Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hayırlısı olur İnşAllah en kısa zaman da kucağına alırsın İnşAllah

U

Kan testi yaptırdım negatif çıktı canım ama daha adet olmadım onu bekliyorum
Canim adete 3 gun kala yaptm 0 100 cikmisti adet 2 gun gecikti yaptm 41 sonra 107 sonra 1728 en son 5310 cikti allaha guven ve umudunu kaybetme hic beklmdgm bir anda bir mucize gerceklesti haftaya allahim kismet ederse kalp atisini duycm

Canim adete 3 gun kala yaptm 0 100 cikmisti adet 2 gun gecikti yaptm 41 sonra 107 sonra 1728 en son 5310 cikti allaha guven ve umudunu kaybetme hic beklmdgm bir anda bir mucize gerceklesti haftaya allahim kismet ederse kalp atisini duycm
Ayy inşallah allahım kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin

Canım kaç yıllık evlisin ilk çocuğun mu , bende 3 gün kala test yaptım negatif çıktı ama belim falan çok ağrıyor inşAllah bende de dediğin gibi olur

Benimde yumurtlamadan sonra ara ara kasık ağrım oldu çatlamayı gördüğüm günde idrar yaparken yanma oluyordu onu bol su içerek atlattım çok şükür. Adetime 7 gün var ve dün akşam dayanılmayacak şekilde sırt ağrım vardı böbrek ağrısı diye düşündüm ben o taraflarda oluyordu çünkü. Bugünde kasık ağrım var sol bacağıma da vuruyor ağrısı yumurtlama günlerini ovulasyonla takip edip değerlendirmiştik bakalım İnşAllah bu çektiğim ağrılar minik çileğimin tutunmasıyla alakalıdır

İnşallah öyledir canım

Canım bende de aynı belirtiler oldu sırtım falan çok ağrıdı dediğin gibi yanmada oluyor inşAllah enfeksiyon değildir inşAllah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…