kasılmaların geçmesi için ne yaptınız ??? yardım

gokyuzuu

DeLiLeRDe SeVeR....
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.320
6
681
cok fazla kasılmam oluyo serum takılmadan rahatlamıyorum
sizin yaptıgınız bişeler varsa yazarmısınız
doktor kasılmaların sıklasınca gelıceksın serum verıcez
yoksa sancın baslar acılman olur dogurursun dedi daha cok erken .

benimde kasılmalarım doğumdan nerdeyse 2 ay falan önce başlamıştı ama erken doğum gibi birrisk yoktu doktorum bunların normal olduğunu rahimin doğuma kendini hazırladığını söylemişti ben kasılma olduğunda derin derin nefes alıyordum ve kendimi sıkmıyordum vücudumu olabildiğince gevşetiyordum kasılmalar çok uzun sürmüyordu 1dk falan en fazla.
ama kasılman geldiğinde yere çömelme sakın doğurursun mazallah:) bu bu hareketi doğumda açılman ilerlesin diye yaptırıyorlar aklında olsun

benım 27. haftamda basladı 1 haftadır aksamları sıklıgı artıyo kasılıyorum

Bu hazirlik kasilmalarina Braxton-Hicks kasilmalari deniyor. Aslinda cok iyi bisey, vucut doguma hazirlaniyor. Agrili degil. Benim tum karnim sertlesiyor ama hemen geciyor. Gunde 1-2 defa olabiliyor. Yalniz 1 saatte 4 defadan fazla olursa doktorunuzu aramaniz lazim. Canim, seninki sanirim boyle hazirlik kasilmasi degil. Oyle olsa doktorun serum vermezdi. Peki magnezyum verdi mi? Magnezyum eksikligi de kasilma yapiyor. Bildigim kadariyla kasilmalar oldugunda bol su icersen ve sol yanina yatip dinlenirsen gecebilir. Gene de sikligi artiyorsa ve siddetliyse serum yemek erken dogurmaktan iyidir. Allah yardimcin olsun.

saol canım evet hazırlık kasılmalarından biraz daha fazlası galıba biraz daha iyim simdi sabahdan aksama kadar 3 ..4 kere oluyo aksam sıklıgı artıyo yatarken özellikle zorluk cekıyorum allahım yardım etsin hayırlısıyla zamanında gelsin kuzum

senin haftalarinda bende de kasilma cok olmustu simdi de oluyor ama daha az bana doktorum normal demisti ondakika da bir olmadigi surece. yalanci dogum kasilmalari. iyi gelen seyler: oturuyorsan ayaga kalk ya da uzan uzaniyorsan ayaga kalk yani pozisyon degistir. sicak dus kesinlikle bire bir iyi geliyor bende en cok ise yarayan dus almak. bol su icmelisin. bir de magnezyumunu hic aksatma.dus, bol su icmek ve magnezyum. serum alman ise yariyorsa vucudun acaba sussuz mu kaliyor da kasilman basliyor gunde uc litre su iciyor musun?

günde 2 litreye yakın su iciyorum magnezyumu aksatmıyorum duş almak iyi gelmıyo bana
duşdan sonra daha cok kasılıyorum öle böle gecicek zaman 34 haftayı doldursak baska bişe istemıyorum

günde 2 litreye yakın su iciyorum magnezyumu aksatmıyorum duş almak iyi gelmıyo bana
duşdan sonra daha cok kasılıyorum öle böle gecicek zaman 34 haftayı doldursak baska bişe istemıyorum

bence 2 litreye yakin su icmen cok cok az. en az iki litre diyorlarki aslinda dogrusu 3 litreye yakindir. bence sen su konusunda dikkat et zaten dusunursen serumla kasilmalarinin gecmesinden yeterli su almadigin belli cunku serum demek yuzde seksen su demek.

kasılmalarının susuzlukla alakası varmı bilemicem ama doğum sancılarının benzeri bu kasılmalar doğumdada bunlardan çok şiddetlisini yaşamıcaksın bu kasılmalara yakın oluyor doğum sancıları ben kasılmalarım olduğunda sıcak su tutuyodum kasıklarıma çok iyi geliyordu günde 4- 5 kez yada daha fazla olduğu oluyordu sen kasılman geldiğinde kendini sıkma derin derin nefes al bir de normalde bolbol yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…