Kasım 2011'de transfer yaptıranLar ?

aim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
77
6
36
İstanbul
KızLar 9 kasım çarşamba güNü transferim yapıLdı ve bekLiyorumm hiç bir beLirti yok :(( tutmadımı acaba diye kendi kendimi yiyiyorum......ALında ümitsizLiğe kapıLmakta pekte haksız sayıLmam sadece 1 adet embriyo transfer ediLdi yani hepsi bu zaten :( okudukça deLiriyorum yok 20 tane topLandı 15'i döLLendi vsvsvsvsvs... haLinize şüredin benim 1 tane yumurta çıktı rabbime çok şükür mikroenjeksiyon ile tek bir kaLiteLi embriyo eLde ediLdi transfer yapıLdı ve bekLiyorumm..... aynı şeyLeri yaşayanLar varmı ? yada tek embriyo iLe hamiş oLanLar ??

KızLar 9 kasım çarşamba güNü transferim yapıLdı ve bekLiyorumm hiç bir beLirti yok :(( tutmadımı acaba diye kendi kendimi yiyiyorum......ALında ümitsizLiğe kapıLmakta pekte haksız sayıLmam sadece 1 adet embriyo transfer ediLdi yani hepsi bu zaten :( okudukça deLiriyorum yok 20 tane topLandı 15'i döLLendi vsvsvsvsvs... haLinize şüredin benim 1 tane yumurta çıktı rabbime çok şükür mikroenjeksiyon ile tek bir kaLiteLi embriyo eLde ediLdi transfer yapıLdı ve bekLiyorumm..... aynı şeyLeri yaşayanLar varmı ? yada tek embriyo iLe hamiş oLanLar ??

benimde tek transfer oldu canım 3 kasımda dün poziif sonucu aldım şükürler olsun darısı başına yüreğini ferah tut

benimde tek transfer oldu canım 3 kasımda dün poziif sonucu aldım şükürler olsun darısı başına yüreğini ferah tut

Çok sevindim,darısı isteyen ve bekLeyen herkezin başıNa :)) Pekii hiç beLirtin oLmamışmıydı ? hiç bişey hissettmiyoRum ben yaa :((

Canim benim Kasimda transferim yapilmadi ama basligi gorunce bir ugramak istedim .
Boyle bir matematik yok guzelim . Sadece 1 adet konmus , o yuzden umitsizlige kapilmakta hakliyim dusuncesi bence dogru degil. Bu is gercekten biraz yazgi. Zaten tutsn 1 taneya da tutmasini istedigin . Senin kismetinse tutatcaktir zaten degilse 5 de koysalar nafile. Ne guzel bak 1 adet kaliteli embryon transfer edilmis. Bu cok guzel bir sey. Sen de cok sanslisin . Bir cok insanin transferi iptal ediliyor, yumurta ve sperm bulunamadigi icin . Sen de sansli olduguu bil lutfen :35:

benimde 8 kasımda transferim oldu 2 embriyo bu 3.denemem benim de hiç belirtim yok canım inşallah hayırlısı ile tutunurlar hepimizin Allah yardımcısı olsun

kızLar teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı oLsun..laveque hakLısın ama işte insanoğLu hep fazLasını istiyor dimi ? 2 tane oLsaydı biri tutmazsa beLki biri diyosun yoksa tabikii kısmet rabbim verdikten sonraa......
a.akilli , sanırım seninde 21 kasımda belli olucak mutlaka haberleşelimm bol şanss..

ben de dayanamadım daha fazla idrar testi yaptım ve gördüm negatifi :25:Allahım ben ne zaman görcem o çift çizgiyi:43:

ben de dayanamadım daha fazla idrar testi yaptım ve gördüm negatifi :25:Allahım ben ne zaman görcem o çift çizgiyi:43:

off canım yaa üzme kendini benimde negatif çıktı.. demekki neymiş doktorumuzun verdiği tarihi beklemek zorundaymışız... bence idrar testinde belli olmuyor sakın demoralize olma az kaldı ve herşey güzel olucakk,mucckkk..

off canım yaa üzme kendini benimde negatif çıktı.. demekki neymiş doktorumuzun verdiği tarihi beklemek zorundaymışız... bence idrar testinde belli olmuyor sakın demoralize olma az kaldı ve herşey güzel olucakk,mucckkk..

inşallah aim pazartesi ikimizde buraya hamile olduğumuzu yazarız hayırlısı ile tabi bekleyen bütün arkadaşlarımda

10 kasımda transferim oldu benimde kızlar...bu 2. deneme 1 tane...hiçbir belirti yok ilaçların yan etkisi hariç...22 kasımda test tarihim...olmadı gibi bir his var ama ne bilim allah hayırlısını versin hepimize...sabır sabırrrr ya sabır...:nazar:

10 kasımda transferim oldu benimde kızlar...bu 2. deneme 1 tane...hiçbir belirti yok ilaçların yan etkisi hariç...22 kasımda test tarihim...olmadı gibi bir his var ama ne bilim allah hayırlısını versin hepimize...sabır sabırrrr ya sabır...:nazar:

inşallah pozitif sonuç alırsın canım hepimizde aynı korkular aynı hisler var ama beklemekten başka yapacak bişey de yok malesef

WaLLa benimde hiç bir beLirti yok,demek ki bunun bir beLirtisi oLmuyor :)) umutsuzLuğa kapıLmak yok az kaLdı herkez güzeL şeyLer yazıcak buRaya emiNim..

inşallah pozitif sonuç alırsın canım hepimizde aynı korkular aynı hisler var ama beklemekten başka yapacak bişey de yok malesef

WaLLa benimde hiç bir beLirti yok,demek ki bunun bir beLirtisi oLmuyor :)) umutsuzLuğa kapıLmak yok az kaLdı herkez güzeL şeyLer yazıcak buRaya emiNim..

saolun kızlar inşallah isteyen herkezin yüzü güler...ama benim olmadı sanırım adet ağrısı gibi ağrılarım var...:(((((((((((

Çoğu gitmiş azı kaLmış hiç üzme kendini aynı korkuLar hepimzde vaR,pozitif düşüneLim pozitif oLsun dimi ? Yüce rabbim isteyen herkeze hayırLısını nasip etsin...

kızLar bugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptımm veee......... 2.çizgiyi gördümm :))) inanamıyorum :))) pzt.test günümm umarım herşey yolundadırr .......

buraya da yazayım canım Allah tamamına erdirsin inşallah ben de kan verdim 1 saat önce sonuç bekliyorum

kızLar bugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptımm veee......... 2.çizgiyi gördümm :))) inanamıyorum :))) pzt.test günümm umarım herşey yolundadırr .......

ayy hadi hayırlısı gözün aydın diyeyim pazartesiyede az kaldı...allah yar ve yardımcın olsun...:nazar::nazar::nazar:

malesef negatif bu seferde olmadı ne yapalım yapacak bişey yok malesef

ama sanırım 2 günün daha yok mu test gününe...allah yar ve yardımcın olsun...

Back
X