kasılma

babex

yavruma kardeş geliyor :)
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
385
1
46
Kocaeli
23 haftalık hamileyim yaklaşık 19 haftalıktan bu yana kasılmalarım oluyor.özelde gittiğim dr normal dedi devlet hstdeki dr erken doğum olabileceğini söyledi ve nidilat ve magvital verdi 2 hafta sonra gel dedi.bol bol dinlenmemi söyledi.başka bir dr görüştüm o da progestan iğne kullanmamı önerdi.benim gibi kasılmaları erken başlayan var mı?

prolüton depot iğne kullanıyorum ben 13 14 haftalığım doğuma kadar 3 günde 1 tane kasılmalar için sanırım rahimi sakinleştirmek için kasılmam yok ama daha önceki gebeliklerimde oldu hep

Benim uyku esnasında sağa sola dönerken gerilme mi kasılma mı tam olarak anlamadığım bişiler oluyordu.Hani sabah kalktığımızda
gerinme ihtiyacı duyarız onun gibi ama sadece karın bölgemde.
Dr nidilat ve magnezyum verdi.azalttı gibi olmuştu sanki.Yaklaşık 10 gündür kalsiyum tablet başladım
sanki kalmadı o gerinme kasılma olayı :44:

24 veya 25. haftada başlamıştım sanırım,günde 3 vermişti dr ama çok baş ağrısı yaptı bende,gece yatmadan önce 1 tane alıyorum
şimdi.Zaten sadece gece olduğu için dr bişey demedi.

saolun kızlar cevaplar için umarım haplar bende de işe yarar

Benim hem bacak kramplarim hem de kasilmalarim olurdu ara ara. Ozellikle de geceleri. Karnim hep sertti. Doktoruma soyledim magnezyum verdi. Gece iciyorum bi bardak suyla. Simdi bacak kramplarim gecti. Ayrica karnimda yumusadi kasilma falan kalmadi sukur.. Siz de ilaclarinizi kullanip bol bol dinlenin. Biseyiniz kalmayacak insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…