Çok teşekkür ederim babam zaten böbrek hastası sınırda şuanda bir sürü ilaç kullanıyor inşallah kötü birşey yoktur.Böyle bir şeyle karşılaşmadığım için sadece geçmiş olsun demek istedim.
Ama şu yaşıma kadar gözlemlediğim birşey var. Vücut birşeyin ters gittiği, birşeylerin eksildiği durumlarda bize haber veriyor. İnşallah hayırlısıyla kötü birşey çıkmaz. Allerjik bişeydir.
Çok sağolun söylüyorumAllah şifa versin. Benim de bilgim yok ama artık en ufak bişey de kontrole gitmesini sık sık dile getirin.
cildiye doktoru hemen babamı çapa da bir profesöre yönlendirmiş
Hayır hiç bir şey söylemişler oda cildiye üzerine bildiğim kadarıyla beklemek çok zorbu aşamada bir şey dememiş mi
yani o profesörün uzmanlık alanı ne neden ona göndermiş
geçmiş olsun
kötü değildir umarım sadece tedbir amaçlı olduğunu düşünün bağışıklığını güçlü tutun bekleme aşamasında da
Hayır hiç bir şey söylemişler oda cildiye üzerine bildiğim kadarıyla beklemek çok zor
Yeterki mantar olsun bir yolunu buluruz inşallahEğer mantar olmuşsa ve doktorun verdiği ilaçlar geçirmezse ketoral şampuanla o bölgeyi yıkasın bir iki dakika sonra durulasın.elinden geldiğince kuru tutacak şampuanı bir ay kullanacak.
Yeterki mantar olsun bir yolunu buluruz inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah bir şey yoktur içimi rahatlattıniz ..canım yabancı sitelere bile baktım şukur korkulacak birşeyler yazmıyor.
cilt hastalıkları sadece, liken mantar genital psoriyazis falan gibi.
tabi drlar bilir ben sadece internette kasık kızarıklığı olarak aratıyorum ama bu semptoma uyan kötu hastalık yok.
Evet gitti parça alınıp patoloji ye gönderildi sonuç hala çıkmadı bekliyoruzBabanız hastaneye gitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?