kasikta basinc

Emrens

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
207
12
318
Muğla
Mrb arkadaşlar 29haftalik hamileyim bi kaç gündür alt tarafimda bi basinc var sanki boyle çocuk cikacakmis gibi gece yatarken bacagimi falan kaldirincada ayni his oluyor biraz daha zorlasan sanki dogurcam gibi hissediyorum.böyle bi silinti yasayan var mi yada neden olabilecegiyle ilgili bilgisi olan var mi????

bebeğin kafası rahim ağzına yerleşiyordur tatlım bnde olmadı cunku benim bebeğim kafasını sokamamış 41 haftaya kadar bekledim kafasını soksunda normal olsun diye ama daha fazla bekletmedi doktorum zehirlenme riskimiz olduğu için korkulacak bişey yok doğmak için hazırlıık yapıyor beebeğin :)

Bi kaç gündür bende de kasıklarda doluluk hissi ve o bölgedeki ve kalça kemiklerimde ağrı oluyor. Erken doğum belirtisi değildir dimi?

Canım bende 27. Haftada başlamıştı basınç tam tarif ettiğin gibi. Çok korktum kendimi baya doğuma hazırlamıştım kesin doğucak diye ama 30'a girince hafifledi kalmadı eskisi kadar. Komşumda yaşamıştı korkma bi sorun olmaz inşallah. O haftalarda oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…