- 23 Haziran 2021
- 55
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi htchtc2016
-
Kim bu kadın?kızlar merhaba yine ben ama dün bir kadına gittim kadın göbeğimin düşük olduğunu söyledi ve damarı kaldırdı ayrıca rahimde kayma varmış kadın düzeltti 9 gün sonra gel mutlaka dedi ve 1 gün dolu 1 gün boş adet olana kadar devam et dedi şok oldum doktor hiç birşeyin yok demişti tabiki doktorlar bilemiyor böylesi şeyleri ama kısmet ablamda bu gittiğim kadın sayesinde hamile kalmıştı şuanda oğlu var maşallah sizlerede anlatmak istedim
valla doktora gittim hiç sorunun yok dedi ama doktor bile 1 ay daha deneriz dedi bşka uğraşmam dedi yalan söyleyen yok arkadaşım yaşanan şeyleri söylüyorum size ve çevremde olanlarıArkadaşım saçmalamayın. Damarı kaldırdı ne demek? Doktor bilemiyo ne demek?
Tüplerdeki ve rahimdeki sorun hsg ile tespit edilir, histereskopi laparoskopi ile düzeltilir. Yapmayın ya kaçıncı yüzyıldayız.
bir tanıdıkkKim bu kadın?
Bu dediğim görüntüleme yöntemleri bir süre gebelik olusmayınca her doktor tarafından yapılır. Eşten spermiyogram istenir. Sonra klomen tedavisi başlar, sonra aşılama, sonra tüp bebek. Prosedür budur. Uydurmayın bence. Hiç bir doktor uğrasmam demez. Gitti mi eşiniz doktora? Değerleri nasıl? Mlde kaç milyon spermi var? Prograssive hareketli oranı nasıl? Morfoloji nasıl?valla doktora gittim hiç sorunun yok dedi ama doktor bile 1 ay daha deneriz dedi bşka uğraşmam dedi yalan söyleyen yok arkadaşım yaşanan şeyleri söylüyorum size ve çevremde olanları
eşimde de sorun yok hatta önceki evliliğinden kızı var doktor banada yok dedi ama eski kadınları bilirsiniz bu konularda tecrübe mi derler artık ne derlerse ablamda gitti doktor tedavi gördü olmadı sonrasında tanıdık vardı önerdi gittik hatta beraber kadın bu ay hamile kalırsın dedi ve ablamın şuanda maşallah kocman oğlu varBu dediğim görüntüleme yöntemleri bir süre gebelik olusmayınca her doktor tarafından yapılır. Eşten spermiyogram istenir. Sonra klomen tedavisi başlar, sonra aşılama, sonra tüp bebek. Prosedür budur. Uydurmayın bence. Hiç bir doktor uğrasmam demez. Gitti mi eşiniz doktora? Değerleri nasıl? Mlde kaç milyon spermi var? Prograssive hareketli oranı nasıl? Morfoloji nasıl?
ne diyorsunuz siz yaBu gidilen kadınların da hiçbiri gelen hiçbir kadına sorunun yok senin demiyor nedense. Ultrason gözleriyle rahimde kayma tesbit ediyorlar. Doktor nasıl farketsin rahimde kaymayı doğru. Kadın doğum doktorlarının alanına girmiyor sonuçta rahim ve yumurtalıklar. Ne tarafa doğru kaymış sordunuz mu? Düzeltti mi yoksa eşiniz o tarafa doğru...tövbe estağfurullah.
Sperm değerleri 3 ayda bir degişir. Eşiniz tekrar muayene olsun. Ablanız ne tedavisi gördü de olmadı bu kadınla oldu? Tüm bu saçmalıklar plasebo üzgünüm.eşimde de sorun yok hatta önceki evliliğinden kızı var doktor banada yok dedi ama eski kadınları bilirsiniz bu konularda tecrübe mi derler artık ne derlerse ablamda gitti doktor tedavi gördü olmadı sonrasında tanıdık vardı önerdi gittik hatta beraber kadın bu ay hamile kalırsın dedi ve ablamın şuanda maşallah kocman oğlu var
tmm yazmayın yorum felan ya insan gibi birşey anlattık ne demeye çalışıyorsun sen düzgün konuşunSperm değerleri 3 ayda bir degişir. Eşiniz tekrar muayene olsun. Ablanız ne tedavisi gördü de olmadı bu kadınla oldu? Tüm bu saçmalıklar plasebo üzgünüm.
Ben de onu diyorum işte. Ne diyorsunuz siz? Ne kayması? Ne damarı?ne diyorsunuz siz ya
insan gibi birşey anlattık ne demeye çalışıyorsun sen allah aşkınaBu gidilen kadınların da hiçbiri gelen hiçbir kadına sorunun yok senin demiyor nedense. Ultrason gözleriyle rahimde kayma tesbit ediyorlar. Doktor nasıl farketsin rahimde kaymayı doğru. Kadın doğum doktorlarının alanına girmiyor sonuçta rahim ve yumurtalıklar. Ne tarafa doğru kaymış sordunuz mu? Düzeltti mi yoksa eşiniz o tarafa doğru...tövbe estağfurullah.
Siz karışamıyosunuz yorum yazmama da yine üzgünüm. Demeye calışmıyorum. Demek istediklerimi dedim. Gelip burda doktorları kötüleyip, rahim kaymış diyen yok damar kaldıran bi kadını övemezsiniz.tmm yazmayın yorum felan ya insan gibi birşey anlattık ne demeye çalışıyorsun sen düzgün konuşun
Kadının diyorum, gözleri ultrason gibiymiş maşallah. Gebe kalırsanız da bence doktora gitmeyin, bilmezler. O kadına gidersiniz kontrollere.insan gibi birşey anlattık ne demeye çalışıyorsun sen allah aşkına
Mezuniyeti nedir?bir tanıdıkk
İlkokul beşten sonra babası göndermemiştir ama okusa doktor olurdu.Mezuniyeti nedir?
ÖVEN YOK DOKTORUDA KÖTÜLEYEN YOK BANA DEDİKLERİNİ DEDİM ANLADINIZMISiz karışamıyosunuz yorum yazmama da yine üzgünüm. Demeye calışmıyorum. Demek istediklerimi dedim. Gelip burda doktorları kötüleyip, rahim kaymış diyen yok damar kaldıran bi kadını övemezsiniz.
SİZİ İLGİLENDİREN KONU YOK YORUM YAPMAYIN DURUMUMAİlkokul beşten sonra babası göndermemiştir ama okusa doktor olurdu.
Haa şimdi anladım siz umut tacirliği yapıyorsunuzÖVEN YOK DOKTORUDA KÖTÜLEYEN YOK BANA DEDİKLERİNİ DEDİM ANLADINIZMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?