Kasık agrısı

lazkdn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
21
5
1
32
Merhaba hanımlar yeni üye oldum 🥰
Bende 2 haftadır iki kasıgımda agrı var geçmedi adetime 10 gün var hamile olabilirliyim sizce 🖐

Adetinize on gün var, iki haftadır da kasik ağrınız var yani adetinize 24 gün kala başladı bu ağrılar öyle mi? Öyleyse adete 24 gün kala gebelik olmaz, hatta yumurtlama döneminiz yeni bitiyor olabilir.

Ama hiç böyle agrım olmazdı ilk defa yaşıyor yumurtlama dönemim çoktan bitti takip ediyorum ve adetimde hep düenlidir 25 günde bir oluyorum ill başlarda hafifti ma bu 3 gündür şiddetli agrı var

Birde son adet oldugumda az bir kanam oldu normalde 7 gün sürer 5 gün sürdü oda az az

Birde son adet oldugumda az bir kanam oldu normalde 7 gün sürer 5 gün sürdü oda az az
Yani üstüne gördüm diye şüphe ediyorsanız bir gebelik testi yapsaydınız. Çoktan çıkardı şimdiye.
25 günde bir adet oluyorum demissiniz. İki haftadır bu ağrı var, adetinize on gün var. O zaman son adetinizden beri kasik ağrınız var.
Test yapın siz. Son adetiniz adet değil de üstüne görme denilen yerleşme kanamasiysa çıkar testte.

Merhaba hanımlar yeni üye oldum 🥰
Bende 2 haftadır iki kasıgımda agrı var geçmedi adetime 10 gün var hamile olabilirliyim sizce 🖐
Sonucun ne oldu acaba aynı sıkıntılar bende de var 1 haftadır kasiklarm çok agriyo adet sancısı gibi ve adetime 7 gün var daha

Back
X