Kasik agrisi

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
898
172
33
27
Kizlar hani adet olacakmis gbi agri olur ya adet oncesi su an adetime 4 gun var ama nasi anlatsam boyle oturduktan sonra kalkinca, yere egilince, ayakta kalinca olusan kasik agrisi yasiyorum adet olacak gibi ama sadece bu eylemleri yapinca artiyor. Bu sabah testim negatifti yarin uçağa binicem esimle tatilim var. 28 i sabah yani 2 gun kala yapmayi dusunuyorum 1 tane testim kaldi. Bunu yasayan oldu mu?

Yani bu eylemleri gerceklestirince artan kasik agrisi hamilelik belirtisi olablr mi? Bunu yasayip hamile kalan var mi?

Canım ben de aynı şekildeyim adete dört gün var ve belirgin kasık ağrıları yaşıyorum şişkinlik de var şüphelendim test yaptım negatif çıktı

Ay insallah vardir. Boyle kalkip oturunca biraz daha agri giriyor ayakta durunca falan. Bat 30 agustos benim
Benim bat da aynı şekilde dün ve bugün test yaptım negatif çıktı ama beş gün öncesinden adet olmacakmışım gibi ufak ağrılar başladı

Ay insallah vardir. Boyle kalkip oturunca biraz daha agri giriyor ayakta durunca falan. Bat 30 agustos benim
Bat 2 Eylül yumurtlama üzerinden 9 gün geçti canım benimde. Şişkinlik var karnımda balon patlıyo gibi gurul gurul sesler var. Bel ağrısı kasık ağrısı da oluyor ama aşırı değil. Ama bugün test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…