıdı dediğin gibi yanmada oluyor inşAllah enfeksiyon değildir inşAllah hamileyizdirBenimde yumurtlamadan sonra ara ara kasık ağrım oldu çatlamayı gördüğüm günde idrar yaparken yanma oluyordu onu bol su içerek atlattım çok şükür. Adetime 7 gün var ve dün akşam dayanılmayacak şekilde sırt ağrım vardı böbrek ağrısı diye düşündüm ben o taraflarda oluyordu çünkü. Bugünde kasık ağrım var sol bacağıma da vuruyor ağrısı yumurtlama günlerini ovulasyonla takip edip değerlendirmiştik bakalım İnşAllah bu çektiğim ağrılar minik çileğimin tutunmasıyla alakalıdır
İnşalalh hamilesinizdirCanım bende de aynı belirtiler oldu sırtım falan çok ağrıdı dediğin gibi yanmada oluyor inşAllah enfeksiyon değildir inşAllah hamileyizdir
İnşAllah canım , var mı sende bir gelişmeİnşalalh hamilesinizdir
Daha olmadım adet heyecanla bekliyorum bakalımİnşAllah canım , var mı sende bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?