• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık Kararması/Lekesi

muhendishanim55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Kısçeleeeğğr yaaaağğ bana yardım edin kasıklarımda kararmalar oluştu bunun için güvenilir çok pahalı olmayan serum krem vs etkili bir şey biliyor musunuz ya da doktor önerileri vs

Kısçeleeeğğr yaaaağğ bana yardım edin kasıklarımda kararmalar oluştu bunun için güvenilir çok pahalı olmayan serum krem vs etkili bir şey biliyor musunuz ya da doktor önerileri vs
Her tuvalet sonrası yanında bulunduracağın bir şişe olsun içine karbonat limon suyu dök çalkala fıs fıs boş şişe lavabo temizliğinden sonra sür kasıklarına bir de evde muhakkak rahat bol paça eşofman olur, şort olur orası hava alsın. Dar giyinme çok acık kalsın. Bioderma leke karsıtı kremini de geceleri sür, vaseline vazelini pembe de sabah sür. Bir şey kalmaz.

Ağda, jilet vurma. Beyaz doktor eldiveni pudrayı dök öyle kılları topla at. Kararma yapmaz. Ağda ve jilet kararma yapar.

Kremlerden çok etki aldığımı söyleyemem. En iyi yöntem lazer ya da peeling bence

Back
X