kasılma mı kalın hymen mi?

ttk

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
333
13
Uzun süredir beraber olduğum çok da sevdiğim bir erkek arkadaşım var. İkimiz de uzunca bir süre düşündükten sonra beraber olmaya karar verdik. Geçen hafta güzelce mumlarımızı yaktık, odamızı hazırladık, beraber sıcak bir duş aldık, bir iki kadeh bir şeyler içtik, bir şeyler içerken bana güzel bir yüzük almış onu hediye etti. Yani herşey mükemmeldi, her şey istediğim, hayal ettiğim gibiydi. Ön sevişmemiz de gayet güzeldi, son derece de hazır hissediyordum kendimi. Fakat o da ne? O an geldiğinde dayanılmaz bir acı hissettim, halbuki o anın heyecanından acıyı hissetmem bile düşünüyordum. Öncesinde de bu acıyla ilgili en ufak bir korkum bile yoktu. Ne kadar kötü olabilirki diyerek dişi sıktım ve erkek arkadaşımdan biraz daha zorlamasını istedim. Ne kadar zorlarsa zorlasın girmedi. Bir haftadır çabalıyoruz. Artık çok yorucu olmaya başladı, hymenimin kalın olabileceğini düşünüyorum. Fakat bir yandan da acaba bu evlilik dışı bir ilişki olacağı için istemeden kendimi kasıyor muyum acaba diye düşünmeden de edemiyorum. iki ihtimalde de bu problemimi nasıl aşacağım konusunda bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
 
kızlıgında mı yırtılmadı o kadar zorlamayla? Benzer bir durum yaşadım ilişkiye girememşştim ama kızlık zarım bozulmuştu benim. Ben çok kasmıştım kendimi canım ... erkek arkadaşımda dar oldugumu söyledı. Ben hiç doktora gitmedim ayrılmıştıkda... Ama sen doktora git ihmal etme. Doktor görmeden biz ne diyebilriiz ki...
 
hayır yırtılma olmadı, erkek arkadaşım normalin üç dört katı kadar zorladığını söylüyor, bu kadar zorlayınca onun da canı yanıyormuş.
 
X