Aile Planlaması kasık kaldırma

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

htchtc2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
55
14
3
28
kızlar merhaba yine ben ama dün bir kadına gittim kadın göbeğimin düşük olduğunu söyledi ve damarı kaldırdı ayrıca rahimde kayma varmış kadın düzeltti 9 gün sonra gel mutlaka dedi ve 1 gün dolu 1 gün boş adet olana kadar devam et dedi şok oldum doktor hiç birşeyin yok demişti tabiki doktorlar bilemiyor böylesi şeyleri ama kısmet ablamda bu gittiğim kadın sayesinde hamile kalmıştı şuanda oğlu var maşallah sizlerede anlatmak istedim

Arkadaşım saçmalamayın. Damarı kaldırdı ne demek? Doktor bilemiyo ne demek?

Tüplerdeki ve rahimdeki sorun hsg ile tespit edilir, histereskopi laparoskopi ile düzeltilir. Yapmayın ya kaçıncı yüzyıldayız.

Kim bu kadın?

valla doktora gittim hiç sorunun yok dedi ama doktor bile 1 ay daha deneriz dedi bşka uğraşmam dedi yalan söyleyen yok arkadaşım yaşanan şeyleri söylüyorum size ve çevremde olanları

valla doktora gittim hiç sorunun yok dedi ama doktor bile 1 ay daha deneriz dedi bşka uğraşmam dedi yalan söyleyen yok arkadaşım yaşanan şeyleri söylüyorum size ve çevremde olanları
Bu dediğim görüntüleme yöntemleri bir süre gebelik olusmayınca her doktor tarafından yapılır. Eşten spermiyogram istenir. Sonra klomen tedavisi başlar, sonra aşılama, sonra tüp bebek. Prosedür budur. Uydurmayın bence. Hiç bir doktor uğrasmam demez. Gitti mi eşiniz doktora? Değerleri nasıl? Mlde kaç milyon spermi var? Prograssive hareketli oranı nasıl? Morfoloji nasıl?

eşimde de sorun yok hatta önceki evliliğinden kızı var doktor banada yok dedi ama eski kadınları bilirsiniz bu konularda tecrübe mi derler artık ne derlerse ablamda gitti doktor tedavi gördü olmadı sonrasında tanıdık vardı önerdi gittik hatta beraber kadın bu ay hamile kalırsın dedi ve ablamın şuanda maşallah kocman oğlu var

Bu gidilen kadınların da hiçbiri gelen hiçbir kadına sorunun yok senin demiyor nedense. Ultrason gözleriyle rahimde kayma tesbit ediyorlar. Doktor nasıl farketsin rahimde kaymayı doğru. Kadın doğum doktorlarının alanına girmiyor sonuçta rahim ve yumurtalıklar. Ne tarafa doğru kaymış sordunuz mu? Düzeltti mi yoksa eşiniz o tarafa doğru...tövbe estağfurullah.

ne diyorsunuz siz ya

Sperm değerleri 3 ayda bir degişir. Eşiniz tekrar muayene olsun. Ablanız ne tedavisi gördü de olmadı bu kadınla oldu? Tüm bu saçmalıklar plasebo üzgünüm.

insan gibi birşey anlattık ne demeye çalışıyorsun sen allah aşkına

tmm yazmayın yorum felan ya insan gibi birşey anlattık ne demeye çalışıyorsun sen düzgün konuşun
Siz karışamıyosunuz yorum yazmama da yine üzgünüm. Demeye calışmıyorum. Demek istediklerimi dedim. Gelip burda doktorları kötüleyip, rahim kaymış diyen yok damar kaldıran bi kadını övemezsiniz.

Siz karışamıyosunuz yorum yazmama da yine üzgünüm. Demeye calışmıyorum. Demek istediklerimi dedim. Gelip burda doktorları kötüleyip, rahim kaymış diyen yok damar kaldıran bi kadını övemezsiniz.
ÖVEN YOK DOKTORUDA KÖTÜLEYEN YOK BANA DEDİKLERİNİ DEDİM ANLADINIZMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…